kızlar çok şekersiniz! hepiniz! :)
şu yazdıklarınız için verdiğiniz emeği görmek bile diyete sıkı sıkı sarılmak için bir sebep.
Ciddi bir şekilde duygulandım şu anben bile kendime bu kadar değer vermiyorken siz beni yazdığım 2 satırla tanıyıp benim için çabalıyor, zaman harcıyorsunuz. Ve bu tamamen karşılıksız oluyor.
Teşekkür ediyorum her birinize ( montig, masumm, aeben , ziligurti ve unuttuğum tüm isimler); sizleri seviyorum :116:
Montig;
dediğin gibi yapmaya çalışıcam. Sonuçta kilo verebiliyorum. Bunu daha önce defalarca denedim gördüm. Ama kalıcı olamıyor. Neden?
Çünkü kilo verirken günlük hayatımda yapmadığım şeyleri yapıp sonrasında kendi rutinime dönüyorum.
Dediğin gibi kendi yaşam tarzıma yakın ama biraz müdahele edilmiş bir diyet gerçekçi olan şey.
Ama işte şu sabırsızlıklarımız yok mu...
Montige sıkı sıkı bağlı diyetimi yapar, sporumu haftada 3 gün devam ettirir, meyve veya çerezi günde 1 ; ekmeği de günde 1 dilim den öteye götürmezsem haftada 1,5kg yine verebilirm sonuçta değil mi?
fasülyecim banu (masumm) çok doğru yazmış. günde 1 dl. yersen sonra ileride kilo vermeni etkiler. sen mutlaka 2 dl ile başla sonra gerek görürsen azaltırsın. bir de şunu belirteyim (benim tarzım buydu) kahvaltı sonraı ara ögünde et yemişsem akşama sebze salata takılıyordum. yani 2 ögünün ikisinde de et veya sebze yemiyor, dönüştürüyordum. böyle deneyip, montiyi incelemeye devam edersen mutlaka kilo verirsin tatlım. ben 50 yaşında verdim, sen mi veremeyecenfasulye bana göre senin kilond abir insan iin 1 dlm ekmek çok az
kilolalrın gittikçe zaten yedikleirni azaltcaksın şimdi 1 dlm
yersen ilerde hiçmi yemiyceksin en azından 2 dlm yemelisin bence sen
fasülyecim banu (masumm) çok doğru yazmış. günde 1 dl. yersen sonra ileride kilo vermeni etkiler. sen mutlaka 2 dl ile başla sonra gerek görürsen azaltırsın. bir de şunu belirteyim (benim tarzım buydu) kahvaltı sonraı ara ögünde et yemişsem akşama sebze salata takılıyordum. yani 2 ögünün ikisinde de et veya sebze yemiyor, dönüştürüyordum. böyle deneyip, montiyi incelemeye devam edersen mutlaka kilo verirsin tatlım. ben 50 yaşında verdim, sen mi veremeyecen
abla bende snein gibiyim bir ögün sebze bir ögün et takılıyorum
h öyle beslendim kilo veririkennn
Şimdi anladım masumm neden bana ekmek ye dediğini haklısın şimdi ekmek yiyeyim ki kilo vermem durdugunda yedigimi azaltirim ole kilo vermeye devam ederim :) özellikle beni ve diger arkadaşları ısrarla uyardığınız için çok teşekkür ederim :)
Kuru fasulye yeşil mercimek gibi yemeklerde ekmek yok demi
fasulyeyi görünce üstüme alındım :)
yenmiyor diye biliyorum ben ama diğer arkadaşlar daha iyi bilir yanlış yönlendirmeyeyim.
Kuru fasulye yeşil mercimek gibi yemeklerde ekmek yok demi
abla bende snein gibiyim bir ögün sebze bir ögün et takılıyorum
h öyle beslendim kilo veririkennn
yenmiyor ekmek bakliyatla nazlıcım...ama doymazsan ikinci bir tabagı yiyebilirsin. yanlız pişirirken yaga dikkat et ve mümkünse az z.yag kullan soganı kavururken. ben yemeklerimi 1 tatlı kaşıgı z.yag ile pişiriyorum ( tek kişilik yapıyorum ben..sen ona göre ayarla işte)..
İyi aksamlar .
Fasulyem o nasil bir diyetisyen dukan oneriyor ??????
Arkadaslar yazmizlar gerci bende ekleyim dukanla Bir verir iki alirsin ,
Seninde dedigin gibi daha 1 hafta bile tam monti denememisken dukana nasil dayanacaksin ?
Saglikli ve kalici kilo vermelisin , inan burdaki arkadaslarin denemedikleri cok az diyet kaldi , sana tavsiyede bulunuyorsa bilki yillarin tecrubesi .
Nazli kiz ve banum dediginiz kusburnu sekersiz ev yapimi ise sabah ekmege surulup afiyetle yenir montide . Bir ara bdnim komsumda yapardi ama hazirlari sekerli ve unlu .
İyi aksamlar .
Fasulyem o nasil bir diyetisyen dukan oneriyor ??????
Arkadaslar yazmizlar gerci bende ekleyim dukanla Bir verir iki alirsin ,
Seninde dedigin gibi daha 1 hafta bile tam monti denememisken dukana nasil dayanacaksin ?
Saglikli ve kalici kilo vermelisin , inan burdaki arkadaslarin denemedikleri cok az diyet kaldi , sana tavsiyede bulunuyorsa bilki yillarin tecrubesi .
Nazli kiz ve banum dediginiz kusburnu sekersiz ev yapimi ise sabah ekmege surulup afiyetle yenir montide . Bir ara bdnim komsumda yapardi ama hazirlari sekerli ve unlu .
menümü yazayımmm
kahvaltı
omlet, zyt,n, peynir
çayy
öglen
taze fasulye
kıvırcık salata
yogurt
ara
4 kaysı
10 fındık
akşam