çok geçmiş olsun ablacığım . İNŞALLAH sonuçlarında temiz çıkar .
aben ablam çok geçmiş olsunn hoşgeldin
abla ankarada yokmu dilmli ekmek , sorayım bi bakalm
balkonun ikisnide kapatırken düşündük amaa abla devasa büyüklükte balkonlarım
yıka yıka bitmiyor köşe koltuk koy otur yani oda gibi bildigin , çalışınc açok zor oluyor
mutfakta otururuzz , yatak odası bakonundada ütü yaparım çamaşır kurutuum diye düşündüm
çok büyük oldugu içn herügn yıkama k laızm oda zorr, e yıkamayıncad açıkılmıyor bakona
cam yaptırdım açabiliyorsun zaten camı otururkenn
ona daha varmış nazlışım ... ona kadar baya kilo vermiş olursun ..amin ablacığım çok sağol . geriye kaldı erkek kardeşimin düğünü onun düğünüde 17 ağustosta hayırlısıyla onuda güzel bir şekilde atlatırız İNŞALLAH
sağğol nazlışım ..temiz çıımasımı yoksa ne varsa görünmesimi daha hayırlı bilmiyorumsorum varsa görünse çaresine baksak helede kalp zarıyla alakası varsa ikisi birden tedavi olsa daha iyi olur belki . sonuçta kortzolda olsa hayat boyu tansiyonum olmamasına ragmen tansiyon ilacı kulanmak istemiyorum.. bunlarada şükür tabiki .. yanimda bir ablayla kaldım akciger kanseriydi çok üzüldüm halina . hdaha 44 yaşında 6 çoçugu var 1 sene içinde olmuş ne olduysa . çok üzüldüm ona bizlerde ne varki hamdolsun
o zaman güle güle otur banum .. büyük ve oda gibi döşenmiş balkonlara bayılıyorum .....
bizede artık ev dar geliyor . dar dedigim oda eksik geliyor bebeler artık ayrı odada olmalı ... önümüzdeki sene rabbım kısmet ederse başka ev düşünüyoruz bakalım eşimin işleri iyi giderse .. hatta eşimin eşine yakın bir yer yapılıyor yeni orayı düşündük hayırlısı bakalım . yeni başlamış bir proje '' park aveneu''
ona daha varmış nazlışım ... ona kadar baya kilo vermiş olursun ..
diyarım senin uyguladıgın aycanın 5.3.3.3. diyetimi ?
çok sağol ayselciğim . çok şükür açtılar kapıyı ama yine eve gidemedim oğluş rahatsızdı biraz annemlerde kaldık yine eşim gidip eşyalarımızı evden getirdi sağolsun
günaydınnn ayselcim ben uzun zmandır almıyordum halk ekmek çoks evindim bu habere yarın bakayım hemen
halk ekmeginin dilimlisini dsoruyorum cnm
hemen karşısı halk ekmek alayım yaırn sabah :)
selam kızlar .. ben geldimm
dün biopsi oldum. evede geleli 1.2. saat oldu ... sonuçlar haftya bakalım ..
sabah kendi dr. hafif bir kahvaltı yap gel demişti iyiki demiş . ordaki dr. aç gelmemiz gerekdigini söyledi .iyki kendi dr. dinlemişim .gece 10 kadar aç ve susuz vede kıpırdamadan yattım nasıl belim tutuldu anlatamam hamdolsun şimdi iyiyim .
diyerım tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun..
nazlışım geçmiş olsun canım . ondada vardır bir hayır bakalım.
banuşum sendede gitmiş kilolar tebrikler canım .....
ayselim tartılmamış fırsatmı bulamadın bal dudak ..
hazır yatarken film izleyimhayırlı günler
günaydınn yarın olsa tatil olsaaaa
zilim benim balkonlarda çok büyük ya yıkamaktan kurtulcammm, birde daha rahat olcak güvelik açısından
bizim evd eaynı ya 4. katta ama alttaki 3 katıda sayarsak 7. kat önünü bomboş çevre yoluna bakıyorrr
zor oluyorr yaa sürekli fırtınaa herşey bribirine giriyor balkondaki,
nazcım menün yine süper cnmm , ben bu ctesiyi iple çekiyorum kaç kilo çıkıcam acaba
ama kabızlık işini çözmeyinceee kilo zor gidiyor
günaydın banu çok sağol . kabızlık için kayısılı yeşil çay denedin mi hiç banu bende çok işe yarıyor .ayrıca armut,süt ve fındık üçlüsüde bende işe yarıyor önce ara öğün olarak armut yiyip bir yarım saat sonrada süt ve fındık
eskiden bukadar degildi nazcım ya iyice arttı
kayısı çay işe yaramıyor bende, a101 den alıyorum bende efeydir içmiyorum ama bi süre yine hergün içmetye başlıycam saınırım
yeni yaşın hayırlı olsun ayselim demek sende bogasıngeçmiş olsun o zaman tekrar Allah bir daha göstermesin canım...
rica ederim canm
evet dilimli olması süper bizde hep ekmeğimizi ordan alırız :)
ablacım çok geçmiş olsun sonuçların için Allah hayırlısını göstersin inş
ahah abla dedim ya yurtdışından misafirimiz vardı ya diyeti bozdum birazcık korkudan tartıya çıkamadım
bu perşembede doğum günüm elimden geldiğince dikkat edicem :26:
azmı çokmu diyemem banum ama çok kuru bir menü olmuş . neden lavoboya çıkamadıgın belliyazmıyorum menüerimi kaçamk yok ama ablamm
dünü yazayım meselaaa hatta azmı yiyorum diye düşünmöüyor degilim
kahvaltı
2 yumurtadan omlet
peynir,zeytin
sebze, çay
öglen
1 paket zeytinli bükivi
peynir
dom-salatalık
akşam (işten çıkmadan)
1 kase yogurt
5 kuru erik
3 ceveizz
azmı çokmu diyemem banum ama çok kuru bir menü olmuş . neden lavoboya çıkamadıgın belli
büyük kase dolusu salata ye vede çorba iç biraz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?