Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Cani yanimda minik kutu yagsiz yogurt vardi oyuzden..
Oglen 12 gibi 1 elma yedim 40 dakka sonra da bir avuc ceviz ve minik yagsiz yogurt
Saat 16 1 minik elma
17:30 bir bardak sut ve baska bisi yemeden bugunu bitirmeyi planliyorum İnsalahh..

Cani yanimda minik kutu yagsiz yogurt vardi oyuzden..
Oglen 12 gibi 1 elma yedim 40 dakka sonra da bir avuc ceviz ve minik yagsiz yogurt
Saat 16 1 minik elma
17:30 bir bardak sut ve baska bisi yemeden bugunu bitirmeyi planliyorum İnsalahh..
Pinkim yemeksiz bir gun olmus
Sicak yemek daha iyi oylenki menun arada bir ve mecbur kaldiginda yenilir . Oylenin boyle gecmis , aksam yemek yeseydin keske.

Yemek olayını biraz düzeltmem lazım... Önümüz de haftasonu ya o yuzden biraz az yedim bugun... Alıştırmam lazım kendimi..
Su kritik noktayı geçmem için

Yemek olayını biraz düzeltmem lazım... Önümüz de haftasonu ya o yuzden biraz az yedim bugun... Alıştırmam lazım kendimi..
Su kritik noktayı geçmem için
Tatlandirici ve asitli iceceklerin menunde olmamadina alistinmi ?
Bu konuda seni tebrik ediyorum pikcim :)

Doğrusunu istersen hiç alışamadım canım acayip arıyorum ve yemek yemek artık asla zevk vermio bana(( napiim mecbur olunca katlanmak zorundayım cabnım başka çarem yokk

oyy nasılda yorulmuşum yaa...bacaklarımı kaldıramıyorum walla.sözde bu gün ookul çıkışı yürüyecektim ama oğlumun okulunda toplantı vardı uzunda sürdü.kaynadı benim yürüyüş..off bi türlü toparalyamıyorum kendimi..koşu bandım olaydı bari arada akşamları dizi açar hem yürür hem izlerdim..walla millet neyin kafasını yaşıyo anlamadım gitti.1700 tl'lik koşu bandını boz üstüne yat..iyilikten gerçekten maraz doğuyorda ben bunu iğdrak edemiyorum,hata bende yani...şimdide o kadar paraya tekrar kıymayı göze alamıyorum...şu spor salonu açılsada yazılsam...
pink az yiyiyosun gibi geldi cnm benim..arttır..ben bu hatayı yaptım son bir kaç yıldır,metom durdu.siz yapmayın sakın..banuş mucuks..

Doğrusunu istersen hiç alışamadım canım acayip arıyorum ve yemek yemek artık asla zevk vermio bana(( napiim mecbur olunca katlanmak zorundayım cabnım başka çarem yokk
Pinkim 21 gun canim :). Sonrasi daha kolay olacak , zor biliyorum ama basarabilirsin :)

aebenim sen nasılsın aplam,birde şunu sorucam..yaptığınız yoğurdun her yeri ayımı oluyo?yoksa dbe gelen kısımları hafif pütürlümü?
Cok dikkat etmedim zilim ama ust kismina gore birazdaha puturlu sanki .. Neden sordunki ? Vardir senin bir bildigin

Hamdolsun iyiyim canim . Ama cok yogunum ha sen ha ben .
Sabah esimi azerbeycana yolcu ettim o gitti bankada isim vardi , oylen tecvit vede tefsir kursum var haftada 2 gun .. Sonrada arkadasa misafir gelecekmis baya kalabalik , su boregi yapnaya gittim . Gelirken kizima dogum gunu pastasi aldim bugun dogum gunuydude :) .

Zilim dusundumde yoguttaki , dipteki farklilik sutun sicakligiyle ilgili olabilir . Sut nekafar sicak
Okadar kesilmis gibi puturlu olur . Kabin dip kismida daha sicakligi muhafaza ettigi icin haliyle daha kesik olur ..

kızının doğumgünü kutlu olsun aplam..iyiki doğurmuşsun..
hergün yeni bişey öğreniyoruz,evvelki gün okula bi arkadaşın eşi geldi,süt fabrikasında çalışıyormuş.laf lafı açtı biliyordur diye sordum.benim geçen yıl mayaladıklarımda olmuyordu bu yılkilerde oluyor.süttenmi acaba,geçen yıl ve bu yıl farklı yerden alıyorum dedim.aldığım yanıt şaşırttı.aklıma hiç gelmeyecek birşeydi.bilmediğimiz bir alan sonuç itibariyle süt sektörü..

sütü pişirme esnasında karıştırmassanız kazeini (süt proteiniymiş efenim kendileri) dibe çökermiş.içildiğinde yada başka şeyler pişirilirse(puding-sütlaç vs.) hiç fark etmezmiş.ama yoğurt mayalanırken dibe çöken proteinlerden dolayı pütür yaparmış.pişirirken karıştırmak icap edermiş:)

ben geçen yıl köyden geldiği için 5 kg'lık şişede geliyordu.tenceremde 5,5 kg'lıktı .taşmasın diye karıştırıyordum.bu yıl litre litre alıyorum 3 yada 3,5 lt falan.taşmadığı içinde karıştırmıyorum.o sebeplede kazeini dibe çöküyormuş...
o gün aldığım sütten yaptığım yoğurt hiç pütürlü olmadı,karıştırdığım için...
sizinde dibi pütürlü yoğurtlarınız olmasın diye paylaşiim dedim:))

Selam herkesee
Menü bildirimi yapayım
Sabah 9:00 3 dilim tb ekmeği 1 biber yağsız peynir
12:15 1 adet tavuk baget cok minik parca beyaz peynir
15:45 3/4 portakal
16:30 Bir tabak dolusu haslanmıs zeytınyaglı kuru börülce küçük bi kase yağsız yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…