Bende icemiyordum alistim .Ya ben tatlandiricisiz yapamiorumm kii onu napcam bilmiorum(( sekersiz cay icemiorum napcam
Banu aclik durumuna gore ayarlasan 2 ye kadar durabilecekmisin ? Kahvaltiyi kavta yapiyorsun ?cligt aslında alışsan şekersiz çay çok güzel yaklaşık 10 yılı aşkındır şekersiz içiyorum çayı çokta keyif alıyorum...
aben abla şimdi ben bir ögün yanımda taşıyorum iki ögün için getiremiyorum ayrı ayrı mesela
bugün kıymalı fasulye, yogurt, salata getirdim..
nasıl yapsam bilemiyorumm.. bunları öglen 2 gibi yiyip akşamda eve gidince yogurtmu yesem
araya ögün sıkıştırsammı ay kafam kaırştı valla
Banu aclik durumuna gore ayarlasan 2 ye kadar durabilecekmisin ? Kahvaltiyi kavta yapiyorsun ?
Soylede olabilir
8 kahvalti
11 ara meyve
2 ana ogun
7 yada 5 te ara yogurt kuru yemis
4-5 ye istersen ekmekle montide cok yag yenmiyor . Mumkunn oldugunca ekmegin yaninda yag kullanma :)8 de yapıyorum abla mesela bugün 1 dlm ekmek yedim ama yuvarlak poşetli ekmekleirn 1 dlm
bi bakıp duruma ona göre ayarlayım o halde, ben meyve yedigimde çok açlık hissediyorum abla yarım saat sonra migdem kazınıyorr
6-7 zeytin yedim yiyorduk dimi zeytin
4-5 ye istersen ekmekle montide cok yag yenmiyor . Mumkunn oldugunca ekmegin yaninda yag kullanma :)
Araya kuru yemis yada yine ypgurt koyabilirsin .. Hic acikmAm 2 kadar dersen arada yapmaya bilirsin sen ayarla onu ..
günde 5-6 tane kullanıorum en fazla 10 tane.. Ama en az bir bardak zero kola ıcıorumBende icemiyordum alistim .
Gunde kac tane kullaniyorsunki ?
Tatlandiricilarin bir ozelligi suymus bir sonraki ogunde gl endeksini yukseltiyormus .
Montide zeroda olsa colo yasakki clightimgünde 5-6 tane kullanıorum en fazla 10 tane.. Ama en az bir bardak zero kola ıcıorum((
Montide zeroda olsa colo yasakki clightimasitlilarin hepsi yasak .
Srn yazdikca montodeki hatalarin cikiyor canim ya .. Onlarda nekadar cok tatlandirici var ..
Bende sandimki 2-3 tane kulaniyorum diyeceksin
Her ikisi icinde :)Asitli oldukları için mi yoksa şelerli oldukları için mi yasak ben sekerli olduundan yasak olarak düşünüodumm
ilk günlerde acıkman normal ... hangi aralıkda acıktıgına dikat et vede önceki ögünde kuvvetli ye banu ..günaydınnnn
ben dün çok acıktım eve gittigimde ayran filan içtim ama neden acıktım bilmiyorum.
kahvaltımı yine evde yaptım ama yolda gelirken düşündüm sandviç yapıp ofiste mi yesem acaba diye ?
oda geçmi olur bilmiyorumm ,
bugün öglen 1-2 arası yemek yiyip, akşam 5:30 da çıkmadanda yogurt kuruyemiş yemeyi dneiycem
eger ofiste yaparsam kahvaltımıda
9 da kahvaltı yapmış olurum , dur bakalım bir yol çizilcek elbet
anladım cikletim .. yogunsan takım olmaz zaten orası akt,f olmayı gerektiriyor .. uygun oldugunda yine gelirsin ..Selaammben dün uyuakalmışım erkendennn:)))
Dunku menum:
Sabah iki adet yağsız prynirle tb ekmegi tost yemiştm tatlandrclı çay
Öğlen yemeğinden yarım saat once yarım mandalina öğle yemegı bi tabaga yakın biraz turşu
Akşam da mor lahana salatası içine dereotu kabak mantar koydugum omlet yanında zero kola(
Bu tatlandırıcılı ve zero içecek alışkanlığım nolcak bilmiorum bana bi çaree.. Yok mu bunun doğal olanı falan ya(
Aebenim dun akşam uyuyakalmıştım bi de iki yere birden yetişemediimden youn çalışıorum
Buraya bile anca yazabildimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?