Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun pinkim ..
şu bilgiyi bir yere yaz ..
haftada 10 ögün karbonhidrat hakkın var .. bunun 7 si kahvaltıdaki ekmek . 3 de diger ögünlerde yedigin bakliyat .. hafta 3 den fazlaya gitme baklagilde .. hatta baklagil yiyecegin gün yumurtalı kahvaltı yap ...

maşallah pinkim..çok iyi gidiyorsun,metabolizmanı yormamışsın daha evvelden demekki başka diyetlerle vs..kolayca hedefine ulaşacaksın bu gidişle..durmak yok yola devam

banum sen ne yaptın ,lapa günü yaptınmı cnm?hangi güğnler yapıyorsun lapayı?

aebenim sende lahana çorbası yapıyodun ablam,sürdürebildinmi,durum nedir?

ah birde ben toparlayabilsem kendimi,fazladan yediğim hiç bişey yok,hatta eskisinden daha dikkatliyim ama hareket nedereyse sıfır..bu gün biraz yürüyecektim yine olmadı,hava kötüydü..ne yapçam bilmem.kalçam genişledi yine ve üst bacak bölgem kalınlaştı...allahım gücümü toparlamama yardım et...geçen arkadaş umreden geldi,ona gittik.zemzem ikram etti,ne niyetine içerseniz o isteğinize şifa olur dedi.içimden Allahım nolur bana eski azmimi hırsımı ver ve tekrar 56 kg olayım dedim.56 olunca 2 kg opsiyonumda oluyor diye :))60'ım şu an(( ağlıycam valla.son yıllarda hiç görmediğim bi kiloydu buuu...okulda arkadaşlar sakın verme yüzün güzelleşti,eskiden kemikli duruyordu yüzün şimdi çok iyisin diyorlar.ama benim psikoloji harap yemin ederim..takık oldum yaaa..... eskiden olsa 1 kg alsam 3 gün müsade tanırdım kendime.o 3 günde illa gidecek der ve gönderirdim.şimdi azmimi kaybettim,yürüyesim yoook,piilatesi yapmıyorum.off ne yapçam bilmem.her şeye bi bahanem var spor söz konusu olunca..

Pinkim tatlandirici ve colayi birakmaz zor oluyor ama mukafatida bir okadar guzel dimi sagliginda cabasi :)

Zilim ah zilim ne diyim sana yav benin 1.57 boyunda 60 iyi duruyorda senin 1.80 lik boyunda 60 nasil kotu durabilir . Atkadaslarin bence hakli .
Valla tam sopaliksinn . Kafana takacak baska bisi yok hamdolsun bunu kafana
takiyorsun kiz kiniyorum seniiiiii ...

Ya benim tamamen psikolojik durumumla ilgili bazi seyler.. Burda sizden aldigim destek cok etkili oldu ama dogrusu zero ve tatlandiriciyi birakmak cook Zor oldu ve asiri mutsuz edio beni.. Artik keyifli yemiorum yemegimi dogrusu ama nevyapalim mecbur..
Bu ara bicok seyi cok kafama taktim zaten oyuzden bu kalan son 10-15 kilonun da beni iyice mutsuz etmesini istemiyorum.
Bugun kan tahlili verdim kolesterol yine yuksek o kadar kilo verdigim halde.. Demek bu ki kolesterol cidden stresle baglantili

Zilim lahana gunu ollmadi malesef arkadasa gitmek zorunda kaldim ...
Takimdan izinliyim cok diyet yapmiyorum canim ,, ama basliycam tekrardan ..

Ya bütün gün işyerinde ordan oraya yuruorum aslında:) onun dışında haftada bikaç gün pasif jimnastiğe de gidiorum gerci iki haftadr regl olunca ara verdim haftaya başlarım.

pinkçim kolanın yerğni tutmaz ama asitli en azından.soda içsen yemekte?ben özellikle yazın soda-ayran karışımını çok yaparım..hatta sen öyle bi yazmışsınkii,yemekten zevk almadan yiyiyorum diye walla aklıma sodaya kakao koyup kendini kandırsa nefsi körlenirmi acaba diye bile düşünüdüm walla..
bende öyleydim.kilolu dönemimde,hele yazın 2 lt'ye çıktığım olurdu.tenefüsü iple çekerdim.şişem dolabımda dururdu,hemkene her tenefüs millet çay içerken ben yarım bardak kolayı dikerdim kafaya...hayatımda çay içmişliğim yoktu zaten.ama kolakoliktim.nasıl bi içme bağımlılığıysa kolayı bıraktım suyla geçiştirme çalıştım elimden bardak düşmez oldu..küçük çocukların biberon bağımlılığı gibi el tiriyakisi olmuştum:)) arkadaşlar bile tenefüste öğr.odasından grer girmez elime bardağı kaptığımı farkedince sen çaya başla yoksa sigaraya başlarsınbu gidişle falan diye takıldılar.açık tek şekerliyle başladım 1 ay içinde yarım şekerden sıfır şekere geçtim,derken kahveyye dadandım vs..derken kolayı unuttum gitti..birde ben kolayı fındık yada antep fıslıkla kıtlama gibi yerdim..bi dünya boşa kalori yani..
şu an hiiiç aramıyorum kolayı.hatta yemek yanında zorlasam içemem.tatlı içecekle yemek yiyemem yani..ama o dönemde her fırsatta içerdim.zaten o dönem çokça pizza,patates kızartması vs..yerdim onlarla güzel gidiyodu..
ve bence kola insanın damak tadını körelttiği için insan yediklerinin tadını tam alamıyo ve daha çok yedikçe daha çok tad alacakmış gibi geliyo ve extra yediriyo yani...

unut onu unut cısss,ee e...pis o..öcüüüüüü:))

Zilirgurticim var yaa cok sagol yazdıkların için okadar beni anlatıo ki:)))
Ben zeroyu neyin yanında içsem seviyorumm:)) ama yemek yanında tatlı bişi istegi aşırı oluo:)) dayanmaya çalışıorum..çayı da şekersiz içmek zor oluyo( napalım yapcak bişi yok alışıcammm inşallahhh

21gun pinkim 21gun dayan ondan sonrasi daha kolay olacak . Bak zilimde birakmis , bizim kuto vardi siz gibi colasiz duramazdi simdi oda agzina bile almiyor . Seninde gececek canim az sabir :)

Yarin asure yapiyorum, arkadaslarida cagirdim .
yazmismiydim buraya . Ay caniniz cekmesin

Banum nasilsin canim . Rabbim ferahlik versin icine :)

Aebenim çok saol destegin içiinn:)))
Menü bildiriimm dün çok geç uyandım kahvaltı niyetine 2 adet mandalina ondan 1-2 saat sonra kuru börülce hasşanmkış ve zeytyağı soslu yanında biraz yourt ve közlenmiş biber
Akşam yemei olarak 1 trab hurması 1 mandalina

Bugun de yinr geç kalktım kahvaltı olarak 1 küçük elma bi saat sonra da 2 haşlanmış yum biber maydanoz ve peynirle yaptığım salata yanında yarım yağlı sut

Akşamüstü de ark la cafede oturduk bugun de onun için taze sklmş portakal suyu içtim meyve niyetine saat 18 gibi yalnız oncesinde limonata söyledim katkısız biz yapıoruz dediler diye yalnız gelince ucundan bi tadiim dedim şekerliymiş hemen deiştirttim çokminicik bi şeker girmiş oldu bundan bişi olmaz di mi ya(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…