yani şöyle söyleiyim öglende yiyebilirisn aslında sabah yumurtalı kahvaltı ettiginde
ekmegi öglen yersin
amaaaa!!!!! öglen yemegin sebze olmalı yada salata filan meselaa
bakliyat ve et olursa yiyemezsinn
Banum ben 2 öğün yiyorum kahvaltı ve akşam yemeği eşimle yediğimden beraber aynı şeyleri yiyoruz az tuzlu yapıyorum o kendine göre ayarlıyor:)
ee tamamam meselaa sen akşam yemeginde salata ye yanında 2 dlm ekmek ile
yada sebze yemegi ye
kızlar merhaba,
dün spor hocamla konustum ölçüm günümdü . çok fazla incelme yok malesef :/ 1 aylık bir ölçüm bu arada.
protein ağırlıklı beslen bir süre meyve ve karbonhidrat hiç alma dedi. oldu olacak dukan diyeti yapayım dedim ; evet yapabilirsen muhakkak başla hemen dedi :s kafam çok karıştı. dukan daha önce yapmıs 1 ayda 8 kilo vermiştim çok incelmiştim fakat devam edemedim, koruma evresini de yapmadım 3 ayda geri aldım doğal olarak o kiloları.. hızlı ve etkili bir diyet ama kısıtları çok kendimi tutabilir miyim bilmiyorum. gerçi ben unlu şeyleri ve meyveyi kesmezsem de kilo veremiyorum.
ne yapıciğim bilmiyorum kafam çok karıştı :/
fasulyee sen bilirisn ama çevremde kim dukan yaptıysa geri aldı malesef,
bak monti ile kalıcı kilo veririsn sne montiye daha çok yeni başladın hatta bozdun bile diyebilirim montiyi 1 ay bi düzenli yap
bak göreceksin farkı , dukana filan gerek kalmayacak
ama tam anlamıya yapmalısınn montiyi
sen kaçamaklı yaptın biraz bu hafta
patates mısır vs yeidn ,
bende snein gibi kh ve meyve kilo aldırıyor ama hiç yememektte olmaz
bence sen montiye 4 elle sarıl
masumm :)
ben daha montiyi doğru düzgün yapamıyorum dukanı nasıl yapcam dimi
meyve ev ekmeksiz yapıcam o zaman ben montiyi; dukan diyetindeki Sebze-protein günleri gibi olucak. başka türlü veremiyorum yok benim full konsantre olup tamamen kısıtlı davranmam lazım.
ayy çok zor tombul olmak :/
montide şeker yasak egerki içinde şeker varsa tabikide yasak, nazlı kız geçmişi okumuyorsunun sanırım..2 çatal kusburnu marmelati yedim zarar varmı?
masumm :)
ben daha montiyi doğru düzgün yapamıyorum dukanı nasıl yapcam dimi
meyve ev ekmeksiz yapıcam o zaman ben montiyi; dukan diyetindeki Sebze-protein günleri gibi olucak. başka türlü veremiyorum yok benim full konsantre olup tamamen kısıtlı davranmam lazım.
ayy çok zor tombul olmak :/
montide şeker yasak egerki içinde şeker varsa tabikide yasak, nazlı kız geçmişi okumuyorsunun sanırım..
Banum ben kusburnu yaşak mi diye sormak istedim yanlış anlama oldu Afedersin yanlış ifade ettim galiba:)
çayını iç ama marmelatın içind eşeker varMeyveyi bilmiyorum da su dikenli olan çayı filan iciliyor ama sade yenmiyor diye biliyorum ama bilgi için teşekkür ederim :) cızzzzzzz ozaman :)))))
çayını iç ama marmelatın içind eşeker var
ben sana kısaca yazayım un, şeker , patates, makarna, pirinç bulgur,mısır üzüm, karpuz, kavun muz
ve beunların girdigi her yemek yasakkk
Fasulyecim, seni okuyunca birkaç satırda ben yazayım istedim. tabi bu benim deneyimim ve fikrim..uygulayıp uygulamamak sana kalmış durumda.. Bak başlarda bende seini gibiydim, hiç kilo veremiyor, versem de dayanamayıp yiyince kilo alıyor, umudumu yitiriyordum. sonra abenin teşvikiyle montiye başladım ama tam uygulamadım. ekmegi sadece sabahları 1 dilim ve peynir domatrsle sınırlı tuttum. diger günler genelde yumurta peynir vs geçiştirdim. çok nadir olarakta 2-3 kaşık müsli ile yetindim..deli gibi yrüdüm ve agzıma neredeyse salata tavuk balık ve sebzeden (hiç yagsız) başka bir şey sürmedim..zayıfladım mı evet..neredeyse topiğin her haftaki tartı olayında hep birinci olacak kadar da hırsla..eeeeeee nooldu şimdi ? bak hala kara kara acep ne yesem bugün diye düşünüyorum..çünkü kalori ihtiyacımı o denli düşürdüm ki, toparlayabilene aşkolsundün dr. dan da azar işittim. vücuttaki b vit. seviyesi neredeyse 0 seviyesine inmiş. yani ara sıra yaptıgım bol karbonlu kaçamaklarda olmasa nolurmuşum Allah bilir. sana naçizane tavsiyem ve önerim sabahları hiç değilse 1 dl ekmeğini mutlaka ye (montinin ilk aşamasında malesef diğer öğünlerde mecbur kalmadıkça ekmek yok, öglene kadar ara yok..öglenleri evden hazırlayıp götürebilirsin mesela ( yemek yapmaktan çok ta hoşlanmayan ben, iki elim kanda da olsa mutlaka, hiç değilse 2 ögünlük yemegimi mutlaka pişirdim) cerezle veya meyveyle aranı yap, akşam da moıntiye uygun beslen..bak nasıl zayıflıyorsun..zaten montinin ilkesi yedikçe zayıfla dır..sonradan benim gibi zorlanmak istemiyorsan söylediklerimizi kulak arkası etme tatlım..tabi yine karar senin..
kızlar çok şekersiniz! hepiniz! :)
şu yazdıklarınız için verdiğiniz emeği görmek bile diyete sıkı sıkı sarılmak için bir sebep.
Ciddi bir şekilde duygulandım şu anben bile kendime bu kadar değer vermiyorken siz beni yazdığım 2 satırla tanıyıp benim için çabalıyor, zaman harcıyorsunuz. Ve bu tamamen karşılıksız oluyor.
Teşekkür ediyorum her birinize ( montig, masumm, aeben , ziligurti ve unuttuğum tüm isimler); sizleri seviyorum :116:
Montig;
dediğin gibi yapmaya çalışıcam. Sonuçta kilo verebiliyorum. Bunu daha önce defalarca denedim gördüm. Ama kalıcı olamıyor. Neden?
Çünkü kilo verirken günlük hayatımda yapmadığım şeyleri yapıp sonrasında kendi rutinime dönüyorum.
Dediğin gibi kendi yaşam tarzıma yakın ama biraz müdahele edilmiş bir diyet gerçekçi olan şey.
Ama işte şu sabırsızlıklarımız yok mu...
Montige sıkı sıkı bağlı diyetimi yapar, sporumu haftada 3 gün devam ettirir, meyve veya çerezi günde 1 ; ekmeği de günde 1 dilim den öteye götürmezsem haftada 1,5kg yine verebilirm sonuçta değil mi?