Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Oooo sen bi icimlik limonataya bukadar vicdan yaptiysan coktannn basardin bu isi pinkim .:)
Yok canim gerisini getirmezsen olmaz fakat meyve suyun ve meyven fazla olmus biraz . Biliyorsun meyvede seker . Helede portakam suyu icmemeye calis bir daha :)

Selaamm herkeseee
Menu yaziimm
Sabah aç karna su saat 8:45 3 dl tb ekmeği yağsız peynir bir adet biber şekersiz çay
Saat 12:45 gibi bikaç ceivz bikaç fındık bi kaşık yağsız yoğurt
Akşam 17:00 1 mandalina
18:15 gibi soğan ve sebzeyle haşlanmış tavuk parçaları ama derisi de vardı biraz yoğurt bir küçük turp ve biber

slmlar herkese..yatmadan önce bi bakayım dedim size...
abenim Allah kabul etsin aşureni,evinin bereketi artsın..bende dün yaptım kendime.bizim bu apartmanın insanlıksız insanlarına götürsende kapı açmazlar ..birbirlerini görecekler diye kafalarını dışarı uzatmıyorlar mutfak balkonunda.ben tepede olduğum için hepsini görüyorum:)) karanfil ve kuş üzümü almayı unutmuşum hatta,bir su bardağı buğdaydan kendime kadar yaptım.1 kasesini hemen yedim bi kasede bu sabah kahvaltı niyetine yedim.4 kasede sıcak sıcak kavanoza koyup sıktım kapaklarını.bu sabahta baktım tutmuşlar.kaldırdım.ben çok seviyorum.üç öğün yesem bıkmam.arada bi canım çektikçe açar yerim dedim..umarım tadları kötü olmaz zamanla..zaten çok tutabileceğimi sanmıyorum.dolabı açtıkça görüyorum,ye beni ye beni der gibi bakıyorlar:) kurumeyveler gayet şekerlide yapmıştı yani tadını.sadece 2 yemek kaşığı şeker ekledim.onu bile eklemesem olurdu aslında ama aşurede tatlı iyi gidiyor yaa:)bol kuruyemişli oh mis..
banuş nerdesin huuu?
pink çok dirayetli gördüm seni cnm.sık dişini,bitir şu diyet işini...

Seninde eline saglik zilim ...

Benim 15 kadar arkasimi cagirmistim onlar geldi herkes 2-3 kase icti :) . Kalaninida binaya dagittim 20 kiloluk
tencerede yaptim :) gecen yil
yapmamistim acisini cikardim ..

Aa oyle kavanoza oluyormuki ? . Nisastali fazla durmaz sertlesir sanirim . Cobuk ye bari :)

günaydın hayırlı bir gün olsun inşallah .....
bugun sebze pro takılıyorum .. asureden artım yok ama genel artım var .. birde reglin 3. günü .. bakalım cumaya takıma girebilecek kadar kilomu indire bilecekmiyim ..

walla denedim aplam olursa yiycem olmassa gidecek çöpe artık ben ekstra nişasta eklemedim,buğday haşlanırken açığa çıkan nişastası koyulaştırdı suyunu.ama dura dura katılaşabilir,bunu hiç düşünmemiştim.(gerçi ben ne hale gelse yerim onları:)
hazır satılan aşureler kutuda epey bi zaman duruyorlar ama onlar kimbilir ne tür işlemlerden geçiyordur..zaten içinde doğru dürüst buğday ,nohut vs..yok..ondanda koyulaşmamıştır herhalde....iyisimi ben onları bir-iki haftada yiyeyim.zaten kiler dolabını her açtıkça mahsun mahsun ye bizi der gibi bakıyorlar:)) kırmiim onları bari :)))

bu aralar okula gidesim yok.yeni bi öğrt.arkadaş geldi ..ve kimse dinlemediği için bana sardı sanırım.kıramıyorumda ...kafamı ütüledi walla..hep neler aldığını,hangi marka aldığını,eşinin işini,çocuğunun çok zeki olduğunu anlatıyor.beynimi matkapladı walla..usandım hıhı ımmm,çok güzel,aferim vs..demekten..oğlu oğlumla yaşıtmış.100'e kadar sayabiliyormuş,çok güzel resim yapıyormuş ..muş-mış-miş....bana seninki neler yapıyor dedi:)) hiiiç işte her çocuk gibi ,ne yapsın dedim geçiştirdim.kadınlar arası çiş yarışı vs..yani bu tip şeyler acaip bayağı ve çirkin geliyo..kadını görünce artık direk telefonla konuşuyormuş gibi falan yapmaya başladım..herkes sallamış bana sardı..diğer arkadaşlar ay hocam sen iyi idare ediyorsun bana geldi direk bozdum attım,hiç çekemem vs..dediler..bende bozup atacak bi tip değilim ama canıma yetti,napacağımı şaşırdım.telefon olayı ne kadar söker bilmem daha:))

Selaamm heerkesee:))
Menum 8:30 aç karna su 3 dl tm bgday ekmegi yağsız peynir kırmızı biber
12:15 1 baget tavuk iki dilim kabak

Afiyet olsun pinkim ...

Zilim sende deseydinya benimki 100 kadar saymayi geceli yillar oldu diye hehe . Ne bileyim cevremi kendim secebildigim icin cok fazla boyle kisilerle karsiladmiyorum sukur . Hic hazettem , kisi kendisi degil karsindaki onu taktir eymeli oda esi cogugu aldigi sattigi deyilde guzel ahlak ve huy bakimindan guzel insan olusundan olmali , git gide insanlar yozlasiyor ye kurkum ye davadina dusuyoruz ahir. Zaman iste

Zilim nisasta katmam zaten yarmaninnkendi ozu koyulasmak icin yeterli .

Menum .
Salata ( 2 yumurta , marul , maydonoz z. Yag pul biber ) peynir . 3 ceviz .

Ara 2 ceviz .

Oyleyin . Az balik . Karpuz turp .

Aksam .
1 kase kuru fasulye . Az tursu .
Turp . Haslanmis lahana

Yesil cay . Form cay
Su 2 lt . Spor yok .

Canim cumadan beri 200 gr indi sadece
Aksam da dunku tavuktan yedim biksc parca turp ve bi kasik yogurt

Gun boyu bol su
Bi bardak tarcinli ihlamur

Bugun canim acayip sekilde tatli kola vs istio ve napcam bu krizi bilmiorum
Bir kase ypgurdun icine kuru kayisi hurma yada baska meyve dogra . Birazda tarcin . Afiyet olsun . Montide cok beraber yenmez ama arada bir boyle durumlarda olur :)

Birde zilimİn tatli niyetine bir rarifi vardi elmali kup muydu zilim . Elmalari tarcinla pisirip . Bir dondurma
Kupasina bir kat yogurt birkat almali harctan . Ustunede ceviz ve tarcin . Alsana mukemmel tatli . Meyve pistigi icin montiyede aykiri degil . Simdiden afiyet olsun :)

ewet ablam buydu tam tarif..bir zamanlar tatlı krizlerine çözüm olmuştu bi çok montcinin..
bu arada yaza eşim tayin olacak.yaza taşınacağız yani..kafam 1500 oldu birden..az önce söyledi..kaç yıldır ders çalıştı,her yıl bi dünya sınava girdi vs..kaç tane yan alanda uzmanlık belgesi aldı..en sonunda istediği oluyor..şu an çalıştığı hastanede onun kendini çok iyi gösteremeyeceğini bu hastanede önünün açık olmadığını başhekimliğin verimli bir mevki olmadığını,kült bi görev olduğunu,başka bir ünv.hastanesinde hoca olarak çalışmak istediğini söyledi yıllarca ama ben şimdi değil ,zamanı değil vs..diye diye hep erteledim..benim müdürlük yada yurt dışı eğitim vs..işlerimde hep arkamda durmuş bi insanın önünü daha fazla kesmek istemedim.tamam dedim artık..ama belirli bir yaştan sonrada yer değiştirmek yeni yere adapte olmak zor olacak ama yapacak bişey yok...ben çocukluğumdan alışığım zaten bu göçebe yaşama..babamın mesleği nedeniyle..sonrada öğrencilik ,öğretmenlik vs..derken...kaderci oldum çıktım..bakalım kaderde neresi var....?hakkımızda hayırlısı...

Zilim hakinizda hayirlisi canim .

Aslinda her mekanda degistirmede yeni bir hayat gibi gelir bana :) bakalim size ne getirecek :) belku sende bukadar yogun calismazsin kim bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…