• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ceeeeee:3:

walla çok yazasım var ama şu bitmeyen işlerimden sıra getiremiyorum..oğlumun okuldan verdikleri parçalı bi zımbırtı var onu ekleyip yapmaya çalışıyorum.o kadar zor bir puzzle gibi bişeyki ekle ekle bitmedi..parçalar hem kumaş,hem mukavva,hem deri,hemde bir sürü materyalden oluşuyr..hem dikiliyor hem yapışrılıyor..:37::14:
oğlum yapabileceklerini birleştirdi ama dikme işlerini ben yapıyorum mecburen..walla şu performansları kaldıramadılar gitti ..4,5 yaşında çocuğa her hafta bir performans ödevi,her hafta bir test usulü sınav.bayağı bildiğin ilköğretim gibi..daha bacak kadar çocuk bunlar yahu...:47:

babamız evdeyken yapıyorlar birlikte ne güzel..ama babası bu gece şehir dışında..iş başa düştü:19:

hayırlı cumalar kızlar ..:16:

huu nerdesiniz :9:

dün kalabalık misafirim vardı gremedim :6:

günaydınnnnn

zilim atlattın 23 nisanı gözün aydın cnm hep yogun , hep yorgunsun ama :43::43::43:

aben ablam tebrikler giden ne olursa olsun mutlu ediyor insanı

karnıbahar kısırı kanrıbaharın çiçekleirni rondodan geçiriyorsun , sonra az yagda pempeleşene kadar kavuruyorsunn abla
başka tencerede sogan ve salçayı kavurup, bol baharat içine kavurdugun karnıbaharı döküğyorsun istedigin yeşilligi dogra ama muhteşem oluyor.
bildgin kısırr:34::34:
denemek lazım ......:56:
günaydınlar dünkü menümü yazayım

baya geç kahvaltı oldu saat 12 gibi

kahvaltıdan önce 3 adet kuru incir

kahvaltı
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
3 adet yeşil zeytin

akşam
tavuk döner
ayran
salata

bugünkü menüm

2 adet kuru incir

1 saat sonra
3 dilim ekmek
kahvaltılık sos
yeşil zeytin ezmesi
beyaz peynir

öğlen
et sote
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
et sote
ayran

artık yemek getirdiğimde 2 öğünlük getiriyorum mecburen ayrı ayrı yemek yapmak zor oluyor :31:

afiyet olsun nazlım :16:

nazcım menülerin çok güzel montiye uygun ama benimkiler çozutuyor arada utanıyorum

çarşamba çozuttum resmen ama yazıcam utanayım

dunku menüm

kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
salatalık
elma
1 parça börek

öğlen
tonbalıklı salata
2 dilim beyaz ekmek
sütlü kahve

ara
2 erik
2 avuç fındık
sütlü kahve

akşam yemedim tabi ki

sporu 2 saat yaptım bu arada dünde işyerindeydim ve çalıştım tabi kide

spordan sonra biraz daha sütlü kahve
diyerım afiyet olsun .. gündüz çok oldu diyemi akşam yemedin .?

banu nasılsın . nasıl gidiyor diyet tartıldınmı geçen hafta
ben bu cumada tartılamıycam annemlerde kalıcam akşam artık cumartesi sabah tartılırım
annenlerdesin o zaman nazlım .:16:
yerın sabah çokça kilo aybı görürüsün inşallah basküle .
iyyim cnm bir kasvet var üzerimdeee, yaa aben abla hep der ya bi kaçamak yapmayın gerisi gelir diye benimde aynen öyle oldu
bugün yaırn derken toparlayamadım işte:( dün gecede kaçırıdm arkadaşlar vardı ama bugün çokaz ve protein yedim sadece

geçen cumartesi 68.8 dim bu haftada dikkat edemedimm tabi birde regliyim şu iki günde
toparlayıp haftayı kurtarırsamm yarabbi şükür diycemm:34::34::34:
:ssz::ssz: diyet yaarken en korktugum şey .. bugün nasılsın banu ?
İNŞALLAH toparlarsın canım biran önce . ben bu sefer her zamanki hatayı yapmıyorum haftada 1 gün kendime 1 öğün ödül veriyorum ve arkası gelmedi şimdiye kadar çok şükür. dün elbise bakmaya gittik kız kardeşime aldık elbise her giydiği yakışıyor çok güzel oluyor kendimi kötü hisettim yanında elbise bile denemeye cesaret edemedim denemedimde . daha bir gaza geldim İNŞALLAH erkek kardeşimin düğününde bende çeşit çeşit elbise deniyor olacağım
inşallah ....
ceeeeee:3:

walla çok yazasım var ama şu bitmeyen işlerimden sıra getiremiyorum..oğlumun okuldan verdikleri parçalı bi zımbırtı var onu ekleyip yapmaya çalışıyorum.o kadar zor bir puzzle gibi bişeyki ekle ekle bitmedi..parçalar hem kumaş,hem mukavva,hem deri,hemde bir sürü materyalden oluşuyr..hem dikiliyor hem yapışrılıyor..:37::14:
oğlum yapabileceklerini birleştirdi ama dikme işlerini ben yapıyorum mecburen..walla şu performansları kaldıramadılar gitti ..4,5 yaşında çocuğa her hafta bir performans ödevi,her hafta bir test usulü sınav.bayağı bildiğin ilköğretim gibi..daha bacak kadar çocuk bunlar yahu...:47:

babamız evdeyken yapıyorlar birlikte ne güzel..ama babası bu gece şehir dışında..iş başa düştü:19:

eh süper zeki çoçuk sahibi olmak kolay olmasa gerek zilim .:9::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

2 gündür misafir derken kızlar diyet olmadı ... zaten 4.4 lük diyetde yapamıycagıı hepimiz biliyoru artık :9: 2 gün diyetden sonra 1 kio gitmişti ... yarım kilosu tekrar gelmiş.... kilom 70.5oo..
dün yürüyüşede çıkamadım .. bugün yürüdüm geldim ama .:8:

ablalarım kardeşlerim :)

mutlu cumalar hepinize

yarın tartı günüm heyecanlıyım

akşam spora gidip bi kaç gram daha vermek istiyorum:)

slmmm tam yazıcam açıyorum başka bir şey çıkıyor toparladım ablaa benn
valla bri ara dukana gözüm kaydı yaa insanlar ne gzel zyaıflıyorlar ama işte almakta an meselesi dukanda
dün pro beslendim ama çok şişim yaa regli olucam fena haldeyim yani ,

slmmm tam yazıcam açıyorum başka bir şey çıkıyor toparladım ablaa benn
valla bri ara dukana gözüm kaydı yaa insanlar ne gzel zyaıflıyorlar ama işte almakta an meselesi dukanda
dün pro beslendim ama çok şişim yaa regli olucam fena haldeyim yani ,

banum dukan seni yanıltmasın .. daha önce denemedikmi o tarz şeyler :ssz: evet gider ama bi okadar geri gelir hatta daha fazlası :19:
DÜZENİNE DÖN YETER :4:, TABİ YİNEDE SEN BİLİRSİN :16:

slmlar ve hayırlı cumalar herkese..(biraz geç oldu ,neredeyse cuma bitti bitecek)

tam bu akşam ohh be yarın dinlenirim artık bütün haftanın koşturmacası, telaşı ,yorgunluğu geçer diyordum..dilimin hışmına uğradım..walla ben annemin en bahtsız çocuğumuyum neyim yaaa..:84:
eşimin akrabalarından sadece bir kez cenaze nedeniyle görüştüğümüz bir aile combur cemaat bize geleceklermiş..uzak bir akraba değil gerçi ama eşim evden kula diye bi çıkmış bi dahada yakın uzak pek kmseyle görüşememiş..ama istanbula işi düşenler sağolsun bizi buluyor nerede olursak olalım..

walla geçen hafta sonuda dinlenemedm.bu hafta sonuna acaip kurmuştum kendimi.cumartesi full kendime zaman ayırıcam diye..kitap almıştım geçenlerde bir sürü,onlardan birini seçmiştim ortalığa çıkarttım hatta okuycam,hava güzel olursa yukarda terasın panel camlarını kenara çekip balkon keyfi yapacaktım.kahvemide yapıp..walla hayallerim sadece hayal olarak kalıyor yaaa..:84::84:

mecburen bu gecem yemek çeşitleri ve temizlikle sabahı bulacak..:14:walla ağlamak istiyorum yaaa..sabahın köründe burda olacaklar..allahım kahvaltı bile edemiycem..ve tanımadığım insanlarla tüm gün hatta belki gece boyunca sohbet bulup etmeye çalışmak acaip kasıyor beni...

kalkayımda işin ucundan bi yerden tutayım...:10:

selammmmm

zilimmm vlla ben okurken yoruluyorum seninn hayatını yanii diyecek birşey bulamıyorum
umarım geçen bu yıllar için pişman olmazsın , gerçi misafir snein elinde olan birşey degilll
kolay gelisn cnmm

aben ablam dukan bana göre degil ya hem çok masrfı var hemdee, akşam 5 ten sonra yemeym kendime bi düzne kurunca daha iyi gidiyorum
-500 deyimm regli gğnm olmasına ragmenn ve bu bhafta sadece iki gün dikkat etmeme ragmen
geçen hafta: 68.8
bu hafta :68.3

iyi haftasonları olsun herkese..(mümkünse banada)

misafir kafilesini şu an itibariyle yolcu etmiş bulunuyoruz..akşamdan yemeklerin ön hazırlıklarını yaptım sabah sadece pişirmeleri kaldı..bir tencere dolusuda yaprak sarmam vardı dondurucudaonuda sabah ocağa oturttum..çorba,4 çeşit yemek,yaprak sarma,börek ve tatlı yaptım.sabahta erkenden kalkıp toz alma muftak camı,balkonu ve lavabolar vs..hallettim.akşamdan süpürüp vileda yapmıştım zaten..kahvaltıya yetiştiler,kalhvaltı bitti,kahve faslı,sonra dışarı çıktık gezdirdim,alacaklarını aldılar(düğün için abiye vs..almaya gelmişler) eve geldik öğle yemeği,arkadan tatlı ve çay derken pert oldum gerçekten...sonrada çerez vs..akşama iyice geç olmadan eve varalım diye gittiler..yarın sabahtan benim işim çıktı onların yanında aradılar ondan gittiler sanırım.yoksa kalırlardı gibi geliyor..sabah bir koro yönetme işi çıkmış.koro öğretmeninin acil şehir dışına çıkması gerekmiş beni aradı okul müdürü..walla sebep ne olursa olsun sevindim gerçekten kalmadıklarına..havada güzel diye terasta içelim çayı kahveyi manzara güzelmiş dediler..lap lap lap aşağı, lap lap lap yukarı en az 20 defa indim çıktım 6 + 1(eşim) çay doldurmaya..son anda aklıma geldi elektrikli ocağı fişe takıp çaydanlığı yukarı taşımak ama iş işten geçmişti:))

eşim de normalde her işe yardım ederken akrabalarının yanında bi haller oluyor.bardağını taşımıyor..bittim tkendim..(tabii onlar gidince evi tekrardan ona süpürttüm ve tencereleri yıkattım walla ceza olarak:27:

şimdide bi üşüme geldi girdim poların altına laptobumuda kucağıma aldım..eşime çay demlettirdim(ben içemedimya hani bu gün diyere tabisi:27:
keyif yapıyorum...:60::60:

selaam herkese :16::16:

geçen hafta giremedim tartılamadım da yurtdışından misafirimiz vardı onunla ilgilendim :34:

biraz bozdum diyeti ama bu hafta tam gaz devam :8:

aeben abla diyete başlamışsın hadi hayırlısı :34:

kıskançlık ilginç bir şey ben böyle biri değilim aslında yani kıskanmam sanardım ama içimde kıskanç bir aysel varmış meğersem abla :27::27:

kilo verenleri tebrik ediyorum inş vermeye devam ederiz hep birlikte :16:

menümü yazayım :56:

geç kalktım bugün
Sabah:2 yumurta,salata,zeytin
Öğle:1 elma
Akşam:tavuk salata yoğurt

spor:1 saat yürüyüş :8:

İyi pazarlar ......

Banus tebrik ederim canim.

Zilim kolaygelsin ... Canim calisanlar icin misafir zor evet ama allah eksikliginide vermesin . Ben isterim akrabalar gelsin cocuklarim tanisin, bizde gidelim . Buyuk sehirlerde artik misafir kulturu pek kalmadi komsuluk kalmadi , eski zamanlari bu uonden cok ozluyorum ben ..

Yarin biopsi gunum dua edin kizlar 1 gun has. kalicam ...

Diyet tam yapamasamda sporumu yapiyorum cok sukur . Birde aksam ac yatsam sanirim kilo verebilicem ...

Diyar , aysel , nazlim tartildinizmi ?

aebenim kesinlikle haklısın aplam.akrabalık ilişkileri kopuyor gelmeye gitmeye..hayat şartları o kadar ağırlaştıki, malesef hepimiz zipli hayatlar yaşıyoruz.herşeyi sıkıştırarak,hayatı koşturmacayla geçiriyoruz..eşe,dosta,akrabaya vakit kalmıyor.birde uzaklarda olup çalışıncada hepten kopukluk oluyor..

insan hafta içi ciddi anlamda yoruluyor,çoğu zaman bağır-çağır ses kalmıyor.hafta sonuda temizlik ,dışarı çıkılıyor vs..insan dinlenemeden pazartesi oluyor..ve çocuklar hiç akraba konu komşu tanımıyor gerçekten..eskiden hatırlıyorum bizim ev dolup taşardı..annem işten gelirdi ev bir anda dolardı..annem montu çıkarmadan çay koyduğunu bilirim..çok yorulurdu belki ama çocukluğuma dair güzel anılarım oldu konu komşuyla,akrabayla..bizim çocuklar tanımıyor bile çoğunu...

ben bu sabah yne erkenciydim,gittim geldim..eve geldikten sonrada artık dışarı çıkmıycam diye saçlarıma maske yaptım..biraz kendimle ilgileneyim:)

aebenim inşallah yarın tüm işlerin rast gider ve tertemiz sonuçlar alırsın aplam..rabbim sağlık versin.herşeyin başı sağlık....:94:

günaydınlar herkese hayırlı haftalar diliyorum hepinize

aeben ablacığım sonuçların iyi çıkar İNŞALLAH

kilo bildirimine gelirsek

geçen hafta 69,2

bu hafta : 68,6

giden : 800 gr

haftasonu menülerine hiç girmiyorum montiye uygun şeyler yediğim pek söylenemez . ama öncesinde 2 tane yiyiyorsam bu sefer sadece 1 adet yiyerek frenleyebildim kendimi . bugün kaldığım yerden devam daha vermem gereken 13 kilom var

selammmm ,

nazcım dügün olmuş sanırımm mutlu mesut olsunlar inşalahh :)

zilimm misafirleir göndermişisn cnm iyi bari yatıya kalmamışlar, nereden geldiler istanbula abiye bakmaya merak ettim ..
saç mevzusuna degimişken bende bioplas aldım acaip memmun kaldım yaglanmıyor hemen ve hızlı uzattı saçlarımı,

aben abla sonuçların temiz çıkar inşallahhh.

bende balkonlara cam yaptırıyorum baş edemiorum yıkamakla birinde otururz digerindede, çamaşır ütü vs yaparım dedimm

selammmm ,

nazcım dügün olmuş sanırımm mutlu mesut olsunlar inşalahh :)

zilimm misafirleir göndermişisn cnm iyi bari yatıya kalmamışlar, nereden geldiler istanbula abiye bakmaya merak ettim ..
saç mevzusuna degimişken bende bioplas aldım acaip memmun kaldım yaglanmıyor hemen ve hızlı uzattı saçlarımı,

aben abla sonuçların temiz çıkar inşallahhh.

bende balkonlara cam yaptırıyorum baş edemiorum yıkamakla birinde otururz digerindede, çamaşır ütü vs yaparım dedimm

günaydın banu amin canım İNŞALLAH

bugünkü menüm

sabah
çeyrek ekmek ( halk ekmeğin kepek ekmeğinden vardı mecburen ondan yedim )
beyaz peynir
domates

öğlen
1 tabak kuru fasülye
2 kase cacık

ara
1 adet armut

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

Back