Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

fasulye bana göre senin kilond abir insan iin 1 dlm ekmek çok az
kilolalrın gittikçe zaten yedikleirni azaltcaksın şimdi 1 dlm
yersen ilerde hiçmi yemiyceksin en azından 2 dlm yemelisin bence sen
fasülyecim banu (masumm) çok doğru yazmış. günde 1 dl. yersen sonra ileride kilo vermeni etkiler. sen mutlaka 2 dl ile başla sonra gerek görürsen azaltırsın. bir de şunu belirteyim (benim tarzım buydu) kahvaltı sonraı ara ögünde et yemişsem akşama sebze salata takılıyordum. yani 2 ögünün ikisinde de et veya sebze yemiyor, dönüştürüyordum. böyle deneyip, montiyi incelemeye devam edersen mutlaka kilo verirsin tatlım. ben 50 yaşında verdim, sen mi veremeyecen

abla bende snein gibiyim bir ögün sebze bir ögün et takılıyorum
h öyle beslendim kilo veririkennn

Şimdi anladım masumm neden bana ekmek ye dediğini haklısın şimdi ekmek yiyeyim ki kilo vermem durdugunda yedigimi azaltirim ole kilo vermeye devam ederim :) özellikle beni ve diger arkadaşları ısrarla uyardığınız için çok teşekkür ederim :)

abla bende snein gibiyim bir ögün sebze bir ögün et takılıyorum
h öyle beslendim kilo veririkennn

1 öğün et 1 öğün sebze kesinlikle ulaşım açısından da kolay oluyor ve diyetisyen diyetimdeki gibi sağlıklı.

Aslında kilomu göstermeyen bir yapım var bu açıdan şanslıyım.
78 kg 166cm boyda sanırım daha iri oluyor bedenler ama ben kalıplı kıyafetlerde 42 licralı kıyafetlerde 40 giyiyorum şu anda.

6 sene kadar tekvando yaptım profosyonel olarak, sakatlandıktan sonra 20 yasında bırakmak zorunda kaldım. Kiloları da bundan sonra aldım zaten.

16kg verdiğimde -yağdan verirsem- sanırım 36 bedene düşerim.
çok uzun zaman oldu o bedenleri görmeyeli..

saglılı diyette hem ekmek yani karbonhidrat hem meyve hem yag ve sebze olmalı
ekmek mutlaka yemelisin

Kuru fasulye yeşil mercimek gibi yemeklerde ekmek yok demi

yenmiyor ekmek bakliyatla nazlıcım...ama doymazsan ikinci bir tabagı yiyebilirsin. yanlız pişirirken yaga dikkat et ve mümkünse az z.yag kullan soganı kavururken. ben yemeklerimi 1 tatlı kaşıgı z.yag ile pişiriyorum ( tek kişilik yapıyorum ben..sen ona göre ayarla işte)..

İyi aksamlar .

Fasulyem o nasil bir diyetisyen dukan oneriyor ??????
Arkadaslar yazmizlar gerci bende ekleyim dukanla Bir verir iki alirsin ,
Seninde dedigin gibi daha 1 hafta bile tam monti denememisken dukana nasil dayanacaksin ?
Saglikli ve kalici kilo vermelisin , inan burdaki arkadaslarin denemedikleri cok az diyet kaldi , sana tavsiyede bulunuyorsa bilki yillarin tecrubesi .

Nazli kiz ve banum dediginiz kusburnu sekersiz ev yapimi ise sabah ekmege surulup afiyetle yenir montide . Bir ara bdnim komsumda yapardi ama hazirlari sekerli ve unlu .

Tamam canım tşk ederim :) geçmişte okumuştum ama emin olmak istedim

ablaların güzeli napıyosun

Teşekkür ederim :) ev yapımı kayinvalidem çok yapar ben severim diye şekersiz yapmıştı. ..

menümü yazayımmm

kahvaltı
omlet, zyt,n, peynir
çayy

öglen
taze fasulye
kıvırcık salata
yogurt

ara
4 kaysı
10 fındık

akşam
1 kase yogurt

ekmek yemeidm kaçamak yapmadım ama çok şişim umarım pazara kadar iner

Spagetti hangi marka olmalı? Eaben ilk sayfalarda okudum sütlü incir tatlisini nasıl yapiyorsun?

Keşke senin kadar azimli olabilsem hayranım sana tebrik ederim. .

slmlar herkese...

yatmadan evvel burayı okumak farz oldu

ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi hemen aklımdakileri yazayım,unutuyorum sonra..

fasulyecim sen düzenli olarak montiyi yapbak nasıl güzel sonuçlar alacaksın cnm..dukanı mukanı boşver...cabuk pes ettirecek ve bünyeni yoracak diyetlerden uzak dur... kaçamak olayını düzenlersen monti herkes için biçilmiş kaftandır..

nazlıkız incirli tatlıyı sormuşsun cnm...

3-4 inciri yıka,doğra,üstüne 1,5 bardak kadar süt ekle.mama cezvesi yada sütlük gibi küçük bişeyde pişir..ocaktan alınca tarçın ekle,hemen içine blendırı sok,bırt bırrt yap bi kaç sefer.diri kalsınlar yinede yani..sonrada kaselere böl.3 kase falan çıkıyor.soğut ve hüplett:)

montig aplam bende kuruyemişten çok korkardım hata yemezdim..diyet boyunca tadımlık yedim 3-5 tane oda çok nadir..ama keşke o kadar kasmadan yeseymişim diyorum..şimdi her gün yediğim halde hiç almıyorum kilo falan aplam..
hatta dün malatya pazarından.erik-incir-kayısı-çekirdekli üzüm kuruları ve tuzsuz badem,fındık,ceviz alıp evde karıştırdım.bu gün okula giderken yanıma aldım.öğlen onu yedim arabada kursa yetişmeye çalışırken..
oğluşada masanın üstüne koyuyorum.gelip geçtikçe atıyor ağzına...biz arada 1 kare bitter çikolata yesek kahvenin yanında falan çocuk yemiyor..kurumeyve kuruyemiş yiyiyor

banum sen neler ediyorsun canııım

haydin ben kaçtım..kafam sepet gibi uykusuzluktan..dün bi kahve içtim akşam yemekten sonra tüm gece uyuyamadım.çok uykum var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…