aeben, ço teşekkürler yazmışınız uzun uzun, hikaye benzer benimde, doğumdan sonra sağlık sorunum oldu birkaç ay ve kimseye söyleyemedim ama 77 yi bile görmüştüm, sonra 70 e takıldım bu kış 73 oldum akşamları çekirdek yeme sevdam yüzünden, ve kızımında karmaşık bir sağlık kaosu derken çok stresse girdim, eşimle bir büyük çekirdeği yiyorduk resmen, birkaç hafta önce dank etti kendimce bişeyler denedim ama açtım, sabah oluyorduda öğle ve akşam ne yiyeceğimi şaşırıyordum, şimdi rahatım sayenizde tüm samimiyetimle söylüyorum acayip gaza geldim ama bunun uzun bir süreç olduğunu kabullenerek, yani öyle şok diyetler falan saçmalık resmen, ben damak tadı olan biriyim ve güzel yaratıcı yemekler yaparım, o yüzden yediğimi gıdım gıdım kalori hesabıyla saymak bana olmazdı:))) normalde de vücudumu biliyorum 60 ın altına düşmek gibi bir beklentim yok iri kemikliyim bileklerim ve bacaklarım oldukça kalın maalesef, göbek sorunum yok o yüzden zayıflarken hep belim iyice incelirdi, kalça ve bacaklar okadar incelmediği için orantısızlık daha da artardı, ama işte dediğim gibi bu diyetten bu açıdan umutluyum, inşallah vücut yağ ddepolamaktan vazgeçecek o bölgelere:)) kendimi çok kaasmıyorum mesela bugün yeni geldik daha dışarıdan 5 saattir koşuyoruz kızımla rasmen dışarıda haliyle acıktık öğlen olmuştu balık ekmek yedik ama ben ekmeğini yemedim balığını yedim ve yanında midye tava da yedim çünkü yılda biriki kere yediğimiz şeyler bunlar ve gerçekten aklım kalırdı:)) ama akşam kızıma yaptığım kekten yemedim, çünkü sürekli yaptığım şey:)) akşam dünden kalan mantarı yerim yanında da salata ve semizotlu yoğurt ohh misss