Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

2 kaşık erişte ve az kek dışında hiç karbonhidrat almadım ki...

abla 65,4 üm sabah itibariyle gene takıldım 65 e, negüzel tatil öncesi kırmıştım 65i 63,5 a kadar inmiştim ama şimdi kıramıyorum, hareket çok yok yaz gibi ondan sanırım, yazın sabah ayrı akşam ayrı dışardaydık hep şimdi eve tıkıldık, nefret ediyorum kıştan zaten, daha doğrusu tekirdağın kışından, sanırsın kutuplardayız, güneşe hasret fırtına ayaz berbat oluyor

buarada az önce 10 dakka trambolinle hareket yaptım off nefes nefese kaldım bıraktım, yerinde zıplamak bile yoruyor, feci bişey, zaten günde 10 dakka yapsam yeter, gün içinde de kızımla hplayıp duruyoruz, alışma dönemindeyim ağrımasın bacaklar:))

senin kilo nasıl abla

2 kaşık erişte ve az kek dışında hiç karbonhidrat almadım ki...
Pumpulum senin bunyeyi bilmemde benimki pro agirlikli diyetden sonra baya bir duragan kaliyor . Ah ne olurdu bizim bunlelerdede yaptigimizin karsiligini cabucak gorseydik

Trambolin spor yerine gecer insallah zeynom :) etkili olduginu okudum .

Benim kilo 66 zeynom 1 aya yakindir izinliydim takimda. Bu hafta basladim ama Kilom gitmiyor niyeyse .. Sabredip devem edicez insallah .

Montiyi tam yapiyormusun kacamaklimisin ?

banum her gecenin bir sabahı var elbet cnm,rabbim feraha kavuştursun hayırlısıyla inşallah..
zeynom güle güle kullanın trambolini.kızın bıkana kadar sana rahat yok anlaşılan:)ses yapmamasıda önemli...

aebenim bizim iş belli değil daha ablam..yaza doğru netleşirmiş..ama gideceğe benziyor eşim.bir yere çakılıp aynı mevkiide kalmak için dirsek çürütmedim ,büyük düşünelim diyo..medikal dükkanınıda ortağına devretmeyi düşüyor.istanbuldan yorulduk aslında hepimiz.alıştık kaç yıldır burdayız,evlerimiz var diyorum onları satacakmıyız duracakmı?hadi dükkanı devretti etti vs..off ne bilim walla kafam çorbaya döndü..hiç gelmek istememiştim ama alıştımda..
eşimin bir kaç yer var aklında..o şehirden ziyade ünv.hastanelerinin kendi dalı ile ilgili bölümlerinin türkiyedeki ünv.bazındaki sırlamasına bakıyor..prestij yapmış ünv.istiyor..mikro cerrahi-genel cerahhi anabilim dalı bölüm başkanlığı hedefi..şu an çalıştığı yerde başhekimlikten öte gidemezmiş.evlendiğimizden beri okuyor.evlenene kadarda ünv.-uzmanlığıydı derken ilkokula başladığından beri hala okuyor anlayacağın..30 yılı geçmiş okumaya doyamadı herhalde:)
beni 3 yıl öncede yurt dışında eğitim için destekleyen,müdürlük için git mutlaka neresi olursa olsun git arkandayım diye destekleyen hep eşim oldu.yoksa bu kadar idealist olmazdım belkde..o sebeplede onun bu hevesini kırmak istemiyorum..yoksa şu saatten sonra ev-iş-yer-yurt-çevre değiştirip tekrar bunları edinmeye çalışmak çok zor geliyor..hayırlısı artık...ne diyeyim...rabbim herşeyin hayırlsını versin hepimiz için..senin kızın ne yaptı ablam okul işini?

Zilim eslerin idealleri onemli . Benzer durum bizdede var ama yer degistirmeye gerek yok bizde . Bizimkide onumuzdeki aylarda belli olacak Cok istemesemde sirf onun icin istiyorum . Haklarimizda hayirlisi ne ise o olsun :) hep destek tam destek bizede bu yakisir

Buyuk kizimi diyorsun sanirim . İyi ablasi okulundan, bolumunden memnun 4 sene sonra odyolog olacak insallah :)

arkadaşlar merhaba,

ara öğünlerde gi düşük ürünler yenebiliyor mu mesela ceviz badem gibi

zilugurti herşeyin hayrılısı canım, taşınmak zeklidir ya yeni şehir yenii ev ben severim taşınmayı da telaşını sevmem, biri evi toplasa falan ne hoş olur:))

ablacım monti yapıyorum da azcık kaçamaklı, yani öyle tatlı kaçamağı değilde 3 gün yapıyorsam monti 4. gün biraz patatesli yemek varsa yememezlik etmiyorum yoksa öyle feci kaçamağım yok, pilav falan yemiyorum ama geçen gün bol kıymalı az bulgurlu pirinçli kurupatlıcan dolması yaptım gerçekten azdı princi bulguru onu yedim, yani olan kaçamaklarım bunlar ama takıldım bakalım ne olcak:))

arkadaşlar merhaba,

ara öğünlerde gi düşük ürünler yenebiliyor mu mesela ceviz badem gibi
Poena hos geldin :)

Montide cok ara yok poena
ikindi ara olabilir aksami gec yiyceksen ... Montide sindirim
Onemlidir ana ogunden 3-4 saat sonra ancak ara yapabilirsin . Meyvede migdede az kaldigibicin genelde tercih edilir . Ceviz badem tarzi kuru yemiste olur ama miktarini abartmamak kaydiyle :)

slm herkese..bu gün okul yok.gözetmende değildim..evdeyizm yani..oğlumla oyunlar oynadık,yayıla yayıla kahvaltı ettik vs..yarında böyleyiz..icat vermiş öğretmen eve.onu yaptık oğlumla..uzay aracı yapmak istedi oğlum ,markete gidip kocaman bi koli aldım,evde renkli kartonlar,kağıtlar vs..direksiyon kestik ,süsledik ettik ama içine gire gire kullanırken bozdu:))yırttı koliyi koca eşşek olmuş parçalandı kutu...akşama babam gelirken daha büyüğünü getirsin yenisi yaparız dedi..bunu evde onu okulda kullanacakmış..şeffaf dosyalardan kesip pencere bile yapmış ,her yer kağıt yongası:))

aebenim evet ablam büyük kızını sormuştum.alışmasına sevindm.Allah muvaffak etsin.hayırlısı ile mesleğini eline alsın inşallah..

banum hiç karamsar olma cnm..dua et,Rabbine sığın..illa bi çıkış kapısı açılacak...ne kaar dibe vurursan o kadar yukarı çıkacaksınız..dualarım sizinle..

zıpla zeynom zıpla..ama diz eklemlerine dikkat et zıplarken.tam dik zıplama hafif bükülü zıpla.eklemlere fazladan yük binmesin..10 dk'lık setler halince yap.tek seferde 20 dk falan yapınca beyin sıvısında dalgalanma oluyormuş.baş dönmesi,kulak çınlaması yapabiliyormuş..aklında bulunsun...ahh birde ben totomu kaldırıp bişeyler yapabilsem ne güzel olacak..akıl vermesi kolay,ama kendime yetmiyo aklım orası ayrı.. haa bu arada ebru youtubede 1 aralıktan sonra proğrama başlıycakmış arkadaş dedi..saatini vs..bilmiyorum ama ..raştırmak lazım..okul ssatime denk geliyosa gene kalır benim spor işi...

Ebrunun saati ne zamanmişki zilim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…