• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Zilim hafta sonu esim senin memleketdeydi :) bol bol z. Yag ve zeytin getirmis ... Bugun menum z.ezmesi ve ekmekle doldu ...

afiyet olsun ablam,banada annem kuruyor zeytini...bahçesinde 4 ağacı var hepimize yetecek kadar zeytin yapıyor.ablama,kardeşime bana ve kendilerine..hem sarı hem siyah yapıyor annemde...zeytin yağım ve zeytinlerim pazartesi kargoyla gelecekler..yağıda babamın bi arkadaşının kendi sıkım yaptığı taş baskı z.yağı kullanıyoruz hepimiz..acaip lezzetli..
oğlum için kabuklu cevizle bademde istedim bu sefer...

bu gün öğleden sonra evdeyiz oğlumla,dışarısı buz gibi ama evimiz sıcacık..oturup keyfini çıkaralım..yarında tatil..çocuğumu özlüyorum valla,okul dönemi..hepimiz sabahın köründe çıkıp akşamın bi vaktnde giriyoruz.hafta içi birde akşamları kursa gidiyorlar.hepten yatacak vakitt toplanmaya başladık walla..hafta sonuda ingilizce ve mental aritmetik derslerine katılıyor oğlum..full dışarda yani .özlüyorum oğlumu....evde hasret giderim biraz 2 güncük:))

Simdiki aileler hep oyle zilim . Helede anneler calisiyorsa hepden hasret :(

Yarinin keyfini cikar :)

Oof off ben bi günlüğüne bozdum arkadaşlar ama şimdi yine devam... Bu aralar bilmiorum havadan mıdır aşırı motivasyon kaybındayımm.. Son 10 kilom var vermeedim bitürlü çok canım sıkılıo anlamadım bu moralsizlik nedir bendeki

Oof off ben bi günlüğüne bozdum arkadaşlar ama şimdi yine devam... Bu aralar bilmiorum havadan mıdır aşırı motivasyon kaybındayımm.. Son 10 kilom var vermeedim bitürlü çok canım sıkılıo anlamadım bu moralsizlik nedir bendeki
Clight canim takima niye yazmadin ? Kurallarmi kacirdi seni ?

Uzulme toparlarsin :)

günaydın kürkçü dükkanına geri döndüm kaçıncı dönş bilmiyorum ama
bir süre karatay yapmayı denedim ama artık yapamıyorum kahvaltıda yumurta ve ceviz beni soguttu yiyemiyorumm
bende monti yapmaya karar verdim tekrardan ..

Herkese ii haftalar
Sabah ac karna karbbonatli suyla basladim
İki tane tam bugday ekmegi ve yagsiz peynirle tost yaninda tatlandiricili cay iki tost dedigime bakmayinn dilimler cok kucuk halkekmegin organik tam bugday ekmegi:))

Banum hosgeldin canim . Bizim caremiz montide :) karataydan sonra sana kolay bile gelebilir ..

Cikletim ( nicini boyle yazabilirmiyim )
Canim tatlandiriciyi ne kadar kullaniyorsun ? Kitapta kilo vermeniz durdu ise ilk kicarilacaklar arasinda tatlandiricilar ... Bak menunu yazinca nasilda goruluyor hatalar :)

ahh nasıl kolay geldi abla bilsen, sabah ekmek yedim nasıl mutluydum
ama ögünleirmi naısl ayarlıycma bilmiyorum kafamd atam oturtamadım

Oturur banum zamanla :)

Ben bugun niyetliyim , yarinda .. Sonrasinda tekrar start . Takimdan izinliyim bu hafta ama artiyla donmek istemiyorum ..
Ah benimde imkanlarim
Musait olsada monti yspabilsem keske :(

cligt aslında alışsan şekersiz çay çok güzel yaklaşık 10 yılı aşkındır şekersiz içiyorum çayı çokta keyif alıyorum...

aben abla şimdi ben bir ögün yanımda taşıyorum iki ögün için getiremiyorum ayrı ayrı mesela
bugün kıymalı fasulye, yogurt, salata getirdim..

nasıl yapsam bilemiyorumm.. bunları öglen 2 gibi yiyip akşamda eve gidince yogurtmu yesem
araya ögün sıkıştırsammı ay kafam kaırştı valla

Back