- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
Okudum :)Ahaha linkler karisti cokkk pardon .. Ama nasil olsa aksam okursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum :)Ahaha linkler karisti cokkk pardon .. Ama nasil olsa aksam okursun
Pumpulum nette monti hakkinda bilgi kirligi var canim cogu ayristirma diyeti der ama oyle bisi degildir :) gl endekse dayali vede sindirim duzeniyle ilgili bir beslenmedir ...
Pumpulum borde dukan atakdan sonra mrnulerinde azda olsa agir karbonhidratlar goruyorum canim kilonun artmayip sabit kalmasi bile guzel bu durumda dukan 1 haftada verdirsede aslinda sonraki 1 ayi duragan gecirirsin eger dukana devam etmessen .. Seninle bunyelerimiz benziyor o yuzden az cok biliyorum .... Dukan yapip 1 haftada 2 kilo vermek yerine normal saglikli beslenip haftada 500 gr vermek daha sagliklidir metoda durmaz ( bunu sadece senin icin demedim genel olarak boyle ):)
Pumpulum senin bunyeyi bilmemde benimki pro agirlikli diyetden sonra baya bir duragan kaliyor . Ah ne olurdu bizim bunlelerdede yaptigimizin karsiligini cabucak gorseydik2 kaşık erişte ve az kek dışında hiç karbonhidrat almadım ki...
abla 65,4 üm sabah itibariyle gene takıldım 65 e, negüzel tatil öncesi kırmıştım 65i 63,5 a kadar inmiştim ama şimdi kıramıyorum, hareket çok yok yaz gibi ondan sanırım, yazın sabah ayrı akşam ayrı dışardaydık hep şimdi eve tıkıldık, nefret ediyorum kıştan zaten, daha doğrusu tekirdağın kışından, sanırsın kutuplardayız
, güneşe hasret fırtına ayaz berbat oluyor
buarada az önce 10 dakka trambolinle hareket yaptım off
nefes nefese kaldım bıraktım, yerinde zıplamak bile yoruyor, feci bişey, zaten günde 10 dakka yapsam yeter, gün içinde de kızımla hplayıp duruyoruz,
alışma dönemindeyim ağrımasın bacaklar:))
senin kilo nasıl abla
Zzeynom fistik karbonhidrat canim Kuruyemis degil baklagil , aklinda olsun :)poena ben genelde fıstık yiyorum
Poena hos geldin :)arkadaşlar merhaba,
ara öğünlerde gi düşük ürünler yenebiliyor mu mesela ceviz badem gibi
Biz iyizde banum sende iyi olsan kendi adima daha iyi olucam :)selamm herkesler nasıl bakalım
Biz iyizde banum sende iyi olsan kendi adima daha iyi olucam :)
Aldigin nefesiyi olmak için bir sebep bulsam olcamda yok (
Aldigin nefes
o bir nefes için bile binlerce şükür lazım banu yetersiz ne demekbazen o ble fazla geliyor insana
şükür içinde yetersiz
Ebrunun saati ne zamanmişki zilim ?slm herkese..bu gün okul yok.gözetmende değildim..evdeyizm yani..oğlumla oyunlar oynadık,yayıla yayıla kahvaltı ettik vs..yarında böyleyiz..icat vermiş öğretmen eve.onu yaptık oğlumla..uzay aracı yapmak istedi oğlum ,markete gidip kocaman bi koli aldım,evde renkli kartonlar,kağıtlar vs..direksiyon kestik ,süsledik ettik ama içine gire gire kullanırken bozdu:))yırttı koliyi koca eşşek olmuş parçalandı kutu...akşama babam gelirken daha büyüğünü getirsin yenisi yaparız dedi..bunu evde onu okulda kullanacakmış..şeffaf dosyalardan kesip pencere bile yapmış ,her yer kağıt yongası:))
aebenim evet ablam büyük kızını sormuştum.alışmasına sevindm.Allah muvaffak etsin.hayırlısı ile mesleğini eline alsın inşallah..
banum hiç karamsar olma cnm..dua et,Rabbine sığın..illa bi çıkış kapısı açılacak...ne kaar dibe vurursan o kadar yukarı çıkacaksınız..dualarım sizinle..
zıpla zeynom zıpla..ama diz eklemlerine dikkat et zıplarken.tam dik zıplama hafif bükülü zıpla.eklemlere fazladan yük binmesin..10 dk'lık setler halince yap.tek seferde 20 dk falan yapınca beyin sıvısında dalgalanma oluyormuş.baş dönmesi,kulak çınlaması yapabiliyormuş..aklında bulunsun...ahh birde ben totomu kaldırıp bişeyler yapabilsem ne güzel olacak..akıl vermesi kolay,ama kendime yetmiyo aklım orası ayrı.. haa bu arada ebru youtubede 1 aralıktan sonra proğrama başlıycakmış arkadaş dedi..saatini vs..bilmiyorum ama ..raştırmak lazım..okul ssatime denk geliyosa gene kalır benim spor işi...