Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yarın bizde çalışmıyoruz oley . hazır evdeyken ayran detoksu yapayım diyorum olurmu acaba

teşekkürler canım

aa o da 3 mayıs mı benden 2 gün sonra onunda doğum gününü kutluyorum ablam

evet boğayız biz abla teşekkür ederim

bize hurmma arabistandan geldi çok da güzel hurma yemeden duramıyorum :26:

daha iyi olmana sevindim daha da iyi olacaksın inş

selaam

yarın bize de okul yok cuma da olmasaydı keşke ama kadavragiller bizi bekler

menümü yazayım sporuma kaçayım

sabah:2 dilim tb ekmek,zeytin,salata
Öğle:1 elma 5 hurma
Akşam:tavuk salata ayran

spor:1 saat yürüyüş

slm hepiciğinize canlar..

yatmaya gidiyordum bi bakayım dedim..walla yarın evde olacağımıza çocuklar gibi seviniyorum.regl oldum zaten her yanım ağrıyor..birde geçen haftadan dinlenememiştim daha..bu sabah işe gderken ayaklarım yataktan yere inmek istemedi walla..nasıl isteksizdim anlatamam...
yarın evden dışarı adım atmıycam..eşim plan yapmış ama katılamıycam artık napiimm.çekirge eskisi kadar çok sıçrayamıyor yaşlanıyormuyum ne:18:

hava iyi olursa oğluşu parka götürsün,bende evde pinekliyeyim biraz...cuma akşam üstüde anneme gideceğiz.7:15 uçağıyla..anneler gününü 1 hafta erken kutlayacağız..ablam ve kardeşimin işleri bu hafta sonuna uymuş öyle yapalım dediler.herkes cuma akşamı annemde olacak..yurdun 3 ayrı uzak köşesinden baba ocağına toplanacağız..içim içime sığmıyor walla,çok özledim hepsini..bayramlarda bile hepimiz bir arada olamıyoruz çoğu zaman.biri gelse diğeri illa çalışıyor oluyor(
annemlerin haberi bile yok..

banum kabızlık için benim yazacaklarımı aklımda tooparlıyordumki aebenim aynen yazmış sağolsun..ben gebelğimde çektim o sıkıntıyı..çorba çok iyi gelir,içini sıvılaştırır cnm..birde salata gerçekten ben bu ikisinden deva bulmuştım gebelikte..ebe bi abla var alt katta(eski evimizde) o demişti..bende çok kuru yerdim içim basılsın dye.(bulantıdan dolayı)

ve çorbaların kaloriler çok düşk normalde cnm..en basitinden bir domates çorbasını düşün..içinde 2 kaşık kadar sıvı yağ-2 kaşık un ve domates var..koca bi tencere çorba oluyor..kase başına 1 çay kaşığı yağ ve 1 tatlı kaşığı un ancak düşer..totalde kalorisi 150'yi geçmez..

bakliyat çorbalarınıda ekmek yerşne sayarsan sıkıntı olmaz..mercimek mesela ,posalıdır iyi gelir..ekmek hakkına saydınmı problem olmaz bence..

birde ben ekmek yemediğim zaman kabız oluyor..hafta 1-2 sabah ekmek yiyiyorum bende..yumurta yiyiyorum sabahkarı daha tok tuttuğu için.ama posa eksik kalmasın diye illa öğlen yada akşam çorba yada bakliyat türü bişeyle o posa -lif eksiğini kapatmaya çalışıyorum.yoksa bendede sıkıntı oluyor..

ayy uyudumm uyuycam..gözlerim kapanıyo..haydin görşürüzz..

selam kızlar .......
bugun tatil pek kimse gelmemiş

zilim evdesin bugun yangel yatt hafta sonu için anacına gedecekmişsin güle güle git gel .....

benimde bugün sohbetim vardı .ama biraz rahatsızlandım .. sabah erkenden benim küçük cadıyı kızılaya bıraktım piknikleri vardı üşüdüm sıkı giyinsemde .. gelr gelmez yattım ama sanırım şifayı kaptım benim cadıda bu havada bi tşört üstüne gömlekle gitti üşümüyorum ben diye .. sonada hasta olunca anne hastayım diyorlar

ayselim kadavralara alıştınmı bari

nazlım ayran detoksun iyi geçer inşallah

[ı] kandilimizin hayırlara vesiile olmasını dilerim ..... üç aylarımızda aynen öyle olsun inşallah .....[/ı]

slmlar herkese

3 AYLAR BAŞLARKEN SAĞLIK SIHHATLE BAYRAMA ERMEYİ NASİP EYLE YARABBİ..(AMİİİN)

RAGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN VE EDİLEN DUALARIMIZ KABUL,GÜNAHLARIMIZ AFFOLUR İNŞALLAH..

1 MAYIS EMEKÇİLERİN BAYRAMIDA KUTLU OLSUN tabii..bu gün emekçilerin çoğu çalışıyor gerçi...umarım akşam haberlerinde emeklerinin peşine düşen insanların ölmediği,tartaklanmadığı,şiddete uğramadığı bir haber proğramı izleriz..

aebenim yatacağım dedim ama oğluş sabah 9'da atladı üstümüze..gerçi bizim için 9 geç bi saat:))

reglim zaten belim,bacaklarım kopuyor ağrıdan..iyi kötü evi süpürdüm baston süpürgeyle..birazdanda yemek yapmaya kalkacağım..kadınsan helede anneysen ne işçisin,ne memur..dümdüz amelesin yani

ne mesaisi,ne izni,ne tatili hiç bişeyi yok walla..

şaka bi yana,rabbim acılarını göstermesin,sağolsunlarda başlarında olalım ,der benim sadık yarim olan mutfağa kaçarım...

ona daha varmış nazlışım ... ona kadar baya kilo vermiş olursun ..

diyarım senin uyguladıgın aycanın 5.3.3.3. diyetimi ?

ablam çok geçmiş olsun herşey istediğin gibi olur umarım sağlık gibisi yok kıymetini bilelim

evet ablam doktor şimdilik 5333 yaptırıyor mesela geçen cuma sinirlenip pizza yemiştim çok pişman oldum beslenme uzmanım o zaman bu hafta 4333 yapmamı önerdi onu deniyorum fazla zorlanmadım ama iş yerinde daha iyi yapıyorum bunu evde olunca sapıtıyorum biraz annemler gittiler köye benle kardeşim kaldık bu sefer o da dikkat ediyor ama zayıf tabi cipsleri yiyor önemde :)

bu cumartesi tartılıcam bakalım neler olacak

ben yatıyorum opuyorum sizi

banu cumartesi tartılıcaz bakalım neler olacak :)))

na akşam yemeklerine bayılıyorum bende yoğurt yulaf meyve yiyorum ama seninki daha bi hafifi duruyor denicem bu hafta sut fındık ikilisini doymaz isem seni yerim :)

günaydınlar herkese

aeben ablacığım ayran detoksu yapamadım evde yeşil mercimek yoktu bende nornal montiye devam ettim

kilo bildirimine gelirsek

geçen hafta 68,6 kg

bu hafta : 67,7 kg

giden : 900 gr

dünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
yumurtasız menemen
beyaz peynir
3 adet yeşil zeytin

ara
2 adet kuru incir

akşam
1 porsiyon et döner
ayran

ara
1 bardak süt

Günayydınnn vede hayırlı cumalar
sabah bol yağmurlu şimdi biraz güneşli bir ankara sabahından

nazlışım tebrikler kuzum

diyerım geçen haftanın cezası 1 dl ekmek az yiycen artık

ben dün ne yedin bilmiyom . sanırım tüm gün hamur yedim bugün pro agırlıkli besleneyim . kilo olarak kalmasın totoda
işde çok evi bir dip bucak temizleyim marketedde gitmek gerek.. belki akşam üzeride kızılaya inerim oglana 1 senedir akvaryum diye sıkıştırıyordu enson bi daha bunu konuşmayalım diye ümidini kestirdim 1 ay önce ne feneyım dimi.. amacım dogum gününde süprüüz yapmaktı aldım ufakda olsa akvaryum yahu bunlarla uğraşmak zor olacak hergün suyunu temizle vs ... bide üstüne 9 balıkdan 2 öldü yahu dün . halbuki ilaçlarına varana kadar her detayını yapmıştım .. hnüz oglan görmedi tabi . inşallah yarıa kadar hepsi ölmezz çok üzülüyoruz öyle olunca daha öncede kaplumbagalarımız vardı . benim oglan pek düşkün hayvanlara .. onlar ölünce bir daha evcil arkadaş almıycam demiştim .ama oğlanın ısrarlarına dayanadım . .. bi vereyim tümm sorumlugu ona vericem

günaydınnnnnnnnnnnnn

dün tatildi ve kandildi , çocukalrı avm ye götürdükk biraz dolaşsınalr diyee
sonra eve geldim helva yapıp dagıttım , eski evimde herkeis biliyordum burada 3-5 komşu buldum kendime habire onlara götürüyorumm
miller bön bön bakıyor çok garipp yaa,

1 mayıs işçi bayramıd akutlu olsund iycemd epek kutlu olamadı..

yaoın camlarımm gelicekk çocukalrı anneme postalıycma benimkiler anane aşıgı valla getiremiyorum götürünce

zilim ve aben ablam haklısınız snaırım yaa, akşam menüleirmi çorba salata yapayım 1 hafta boyunca yada bardak çorbalar varya haızr onlardna mı alsam acaba ppratik oluyor yaa onun içinn dedim ama pekk tasvip etmiyckeisniz biliyorum
akşam ofisten çıkmadna yediigm için hep yogurt, meyve kuruyemiş filan tüketiyordum iki ögünüde burda hazırlamak zor oluyor birde dikkat çekmek istemiyorum açıkcasıı ...

veeeeeeeee kiloma gelirsek ben cteis tartılıyorumm hep ama hhazır evdeyken bi çıkayım tartıya deidm oda nesiii 66,8 allahım bayılazayım dedimm 4 kere çıktım hep sonuç aynıydııı
akşam 5 te keisnce oluyormuş bu iş dedimm ama tabi gün içinde yeidkleirmide dika ediyorummm ..
yüzügü kapmaya kaldı -6,8 kiloo cumartesiye 66.5 çıkarımd iye düşünüyorum bakalım hayırlısı

süper banuşumm evet ya akşamı erken yiyince gidiyor kilo şaka maka 7.8. kilo olcak nerdeyse

abla haızr paket çorba hakkınd ane düşünüyorsun diycme olumsuz düşündügünüb iliyorum gerçi

sence 8 hazirada 60 olabilirmiyim abla ?
5 haftada pek mümkü degil ama bakıcaz
banum mantıklı düşünürsem olmaz canım . bence ne verebilirsen kar de ..
bu konuda evdeki hesap hiç çarşıya uymaz be güzelim ... bazan duraklamalarıda baz almak lazım

abla haızr paket çorba hakkınd ane düşünüyorsun diycme olumsuz düşündügünüb iliyorum gerçi

hazır çorba biliyorsun bu konudaki dşüncelerimi . ben ek eve almam .. ama nadiren seni kurtarakaçsa dene . sonuçda monti yapmıyorsun
banum akşamdan tapır kapların vardır onlra bol salata yapsan . yerkende hergün değişik bişiler peynir, ton balık . tavuk vs katsan çok güzel ögün olur bence .. evden salata yapıp getirmek zor olmasa gerek

iddia varya abla işin ucunda o yüsden dmeiştim , ama benimd eman tıgım almıyor

abla o salata olayını öglenleir yapıyorum zaten peynrili bir gün tavuklu dönüşümlü olarak
akşam için düşündüm ben çorba yı çorba yogurt yeirm olmaıd yogurt baya zayıflatıyor beni birde tok tutuyor 5 ten sonra bişiy yemedigim için
ama zilim dediig gibi çorba yapayım ben yazda geldi

kabak, somate sçorba 2 kez yapsma 2 gün yerim , 1 günde idare edeirm artık çorba-yogurt deneyim bu hafta öglednde saltayiyorum zaten tavuklu yumurtalı vs

sabah ekmek .. öylen prolu salata .. akşam çorba yogurt . ve finiş . harika diyet menüsü banuş .. birde spor eklesen belkide 60 olur

sabah ekmek .. öylen prolu salata .. akşam çorba yogurt . ve finiş . harika diyet menüsü banuş .. birde spor eklesen belkide 60 olur

evet abla kafama yattı bu iş benim haftaya böyle yapayım ben
kuruyemişi keisnce bride gitmeye başladı ilome skisi gibi hergün yemiyporum artık
hafta sonu yapayım 2 çeşit çorba
iş yerine getirip ısıtırım

sebze çorbası yapaım haftada 1 günde bakliyat çorbası az yag ve az tb unu katarımm
zilim gel öpecemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…