banu akşamki ögünü prolu yapmaya çalış sebze tutmamış olabilir .. yada baklagil ye . sabah ekmek yemedigin günlerdenazlı ile konuştum od ailk günlerde olabilecegini söyledi
kahvaltıda peynrii artırcam biraz,
akşam ki menüm hep sebzeydi ama sanki acıkmam normaldi bugün ona göre hareket edicem bakalım..
afiyet olsun o zaman ..Ay ben yanlış hazmışım( bir tabaga yakın kurufasulye yanında bi kaç parça tursu dicektşm:))
bir arlar bir arkadaş sanırım montinin sitesine sormuştu .. o bitkiler tatlandırı için kulanıla biliyormuş demişti .. onun yalancısıyım ..... genede coladan iyidir ..Ya ben yemek yerken tatlı bi içicek ihtiyacı duyuorum aebenim o çok kötü işte
Stevia falan diolar onlarda da aynı etki var mıdır??(
çok canım sıkldı ben içilebilio die biliodum diet içicekler montide(( napcam ya çok sinir oldumm
senin çaren bunları kesip . proya biraz agırlık vermen cikletim :)Durakta zati bi süredir( heralde tatlandırıcı ve zero olayı bozuo beni..
Bi çare bulmalıyım depresyona girmeden diyet yapabilmem içinn:))
Bi de bişi sorcam sıcak içiceklere limon koyuomusunuz sanki sıcak içiçeckle karışınca kötü etki yapıo gibi bişi oludum ama doğru mu bilmem tabii
Ben nickimi deiştirmeye çalışıom artık pink_panter olmaya çalışcm ark lar onay gelirse.. :) haberiniz oclsunn
Ya limon sıcak içeceğe girince insülin arttırıcı falan olabiliomuş gibilerinden bişiler oludum ama çok güvenmemiştim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?