Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nazlı ile konuştum od ailk günlerde olabilecegini söyledi
kahvaltıda peynrii artırcam biraz,

akşam ki menüm hep sebzeydi ama sanki acıkmam normaldi bugün ona göre hareket edicem bakalım..
banu akşamki ögünü prolu yapmaya çalış sebze tutmamış olabilir .. yada baklagil ye . sabah ekmek yemedigin günlerde

Ya ben yemek yerken tatlı bi içicek ihtiyacı duyuorum aebenim o çok kötü işte
Stevia falan diolar onlarda da aynı etki var mıdır?? (
çok canım sıkldı ben içilebilio die biliodum diet içicekler montide (( napcam ya çok sinir oldumm

Durakta zati bi süredir ( heralde tatlandırıcı ve zero olayı bozuo beni..
Bi çare bulmalıyım depresyona girmeden diyet yapabilmem içinn:))

bir arlar bir arkadaş sanırım montinin sitesine sormuştu .. o bitkiler tatlandırı için kulanıla biliyormuş demişti .. onun yalancısıyım ..... genede coladan iyidir ..
onunla hoşaf tarzı şeyler yapabilirsin .. ama etin yanında olmaz .. böyle baklagilin sebzenın yanında falan yiyebilirsin .. tabi meyve hakına sayarak ..

cligt
dukancılar kullanıyordu o bitkiyi ma bende tatlandırıclara karşı bir
negatif alerjim var ama zero yu bende seviyorum fakat monti yaparken kullanmıyorum.
alışkanlıklardan vazgeçme süresi 21 fgünmüş bence alışırsın ..

aben abla , ben unutmuşum montiyi ya habire nazada soruyorum faceden birşeyler oda sagolsun bıkmadan cevaplıyor. ben bugn akşama tavuk ızgara ve salata yiycem daha çok tutacak eminim biraz önce 2 kutu ayran 1 avuç kuruyemiş yedim ..akşama toplu yazarım

Bi de bişi sorcam sıcak içiceklere limon koyuomusunuz sanki sıcak içiçeckle karışınca kötü etki yapıo gibi bişi oludum ama doğru mu bilmem tabii

Ben ciklet diyorum banum . Ogrenemadim cikletim birturlu nicini :)

Esim koyar cayina limonu ama ben pek sevmem .. Bu konuda bir bilgin yok canim niye kotu olsunki ?

Ben nickimi deiştirmeye çalışıom artık pink_panter olmaya çalışcm ark lar onay gelirse.. :) haberiniz oclsunn
Ya limon sıcak içeceğe girince insülin arttırıcı falan olabiliomuş gibilerinden bişiler oludum ama çok güvenmemiştim :))

KAHVALTI 08:00
1 dlm kızarmış ekmek
4 zeytin
2 parmak peynir
salatalık

öglen 12:30
1 avuç kuruyemiş
2 kutu ayran

akşam 16:30
tavuk salata
ayran

yarın kahvaltımı dahada zenginleştirip öglen 1-1:30 arası yemegimi yiyecegim
akşamda çıkmadan yogurt ve kuruyemiş yiyip çıkıcma ofistenn
böyle deneyeyimm birdeee

hiç su ve yeşil çay içmiyorum

Ben sabah klasik iki tane t b ekmekli tost yağsız peynirle ve tatland cay
Oğlen işyeri menusunde uygun bişi yoktu sadece bikaç marulyedim diebilirim
Akşam da mor lahana salatası dunden kalan az mantarlı yumurta biraz sebzeyle pişmiş tavuk yanında zeytin ve yourt
Light içecek ve tatland dan tamamen uzak duruyorum bakayım nolcak ama çok mutsuz hissediorum o kesşnnn(((((

Banu bugunki menun super olmus :)
Eger bugun iyi hesedersen boyle devam et :)

Cikletim kuru yemis yenir yanim yogurtla hatta ogunle bile yenir karataydaki gibi :)

Menun guzrl canim afiyet olsun oylen ac kaldigin icin aksam biraz fazla olmus , ama olsun erken yedin ..

Acaiip mutsuz hissediorumm(( kola istiom ben

Bu arada bişi buldum KK forumlarından birinde sizle de paylaşcam birasdan fikrinizi merak ettim kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…