Banum sorunu kendin yanitlamissin zaten :)günaydınlarrrr :)
zilim nasıl gidip geldiniz yaa 8 saatlik yol iki gün için iyi göze almışsın ama bazen geçirecegin 1 saat için bile insan göze alabilir, birde benim eşimde yemek götürüyor öglenleri ömrüm mutfakta geçiyor
denisss hoşgeldin
dukanla kilo veremedin mi ? regli düzneinin bozuyor ama dukan yapan herkes aynı şeyi söylüyor..
aben ablacım mrbb
ama bu dukan yapanlar hep tatlandırıcı kullanıp nasıl kilo veriyorlar ;?
günaydınlarrrr :)
zilim nasıl gidip geldiniz yaa 8 saatlik yol iki gün için iyi göze almışsın ama bazen geçirecegin 1 saat için bile insan göze alabilir, birde benim eşimde yemek götürüyor öglenleri ömrüm mutfakta geçiyor
denisss hoşgeldin
dukanla kilo veremedin mi ? regli düzneinin bozuyor ama dukan yapan herkes aynı şeyi söylüyor..
aben ablacım mrbb
ama bu dukan yapanlar hep tatlandırıcı kullanıp nasıl kilo veriyorlar ;?
Banum sorunu kendin yanitlamissin zaten :)
Dukanda montide kilo verdirir . Montinin amaci saglikli kilo verdirmek . Regl duzeni nasil bozuluyor aceba ?
Kimse bana dukanin saglikli oldugunu soylemisin , inanmam cunki
tatlandırıcı ile nasıl veriyorlar onu merak ettim ben
bende çok saglıklı oldugunu hatta hç saglıklı oldugunu düşünmüyorum...
verdim ama 4-5 ay regl olmasım ve en sonunda ilaç tedavisine başaladım ki hala rayına oturmadı
Cok aciklayici oldu bu gercekten cevabını alabildim :)))))) yalnız bir sorum daha var eger örneğin öğlen sadece kuruyemiş + yogurt yersem bu karbonhidrat + pro öğununu yoksa yağ + pro öğunu olarak mi dayiacak ona göre gün içinde dağılım yapmam.gerekiyor ?Denise
1. Kuruyemis ogunlere yakisir , gl cok dusuk yagida omega 3 o yuden her ogune gider . Miktarini abartma fakat sadece oğün olarak yiyeceksen 100 gr ma izin veriyor monti amca . Mesela oyleyin 1 kase yogurt 100 gr cig ceviz badem . Bu aksam ogunude olur :)
Aralardada miktari abartmadan 10 -15 tn yiyebilirsin . Ama montide cok ara yok
..
Kaşar sabah ekmekle yenmez kesinlikle .
Yagli pro ogunlerinde yenebilir .
Aksam ogunu yerine meyve yenir hatta bazan sadece meyveylede kahvslti yapilabilir . Gunluk 1-2 en fazla 3 porsiyon meyve yenebilir montide . Bunu aksam ogununde toptan ogun niyetine yiyceksen sonrasinda yagsiz bir sut urunu mutlaka yemeli, icmelisin. Yada kuru yemis ...
Genelde meyve sade yenir, fakat monti kitabinda sadece Oğün niyetine bol meyve yenecekse yaninda mutlaka sut urunu olmali notu var . Biz genelde meyveyi tek yesek yedikletimize katmasakta boylede bir not var yani :)
Bu ogune tam şu diyemem denise ama %75 pro +yag ogunu denebilir ..Cok aciklayici oldu bu gercekten cevabını alabildim :)))))) yalnız bir sorum daha var eger örneğin öğlen sadece kuruyemiş + yogurt yersem bu karbonhidrat + pro öğununu yoksa yağ + pro öğunu olarak mi dayiacak ona göre gün içinde dağılım yapmam.gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?