• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Ya ben tatlandiricisiz yapamiorumm kii onu napcam bilmiorum :((( sekersiz cay icemiorum napcam:(
Bende icemiyordum alistim .
Gunde kac tane kullaniyorsunki ?
Tatlandiricilarin bir ozelligi suymus bir sonraki ogunde gl endeksini yukseltiyormus .

cligt aslında alışsan şekersiz çay çok güzel yaklaşık 10 yılı aşkındır şekersiz içiyorum çayı çokta keyif alıyorum...

aben abla şimdi ben bir ögün yanımda taşıyorum iki ögün için getiremiyorum ayrı ayrı mesela
bugün kıymalı fasulye, yogurt, salata getirdim..
nasıl yapsam bilemiyorumm.. bunları öglen 2 gibi yiyip akşamda eve gidince yogurtmu yesem
araya ögün sıkıştırsammı ay kafam kaırştı valla
Banu aclik durumuna gore ayarlasan 2 ye kadar durabilecekmisin ? Kahvaltiyi kavta yapiyorsun ?

Soylede olabilir

8 kahvalti
11 ara meyve
2 ana ogun
7 yada 5 te ara yogurt kuru yemis

Banu aclik durumuna gore ayarlasan 2 ye kadar durabilecekmisin ? Kahvaltiyi kavta yapiyorsun ?

Soylede olabilir

8 kahvalti
11 ara meyve
2 ana ogun
7 yada 5 te ara yogurt kuru yemis

8 de yapıyorum abla mesela bugün 1 dlm ekmek yedim ama yuvarlak poşetli ekmekleirn 1 dlm
bi bakıp duruma ona göre ayarlayım o halde, ben meyve yedigimde çok açlık hissediyorum abla yarım saat sonra migdem kazınıyorr

6-7 zeytin yedim yiyorduk dimi zeytin

8 de yapıyorum abla mesela bugün 1 dlm ekmek yedim ama yuvarlak poşetli ekmekleirn 1 dlm
bi bakıp duruma ona göre ayarlayım o halde, ben meyve yedigimde çok açlık hissediyorum abla yarım saat sonra migdem kazınıyorr

6-7 zeytin yedim yiyorduk dimi zeytin
4-5 ye istersen ekmekle montide cok yag yenmiyor . Mumkunn oldugunca ekmegin yaninda yag kullanma :)

Araya kuru yemis yada yine ypgurt koyabilirsin .. Hic acikmAm 2 kadar dersen arada yapmaya bilirsin sen ayarla onu ..

4-5 ye istersen ekmekle montide cok yag yenmiyor . Mumkunn oldugunca ekmegin yaninda yag kullanma :)

Araya kuru yemis yada yine ypgurt koyabilirsin .. Hic acikmAm 2 kadar dersen arada yapmaya bilirsin sen ayarla onu ..

bak unutmuşumm iştee montiyi :(
bir haftaya oturcak düzen inşş bugün bi bakayım acıkma durumuma ona göre hareket edeymim o halde
peynirirde normal yedimm lıgyt yokjtu

günde 5-6 tane kullanıorum en fazla 10 tane.. Ama en az bir bardak zero kola ıcıorum:(((
Montide zeroda olsa colo yasakki clightim :( asitlilarin hepsi yasak .
Srn yazdikca montodeki hatalarin cikiyor canim ya .. Onlarda nekadar cok tatlandirici var ..
Bende sandimki 2-3 tane kulaniyorum diyeceksin :(

Duzenin tekrar oturur banum .. Simdilik normal peynir kullan bakalim sobra yagsiza gecersin :)

Gorusuruz kizlar bugun alisveris eve bir sene bolluk bereket getirir insallah . Asura gununuz mubarek olsun :)

Montide zeroda olsa colo yasakki clightim :KK43: asitlilarin hepsi yasak .
Srn yazdikca montodeki hatalarin cikiyor canim ya .. Onlarda nekadar cok tatlandirici var ..
Bende sandimki 2-3 tane kulaniyorum diyeceksin :KK43:

Asitli oldukları için mi yoksa şelerli oldukları için mi yasak ben sekerli olduundan yasak olarak düşünüodumm :KK43::KK43:

ilk monti menümm

kahvaltı 08:00
1 dlm tb ekmegi (yuvarlak eklmelerin dilimi )
6-7 zeytin
peynir
salatalık

öglen 12:30
1 kase yogurt
4 ceviz
bol tarçın

akşam 16:30
1 tabak kıymalı fasulye
kırmızı lahana salatası
yogurt

biraz erken yeidm sanırım ama acıkırsam tarçınlı süt içerim akşam..

günaydım kısceeezler :KK36::KK36:

zilim sen nerelere kayboldun yine:KK4:

zeynom hala dönmedin anacından kız :KK37:

banu ilk gün nasıl geçti ??

cikletim 7. takım seni sarmadımı gelmedin dunden sonra ?:KK51:

günaydınnnn

ben dün çok acıktım eve gittigimde ayran filan içtim ama neden acıktım bilmiyorum.
kahvaltımı yine evde yaptım ama yolda gelirken düşündüm sandviç yapıp ofiste mi yesem acaba diye ?
oda geçmi olur bilmiyorumm ,

bugün öglen 1-2 arası yemek yiyip, akşam 5:30 da çıkmadanda yogurt kuruyemiş yemeyi dneiycem
eger ofiste yaparsam kahvaltımıda

9 da kahvaltı yapmış olurum , dur bakalım bir yol çizilcek elbet

günaydınnnn

ben dün çok acıktım eve gittigimde ayran filan içtim ama neden acıktım bilmiyorum.
kahvaltımı yine evde yaptım ama yolda gelirken düşündüm sandviç yapıp ofiste mi yesem acaba diye ?
oda geçmi olur bilmiyorumm ,

bugün öglen 1-2 arası yemek yiyip, akşam 5:30 da çıkmadanda yogurt kuruyemiş yemeyi dneiycem
eger ofiste yaparsam kahvaltımıda

9 da kahvaltı yapmış olurum , dur bakalım bir yol çizilcek elbet
ilk günlerde acıkman normal ... hangi aralıkda acıktıgına dikat et vede önceki ögünde kuvvetli ye banu ..

nazlı ile konuştum od ailk günlerde olabilecegini söyledi
kahvaltıda peynrii artırcam biraz,

akşam ki menüm hep sebzeydi ama sanki acıkmam normaldi bugün ona göre hareket edicem bakalım..

Selaammben dün uyuakalmışım erkendennn:)))
Dunku menum:
Sabah iki adet yağsız prynirle tb ekmegi tost yemiştm tatlandrclı çay
Öğlen yemeğinden yarım saat once yarım mandalina öğle yemegı bi tabaga yakın biraz turşu
Akşam da mor lahana salatası içine dereotu kabak mantar koydugum omlet yanında zero kola:((
Bu tatlandırıcılı ve zero içecek alışkanlığım nolcak bilmiorum bana bi çaree.. Yok mu bunun doğal olanı falan ya:((

Aebenim dun akşam uyuyakalmıştım bi de iki yere birden yetişemediimden youn çalışıorum
Buraya bile anca yazabildimm

Selaammben dün uyuakalmışım erkendennn:)))
Dunku menum:
Sabah iki adet yağsız prynirle tb ekmegi tost yemiştm tatlandrclı çay
Öğlen yemeğinden yarım saat once yarım mandalina öğle yemegı bi tabaga yakın biraz turşu
Akşam da mor lahana salatası içine dereotu kabak mantar koydugum omlet yanında zero kola:KK43:(
Bu tatlandırıcılı ve zero içecek alışkanlığım nolcak bilmiorum bana bi çaree.. Yok mu bunun doğal olanı falan ya:KK43:(

Aebenim dun akşam uyuyakalmıştım bi de iki yere birden yetişemediimden youn çalışıorum
Buraya bile anca yazabildimm
anladım cikletim .. yogunsan takım olmaz zaten orası akt,f olmayı gerektiriyor .. uygun oldugunda yine gelirsin ..
burayı ihmal etme ama ...

menüne gelirsek seninde dedigin gib kola olmamış ....

menün güzel aslında ama yasaklar olunca menünde heba oluyor gibi bişi :(
damak tadını bilirsin colanın yerine koyacagın bişi yokmu ? ayran kesmezmi mesela ..
turşuyuda bukadar yeme istersen . evet yenebilir ama 1 tb. çokkkk ..

Back