• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın herkese..
banum ben güldürdün Allahta seni güldürsün cnm:)
istemeyerek oldu ,içim yanmıştı demişsinya:)büyük bi suç işlemişsin gibi:)yirim seniiiii cnm yaa:)
şu smileylerin yerlerini allak bullak etmişler walla.neyi arasam yok..durmadan bişiyleri değiştiriyorlar,anlamadım gitti..
pinkim aebenim sizde ne var ne yok?nazlış nerelerde bu arada?

aebenim yazmayı unuttum ablam balık yağı tableti tok karnına alıyoruz biz.sabahları 3adet alıyorum.kahvaltıdan sonra.oğlumada şurup formunu aldık onada aynı şekilde tokken veriyorum.
balık yağı aç alınmazmış aplam..
banum sen de ara ara talkılmalarda yap bu lapa işini cnm..

zilim cnm

valla öyle oldu ya suç işlemiş gibi ama iyi degilim bu aralar
bazı sorunlar devam etmekte :(
kaç gündür uykusuzdum uyumuşum 8:30 da eşim ders yaptırıp yatırmış çocukalrı
ama günlerdir 3-4 te yatıyorudm
sonra uyandım eşim meyve soymuş bir yedim inanamazsın

cnm ben lapayı her cuma yapayımd iyorum ama bakalım

:kk77::kk77::kk77:

kahvaltı
1dlm kızarmış ekmek
büyük bir dilim peynir
7zeytin
yeşillik
(şu karatay kahvaltısındna kurtuldum yaa daha ne isterim )

öglen
1 kutu süt
5 ceviz

akşam
2 yumurtaile yumurta salatası
yarım dlm peynir
2 zeytin
ayran

Selaam herkese:))
Menu bildirişmm kalkınca 2 bardak su
8:45 3 dilim minikk tb ekmeği yağsız peynir yeşil biber kırmızı biber birer tane
Saat 11 e doğru şekersiz turk kahvesi
12:15 tencerede yağsız sebzeyle pişmiş tavuk butu küçük, bi domates bikaç biber biraz da yağsız yoğurt
Saat 15:45 1 elma
Akşam 19:30 minik kutu yağsız ton balığıyla yağsız peynir marul roka vs salata

Pinkim banum massllah ne guzel menuler bunlar harika :))
Benide imrendirdiniz keske tum gucumu toplayip bende montiye baslaya bilsrm :)

Zilim tamam sekerim bende tok karna alaym kapsulu . Ben 1 tane iciyordum yetmezmiki ?

Nazlim montiye devam ediyor zilim ama isi cok yogun bugunlerde 7. Takima bile ancak yaziyor yoksa burayada gelir :)

Selaamm
Menu yazayım:
Sabah 3 dlm tam b ekm yagsız peynir 2 biber
Öğlen 2 mandalina
Aksam 2 minik tavuk butu butun, bol yagsız roka salatası ve yagsız yourt

Cook haklisin canim da oglen bi arkadasa gecmis olsuna gittiydik o da tabi bisuru yaramaz seyler hazirlamisti tek bulabildigim mandalina olunca oglenim az olmus oldu sonra apar topar ise donunce malumm:))

Cook haklisin canim da oglen bi arkadasa gecmis olsuna gittiydik o da tabi bisuru yaramaz seyler hazirlamisti tek bulabildigim mandalina olunca oglenim az olmus oldu sonra apar topar ise donunce malumm:))
Tebrikederim
Pinkim ikrami geri cevirdiysen nbu iş bitti demektir .

Not: hala kilonu bilmesemde :)

Nolur onu bi sure daha bilme canim :)) soylemeye pek cesaretim yok bi sure daha sadece kilo kayiplarimi yaZayim soylucek duzeye ulasinca solerim:)

Hayirli gunler olsun :)

Tamam pinkim sen nasil rahat edeceksen :)

Banu nerdesin ???????

Zeynom geldin yine yok oldun yahu nerlerdesin ?

Selamm herkese
Ac karna karbonatlı su
8:453 dl tb ekm yağsz peynr 1 kırmızı biber ş siz çok açık çay
11:00 ş siz türkkahveis yarım fincan

Aebencim oğlen yağsız yourt bir avuç ceviz beraber yesem olur di mi?? Oncesinde de bi küçük elma yesem..
Pimkim ogun yerinen olur tabi . Pinkim neden yagsiz yogurt ?
Ekmekle hadi yagli yogurt yenmez olsa bileki ( biz kendi mayaladigimiz normal yogurdu kulaniyoruz) kuruvyemisle yagsiz yogurda gerek yok . Birde yagsiz yogurtlar cok islem goruyor . Kendin mayalayamiyorsan bile normal yogurt kullana bilirsin :)

Back