Pinkim yemeksiz bir gun olmusCani yanimda minik kutu yagsiz yogurt vardi oyuzden..
Oglen 12 gibi 1 elma yedim 40 dakka sonra da bir avuc ceviz ve minik yagsiz yogurt
Saat 16 1 minik elma
17:30 bir bardak sut ve baska bisi yemeden bugunu bitirmeyi planliyorum İnsalahh..
Tatlandirici ve asitli iceceklerin menunde olmamadina alistinmi ?Yemek olayını biraz düzeltmem lazım... Önümüz de haftasonu ya o yuzden biraz az yedim bugun... Alıştırmam lazım kendimi..
Su kritik noktayı geçmem için
Pinkim 21 gun canim :). Sonrasi daha kolay olacak , zor biliyorum ama basarabilirsin :)Doğrusunu istersen hiç alışamadım canım acayip arıyorum ve yemek yemek artık asla zevk vermio bana(( napiim mecbur olunca katlanmak zorundayım cabnım başka çarem yokk
Cok dikkat etmedim zilim ama ust kismina gore birazdaha puturlu sanki .. Neden sordunki ? Vardir senin bir bildiginaebenim sen nasılsın aplam,birde şunu sorucam..yaptığınız yoğurdun her yeri ayımı oluyo?yoksa dbe gelen kısımları hafif pütürlümü?
Aaaminnn cumle evlatlarimiza pikim :)Hem ellerine sağlık hem de kızınım doğum günü kutlu olsunnn... Allah güzel ömürler nasip etsin...
Aminnn pinkcim . Bekarmiydin canim . Yasin kac sormasi ayip olmazsa :)Allah bana da tüüm isteyenlere de güzel bi evlilik ve güzel hayırlı evlatlar nasip etsinnnnnn
Allah bana da tüüm isteyenlere de güzel bi evlilik ve güzel hayırlı evlatlar nasip etsinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?