Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmlar herkese
aebenim geçmiş olsun aplam,inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..rabbim darda kalmış, şifa bekleyen bütün herkese şifalar versin...
banum balkonlarını kapattırmışsın cnm,güle güle kullan.çok rahat oluyor.istediğin zaman yine balkon..biz alt kattaki 2 balkonu bıraktık ama üst kattaki terası komple kapattırdık eve aldıktan bir kaç ay sonra..bizim evin yarısı teras zaten.yıka yıka bitmiyordu..birde oğlum küçüktü 4 yıl olacak neredeyse.üst kattayken emekleyerek terasa kaçıyordu,her dakika yıkanmıyor haliyle..birde tehlike boyutu ve kışın fırtınada uğulduyordu camlar falan en üst kat olduğu için ..kapattırdık hepsine çözüm oldu..benimde çamaşırlığım,ütü masam gelen giden yoksa ve yaz değilse hep orda.küçük tv'de orda .hasır koltuk takımı var.yazında eşim kolonlara hamak kuruyor.bayağı orda yaşıyoruz.lavabo ve minicik bir mutfak dolabı var hemen 2 kapaklı.yazın elektrikli ocağıda çıkarıyorum.yeme içme herşeyi orda hallediyoruz çoğu zaman..benimde aebenim gibi minik bir bahçem var orda:)) valla yetişeceğini bilsem ağaç bile dikerim..
saksılarda taze soğan,sarmısak,roka,biberiye,çilek,maydonoz,çiçek çeşitlerim var...keşke bahçeli evimiz olsa....ben tam köy insanı ruhundayım valla..ekmeğimi salçamı herşeyimi kendim yapardım.ineklerimi sağardım,terayağ,süt,peynir hepsi kendi imalatım olurdu ne güzel...
lara nerelerde sahi yahu? bir yöntem deniycem diyordu,naaptıki acep?
nazlı geçmiş olsun oğluşuna,mevsim tam hastalık mevsimi malesef..benimde göz alerjilerim başladı..şıpır şıpr akıyor ve kıpkırmızı...burnumda öyle
ayselcim doğumgünün şimdiden kutlu olsun cnm..
ben kaçar,ancak duşumu alır,fönüm çeker,yatarım..oğlum süt dilimi istemişti,pişirdim yedirdim yatırdım,kalanları saklama kabına dizip kaldırayım...
günaydın kızcezler
bugün daha iyiyim biraz çarşı pazar yapayım evdekiler görmeden
yeni yaşın hayırlı olsun ayselim demek sende bogasın benim oglanda ayın 3 de dogdu ablası oda boga
nazlımşım afiyet olsun .....
ayselim sanda . hurmayı bende çok severim . en iyisi evde bulundurmamak
banuş sen menü yazmıyorsun uy daaaa .. akşam aldım karnıbahar kısırının resmini .. görüntü güzel
ona daha varmış nazlışım ... ona kadar baya kilo vermiş olursun ..
diyarım senin uyguladıgın aycanın 5.3.3.3. diyetimi ?
süper banuşumm evet ya akşamı erken yiyince gidiyor kilo şaka maka 7.8. kilo olcak nerdeysegünaydınnnnnnnnnnnnn
dün tatildi ve kandildi , çocukalrı avm ye götürdükk biraz dolaşsınalr diyee
sonra eve geldim helva yapıp dagıttım , eski evimde herkeis biliyordum burada 3-5 komşu buldum kendime habire onlara götürüyorumm
miller bön bön bakıyor çok garipp yaa,
1 mayıs işçi bayramıd akutlu olsund iycemd epek kutlu olamadı..
yaoın camlarımm gelicekk çocukalrı anneme postalıycma benimkiler anane aşıgı valla getiremiyorum götürünce
zilim ve aben ablam haklısınız snaırım yaa, akşam menüleirmi çorba salata yapayım 1 hafta boyunca yada bardak çorbalar varya haızr onlardna mı alsam acaba ppratik oluyor yaa onun içinn dedim ama pekk tasvip etmiyckeisniz biliyorum
akşam ofisten çıkmadna yediigm için hep yogurt, meyve kuruyemiş filan tüketiyordum iki ögünüde burda hazırlamak zor oluyor birde dikkat çekmek istemiyorum açıkcasıı ...
veeeeeeeee kiloma gelirsek ben cteis tartılıyorumm hep ama hhazır evdeyken bi çıkayım tartıya deidm oda nesiii 66,8 allahım bayılazayım dedimm 4 kere çıktım hep sonuç aynıydııı
akşam 5 te keisnce oluyormuş bu iş dedimm ama tabi gün içinde yeidkleirmide dika ediyorummm ..
yüzügü kapmaya kaldı -6,8 kiloo cumartesiye 66.5 çıkarımd iye düşünüyorum bakalım hayırlısı
süper banuşumm evet ya akşamı erken yiyince gidiyor kilo şaka maka 7.8. kilo olcak nerdeyse
banum mantıklı düşünürsem olmaz canım . bence ne verebilirsen kar de ..sence 8 hazirada 60 olabilirmiyim abla ?
5 haftada pek mümkü degil ama bakıcaz
abla haızr paket çorba hakkınd ane düşünüyorsun diycme olumsuz düşündügünüb iliyorum gerçi
banum mantıklı düşünürsem olmaz canım . bence ne verebilirsen kar de ..
bu konuda evdeki hesap hiç çarşıya uymaz be güzelim ... bazan duraklamalarıda baz almak lazım
hazır çorba biliyorsun bu konudaki dşüncelerimi . ben ek eve almam .. ama nadiren seni kurtarakaçsa dene . sonuçda monti yapmıyorsun
banum akşamdan tapır kapların vardır onlra bol salata yapsan . yerkende hergün değişik bişiler peynir, ton balık . tavuk vs katsan çok güzel ögün olur bence .. evden salata yapıp getirmek zor olmasa gerek
iddia varya abla işin ucunda o yüsden dmeiştim , ama benimd eman tıgım almıyor
abla o salata olayını öglenleir yapıyorum zaten peynrili bir gün tavuklu dönüşümlü olarak
akşam için düşündüm ben çorba yı çorba yogurt yeirm olmaıd yogurt baya zayıflatıyor beni birde tok tutuyor 5 ten sonra bişiy yemedigim için
ama zilim dediig gibi çorba yapayım ben yazda geldi
kabak, somate sçorba 2 kez yapsma 2 gün yerim , 1 günde idare edeirm artık çorba-yogurt deneyim bu hafta öglednde saltayiyorum zaten tavuklu yumurtalı vs
sabah ekmek .. öylen prolu salata .. akşam çorba yogurt . ve finiş . harika diyet menüsü banuş .. birde spor eklesen belkide 60 olur