Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar nasılsınız, pink panter valla çok azimlisin ben de öyle azimle 10 kilo verdim sonra 45 günlük evden uzaklaştık 2 kilo geri aldım şimdi o iki kilo gitmedi iki haftadır çıldıracağım, gerçi o dönem yazdı çok hareketliydik hergün dışarda ondan olsa gerek
arkadaşlar trambolin almayı düşünüyorum bilgisi olan önerisi olan varmı, hem ucuz hem de çok terletiyormuş, siz hiç kullandınızmı, ya mayısa kadar 60 olmam lazım, sporsuz olmayacak bu iş sanırım artık

Zeynom nerelerdesin kuzum ya ?
Kuzucuk nasil hic bahsetmedin ?
Bi arkadasin vardi memnundu , bende bir ara alayim diye kafaya takmistim . Netden alisveris yapmadigin icin ertelemistim sonrada unuttum .

Menum

8:30
Omlet ( peynir , mantar, 2yumurta pul biber )

12:00
1kase yogurt .

14:30
Yogurtlu misket kofte.

18:00
Findik ceviz , ayran .

2.5 lt su .
Form cay .
Sabah ac karna , limonlu su ve corekotu
yagi .

1.5 saatde yuruyus .

ablacım istanbuldaydık ya uzun süredik gitmemiştik o işi de halledelim dedik havalar soğumadan,
kuzucuk iyi bıcır bıcır bişey oldu bol bol güneş deniz park yazın tadını o çıkardı, köyde elma bile topladı:)) d vitamini içiyor ayrıca normal başka vitamin de veriyorum bakalım yazın ateşleri kısa ve hafif geçti takipteyiz d vitamininin işe yarayıp yarmadığını ama bence yarıyor gibi maşşallah diyelim:))
trambolin hafama çok yattı abla 15 dakka bile yetiyormuş hem çok eğlencelidir herhalde hem de ucuz hemde yer kaplamıyor, aslında ucuz koşu bandıda var ama yer kaplıyorlar hem ses olayıda var, alt kata ses gitmesin, trambolinde ses olayıda yok çok kafama yattı, biz heşeyimizi internetten alıyoruz o yüzden de rahatız:))

slm herkese..yorgunluktan bitiğim,duş alacak gücüm kalmadı.sabah kalkınca alır giderim okula artık napim.üşütmessem iyidir sabah soğukta..
yarın akşam okuldan arkadaşlar gelecek bana,yarın öğleden sonrada ben bi arkadaşa gideceğim.piyano almışlar kızına,akorlarına bakmamı istedi.ayarsızmış..en az 2-3 saatimi alır ama kızı çok hevesliymiş hevesi kırılmasın diye yarın gelemem diyemedim.yarın okul çıkışı işlerimi yaparım diye düşünüyordum ama bu iş çıkınca akşamdan halletim temizlk işimi..akşama yapacaklarımı yarın öğleden önce 2 ders boşluğum var öğle tatili le birleştirp o arada hallederim artık..

zeynom hoşgeldin cnm..trambolini bi ara bende düşündüm.sonra unutuldu gitti..ama çok terletiyormuş.yalnız çapı 110 cm falan olsun dye okumuştum kk'da..geniş olunca rahat rahat zıplanıyormuş..alırsan bizede söyle..yorumlarını cnm..
aebbenim hakkımızda haırlısı ablam..inş.gittiğimiz yerde çalışma şartlarımızda rahat olur.eşimin artacağı kesin ama o bunu istiyor,öyle mutlu olacak..birlikte olalımda,ayrı şehirlerde çalışmadıktan sonra katlanacağız artık ne yapalım..
ay bacaklarım sızlıyor walla.birde regl oldum kendiimi zor götürüyorum..yatayım yoksa kalkamıycam valla..

ziligurti canım siperişi verdik az önce salı günü gelir herhalde 115 cm aldık fiyatı baya düşmüştü 117 lira, aldık bakalım test ederim anlatırım hayırlısıyla

Zeynom trambolinle deneyimlerini bekliyoruz...

Pinkim birkac gundur menulerini goremiyorum

Banum sen ne yaptin montiyi ?

slmlar herkese ve iyi bir hafta olsun ,bol kilo kayıplı...(şu smileylerin yerini değiştirip durmasalar nolur sanki.sersem olduk her gün yeni bi uygulama gelmesinden artık..sesimi suyun eyy yetkililer:) smileylerin çoğuda kaybolup gitti,gözümüzden kaçmıyor...

aebenim nasılsın aplam?banuş ve pink nerde yaw yine?kilomu aldılar yoksa?

Hamdolsun zilim iyiyim sukur .
Sen ne yaptin esinin isi ne oldu kesinlestimi ?

masumm hayırdır?bi sorun var mu var, geçer inşallah

trambolin geldi arkadaşlar, kocaman ya, benim kızdan sıra gelmedi gerçi daha akşam geldi kargo ama yinede bana sıra vermeyecek :)) ama çok eğlenceli ve tahminimden daha büyükmüş bukadar beklemiyordum, ses de yok gece de zıplanılır yani komşu derdi olmaz

Oh oh gule gule ziplayin :)

Kilon ne durumda zeynom ? Diyet yapiyormusun ?

Pumpulum nette monti hakkinda bilgi kirligi var canim cogu ayristirma diyeti der ama oyle bisi degildir :) gl endekse dayali vede sindirim duzeniyle ilgili bir beslenmedir ...

Pumpulum borde dukan atakdan sonra mrnulerinde azda olsa agir karbonhidratlar goruyorum canim kilonun artmayip sabit kalmasi bile guzel bu durumda dukan 1 haftada verdirsede aslinda sonraki 1 ayi duragan gecirirsin eger dukana devam etmessen .. Seninle bunyelerimiz benziyor o yuzden az cok biliyorum .... Dukan yapip 1 haftada 2 kilo vermek yerine normal saglikli beslenip haftada 500 gr vermek daha sagliklidir metoda durmaz ( bunu sadece senin icin demedim genel olarak boyle ):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…