maşallah pinkim..çok iyi gidiyorsun,metabolizmanı yormamışsın daha evvelden demekki başka diyetlerle vs..kolayca hedefine ulaşacaksın bu gidişle..durmak yok yola devam
banum sen ne yaptın ,lapa günü yaptınmı cnm?hangi güğnler yapıyorsun lapayı?
aebenim sende lahana çorbası yapıyodun ablam,sürdürebildinmi,durum nedir?
ah birde ben toparlayabilsem kendimi,fazladan yediğim hiç bişey yok,hatta eskisinden daha dikkatliyim ama hareket nedereyse sıfır..bu gün biraz yürüyecektim yine olmadı,hava kötüydü..ne yapçam bilmem.kalçam genişledi yine ve üst bacak bölgem kalınlaştı...allahım gücümü toparlamama yardım et...geçen arkadaş umreden geldi,ona gittik.zemzem ikram etti,ne niyetine içerseniz o isteğinize şifa olur dedi.içimden Allahım nolur bana eski azmimi hırsımı ver ve tekrar 56 kg olayım dedim.56 olunca 2 kg opsiyonumda oluyor diye :))60'ım şu an
(( ağlıycam valla.son yıllarda hiç görmediğim bi kiloydu buuu...okulda arkadaşlar sakın verme yüzün güzelleşti,eskiden kemikli duruyordu yüzün şimdi çok iyisin diyorlar.ama benim psikoloji harap yemin ederim..takık oldum yaaa.....
eskiden olsa 1 kg alsam 3 gün müsade tanırdım kendime.o 3 günde illa gidecek der ve gönderirdim.şimdi azmimi kaybettim,yürüyesim yoook,piilatesi yapmıyorum.off ne yapçam bilmem.her şeye bi bahanem var spor söz konusu olunca..