• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

naz bende halk ekmege ugrayıp ekmek alıcma ama dilimli yok orda dimi

banu hiç bilmiyorum halk ekmeğin ekmeklerini işyerinde ekmeğim yoktu burdaki arkadaştan aldım ekmeği .

sağolsun eşim dün anahtarı kapının üzerinde unutmuş düğüne gelirken açamadıkta kapıyı evede gidemedim akşam annemlerde kaldım öyle bişeyki işyerine gelicek kıyafetim bile yoktu arkadaşımı arayıp ondan kıyafet aldım . doğal olarak yemek içinde bişey getiremedim bugün :(

banu hiç bilmiyorum halk ekmeğin ekmeklerini işyerinde ekmeğim yoktu burdaki arkadaştan aldım ekmeği .

sağolsun eşim dün anahtarı kapının üzerinde unutmuş düğüne gelirken açamadıkta kapıyı evede gidemedim akşam annemlerde kaldım öyle bişeyki işyerine gelicek kıyafetim bile yoktu arkadaşımı arayıp ondan kıyafet aldım . doğal olarak yemek içinde bişey getiremedim bugün :(

ayy tüh ya geçmiş olsunnnn:26::26:

İyi pazarlar ......

Banus tebrik ederim canim.

Zilim kolaygelsin ... Canim calisanlar icin misafir zor evet ama allah eksikliginide vermesin . Ben isterim akrabalar gelsin cocuklarim tanisin, bizde gidelim . Buyuk sehirlerde artik misafir kulturu pek kalmadi komsuluk kalmadi , eski zamanlari bu uonden cok ozluyorum ben ..

Yarin biopsi gunum dua edin kizlar 1 gun has. kalicam ...

Diyet tam yapamasamda sporumu yapiyorum cok sukur . Birde aksam ac yatsam sanirim kilo verebilicem ...

Zilim kolaygelsin ... Canim calisanlar icin misafir zor evet ama allah eksikliginide vermesin . Ben isterim akrabalar gelsin cocuklarim tanisin, bizde gidelim . Buyuk sehirlerde artik misafir kulturu pek kalmadi komsuluk kalmadi , eski zamanlari bu uonden cok ozluyorum ben ..

Diyet tam yapamasamda sporumu yapiyorum cok sukur . Birde aksam ac yatsam sanirim kilo verebilicem ...

ablam inşallah bişi çıkmaz mutlu sağlıklı gelirsin

naz tebrik ederim nazar olmasın gitsin kilolar

ablam bende cumartesi ayçaya gittim 91,7 olmuşum yani 1.4 kg daha vermişim

05/04/2014-----------95,8 kg
12/04/2014-----------94,4 kg
19/04/2014-----------93,1 kg
26/04/2014-----------91,7 kg

haftaya hedefim 8 li rakamlar Allah utandırmasın bu şekilde gitsin sabırlı olamam lazım ay 26 kilo vericem daha :)

Diyar , aysel , nazlim tartildinizmi ?

günaydınlar herkese hayırlı haftalar diliyorum hepinize

aeben ablacığım sonuçların iyi çıkar İNŞALLAH

kilo bildirimine gelirsek

geçen hafta 69,2

bu hafta : 68,6

giden : 800 gr

haftasonu menülerine hiç girmiyorum montiye uygun şeyler yediğim pek söylenemez . ama öncesinde 2 tane yiyiyorsam bu sefer sadece 1 adet yiyerek frenleyebildim kendimi . bugün kaldığım yerden devam daha vermem gereken 13 kilom var

banu 500 gram vermişsin tebrik ediyorum böyle devam eder umarım

Son düzenleme:

tebrik ederim diyarr çok iyi gitmiş 1,4 kg devamıda gelir İNŞALLAH canım :16:

banu 500 gram vermişsin tebrik ediyorum böyle devam eder umarım

saol cnm hatta 300 daha veridm 68 oldum , ama kaybettim iddayı ya 8 haziranda 60 kilo olmak mümkün deill
sende 1400 vermiş asıl sana tebriklerrr:46::46::46::46::46: nazın yasıında okudum göremeidm yazınıı

çok sağolun duygusal zayıflık anında yaptığım hatalar olmasa daha çok gider kısa zamanda hedefime ulaşırım çünkü ne kadar uzarsa o kadar korkuyorum vazgeçmekten başarısızlık anında kendimi yemeğe verdiğim bir gerçek

psikologlada konuşuyoruz değişik yöntemler deniyoruz başarılı olmak için

bu hafta spor yapamıcam kurumlar vergisi salı günü son kesin mizan çarşamba hemen arkasından maaşlar ba bs ler bu cumaya kadar işyerinde çivili kalıcam

ama her sabah 30 dakika basit plates hareketlerini yapıyorum spor hocamın bana gösterdiği

öpüyorum sizi

iyi akşamlar herkese:16:

aeben abla ben tartılamadım ya bu hafta tartılcam inş :26:

masumcum halk ekmeği sormuşsun ben cevap vereyim istersen hep ordan aldığımız için :1: dilimli olur hep ekmekler ama sen nası ekmek almak istiyorsun normal mi normallerin dilimlendiğini görmedim ben tam buğday alıyorum dilimlisi var sandviçide çıkmış :34:

nazcım geçmiş olsun ya kötü olmuş :26:

menümü yazıp kaçıyorum

Sabah:1 greyfurt,5 medine hurması minik
Kahvaltı:omlet,peynir,zeytin
Akşam:tavuk salata yoğurt

spor:1 saat yürüyüş :8:

masumcum halk ekmeği sormuşsun ben cevap vereyim istersen hep ordan aldığımız için :1: dilimli olur hep ekmekler ama sen nası ekmek almak istiyorsun normal mi normallerin dilimlendiğini görmedim ben tam buğday alıyorum dilimlisi var sandviçide çıkmış :34:

menümü yazıp kaçıyorum

çok sağol ayselciğim . çok şükür açtılar kapıyı ama yine eve gidemedim oğluş rahatsızdı biraz annemlerde kaldık yine eşim gidip eşyalarımızı evden getirdi sağolsun

günaydınlar

aeben ablamın biyopsisi nasıl geçti acaba dün hastahanede kalacaktı . İNŞALLAH sonuçları güzel çıkar :16:

menümü yazıp kaçıyorum

günaydınnn ayselcim ben uzun zmandır almıyordum halk ekmek çoks evindim bu habere yarın bakayım hemen
halk ekmeginin dilimlisini dsoruyorum cnm
hemen karşısı halk ekmek alayım yaırn sabah :)

bugünde gelemez aben abla sanırım , inşallah iyi çıkmıştır sonuçlar:26:

bugünkü menüm

sabah
2,5 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
et sote
ayran

ara
5 adet kuru erik

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

selam kızlar .. ben geldimm :9:

dün biopsi oldum. evede geleli 1.2. saat oldu ... sonuçlar haftya bakalım ..:6:
sabah kendi dr. hafif bir kahvaltı yap gel demişti iyiki demiş . ordaki dr. aç gelmemiz gerekdigini söyledi .iyki kendi dr. dinlemişim .:27:gece 10 kadar aç ve susuz vede kıpırdamadan yattım :ssz: nasıl belim tutuldu anlatamam :9: hamdolsun şimdi iyiyim .

diyerım tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun..

nazlışım geçmiş olsun canım . ondada vardır bir hayır bakalım.

banuşum sendede gitmiş kilolar tebrikler canım .....
ayselim tartılmamış fırsatmı bulamadın bal dudak ..:9:

hazır yatarken film izleyim :9: hayırlı günler :16:

banum ankara halk emekte dl. ekmek sanırım yok . arası ıstanbull :9:

günaydınlar herkese hayırlı haftalar diliyorum hepinize

aeben ablacığım sonuçların iyi çıkar İNŞALLAH

kilo bildirimine gelirsek

geçen hafta 69,2

bu hafta : 68,6

giden : 800 gr

haftasonu menülerine hiç girmiyorum montiye uygun şeyler yediğim pek söylenemez . ama öncesinde 2 tane yiyiyorsam bu sefer sadece 1 adet yiyerek frenleyebildim kendimi . bugün kaldığım yerden devam daha vermem gereken 13 kilom var
tebrikler nazlışım ,
dügünüzde hayırlı olsun :46::46:

banuşla kilolarınız yaklaşmış ..

selammmm ,

nazcım dügün olmuş sanırımm mutlu mesut olsunlar inşalahh :)

zilimm misafirleir göndermişisn cnm iyi bari yatıya kalmamışlar, nereden geldiler istanbula abiye bakmaya merak ettim ..
saç mevzusuna degimişken bende bioplas aldım acaip memmun kaldım yaglanmıyor hemen ve hızlı uzattı saçlarımı,

aben abla sonuçların temiz çıkar inşallahhh.

bende balkonlara cam yaptırıyorum baş edemiorum yıkamakla birinde otururz digerindede, çamaşır ütü vs yaparım dedimm

çam balkon rahatlık ama birini açık hava bıraksan banum.... ben ön bolkonu resmen bahçeye ceviridgim için orayı kapatırmadım :9:
banum hani evin resimlerini koyacaktın :4:

selam kızlar .. ben geldimm :9:

dün biopsi oldum. evede geleli 1.2. saat oldu ... sonuçlar haftya bakalım ..:6:
sabah kendi dr. hafif bir kahvaltı yap gel demişti iyiki demiş . ordaki dr. aç gelmemiz gerekdigini söyledi .iyki kendi dr. dinlemişim .:27:gece 10 kadar aç ve susuz vede kıpırdamadan yattım :ssz: nasıl belim tutuldu anlatamam :9: hamdolsun şimdi iyiyim .

diyerım tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun..

nazlışım geçmiş olsun canım . ondada vardır bir hayır bakalım.

banuşum sendede gitmiş kilolar tebrikler canım .....
ayselim tartılmamış fırsatmı bulamadın bal dudak ..:9:

hazır yatarken film izleyim :9: hayırlı günler :16:

çok geçmiş olsun ablacığım . İNŞALLAH sonuçlarında temiz çıkar .:16:

tebrikler nazlışım ,
dügünüzde hayırlı olsun :46::46:

banuşla kilolarınız yaklaşmış ..

çam balkon rahatlık ama birini açık hava bıraksan banum.... ben ön bolkonu resmen bahçeye ceviridgim için orayı kapatırmadım :9:
banum hani evin resimlerini koyacaktın :4:

amin ablacığım çok sağol . geriye kaldı erkek kardeşimin düğünü onun düğünüde 17 ağustosta hayırlısıyla onuda güzel bir şekilde atlatırız İNŞALLAH

Back