Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmlr herkese
bacaklarımın sızısından neredeyse çocuk gibi ağlıycam walla.. hiç bu günki kadar yorulduğumu hatırlamıyorum uzun zamandır..sabahtan beri ne milli eğitimi kaldı,ne oğlumun okulu,ne kursa gittiğim okul,ne çarşı-pazarı...
birde sabah arabam çalışmadı.sitenin bahçesine sokamamıştım tam kapının önüne park eden araç yüzünden..biri arabamın benzinin çekmiş hortumla..bende okula başlayınca uzun bir süre benzinlik aramıyayım diye dün fullemiştim.insan bi gram benzin bırakır ..insan bile demeye dilim varmıyor ,insan müsvettesi...
bende sabah arabanın içinde kalakaldım,eşimi aradım niye çalışmıyorki diye..taksiye bin git dedi ,mecbur öyle yapacaktım zaten...
elimde 3 koca çanta ve bi omzumda oğlumun okul çantası ve kemanım.diğer elimde kol çantam...bayağı bi bohçacı kadın modunda..birde asansörü bakıma gelmişler sabahın köründe 7 katı topuklularla ve bunca yükle indik...
koca günde ordan oraya koşturdum,hatta brde pazara bile gittim,dahada fazlasını yüklenerek geldim eve...bacaklarımdan hayır kalmadı..bilseydim böyle olacağını düz taban bişey giyer giderdim bari..
montig aplam sende çok koşturmacalı bir gün geçirmişsin bu gün...kaçamaklar eriyip gitmiştir bile ....
ben de şekersiz kabağımı yedim az evvel..fırındada portakallı pekmezli tahinli kek pişiyor..sabah kahvaltı için sipariş verdi küçük beyimiz...
bir an evvel uyumak istiyorum,bu gün bitsin artıııık...
Masumcum karmez tamtane yada mestemacher kullanıyorum canım.Kusura bakma geç cevap verdimanladım cnm merak ettim ismi nebakayım netten
Bildiğin sucuklu yumurta sıvıyağ ile canım fakat aebende demiş ben ekmekte sizin kullandığınız ekmekleri kullanmıyorum o yüzden sucuklu yumurta benim için masum piyasadaki tost ekmeği formundaki tam buğdaylarla yada fırından alınan tam buğday ekmekleri ile denediğimde diyeti anca koruma oluyor kilo vermiyorum ben.Sucuklu yumurtayı nasıl yapıyorsun canm
Selam kızlarrr
Haftasonu zorunlu kaçamagı ve dünkü kuruyemiş ögünü 2,5 saatlik yürüyüşte eklenince erimiş gitmiş..geçen haftaki kilomun 100 gr. da altına inmişim çok şükür bugün ne yesem diye düşünüp duruyorum, henüz bir menü oluşturamadım kafamda. ama kuruyemiş olayını bu günde denemek istiyorum, hem cildim de toparlanmış olur , hem de kalori ihtiyacımı çaktırmadan arttırmış olurum..malum k.yemişler, k.meyveler vitamin deposu ama henüz nasıl ve nereye yerleştireceğimi toparlayamadım. toparlayınca yazarım:44:
Masumcum karmez tamtane yada mestemacher kullanıyorum canım.Kusura bakma geç cevap verdim
Bildiğin sucuklu yumurta sıvıyağ ile canım fakat aebende demiş ben ekmekte sizin kullandığınız ekmekleri kullanmıyorum o yüzden sucuklu yumurta benim için masum piyasadaki tost ekmeği formundaki tam buğdaylarla yada fırından alınan tam buğday ekmekleri ile denediğimde diyeti anca koruma oluyor kilo vermiyorum ben.
Gunaydin hatunlar .
Dun evde yoktum , bugunda yok sayilirim , cok giremiyorum , yeni arkadaslarin sorularina eski monticiler yardimci olurlar , oluyorlatda zaten , tesekkurler .
Aklimda kalanlara cevap yazayim ,
Banum aksam ekmek istegine karsi koyamamassin , aslinda menunun geneline bakarsak cis deyil. Fakat benim korkun verdigin kucuk zaaflarin buyuk kacamaklara yol acmasi ! Biliyorsun bir kacirdikmi ardi geliyor , aylardir seni bu duzende gormedigimden bu duzenin bozulsun istemiyorum !lutfen dikkatli ol!
Zilim demek depoyu bosaltmislar ne aci insanligin bu gidisati .
Nazli kiz canim evet az yiyorsun bence sabah kahvaltini artirmani tavsiye ederim . Abla o hurmalar bu mevsimde yok , nazli kiz medine hurmasini agzina at ama hemen yutma birde 2.3 findik at agzina ikisini iyce cigne canim , bunu aranda yap baya tatli istwgini alir . 2.3 hurma ve 10 findik tukete bilirsin oylen aranda .
Fasulye hafta sonu tozutmussun , kizz erken basladin :)) canim hafta sonu ne kadarda tozutsan dukanenusu gibi beslenmeni tavsiye etmem sirf pro yapana kadar pro ve bol hafif sebzede ayni isi gorur . Sirf pro neden tavsiye etmem ? Sirf pro yapinca vucudundaki arti ve suyuda atacaksin ama unuttugun artesi gun tekrar normal bile beslensen kilon tekrar artacak ! Ve bunyeni bozdugun yanina kalacak belkide o hafta hic kilo vermeyecek !. Artilardan sonra 1. Asama monti zaten birkac gune artiyida goturuyor ve tekrar o hafta kilo bile veriyorsun , bunu cok tecrube ettim . Abla sanada hep anlatmaya calistigim bu !
Safis nazlim afiyet olsun sizlerede.
Abla kuru yemis isini sevmissin :) hep diyorum bosuna korkuyorsunuz kuru yemisten diye :)
abla sen kuruyemiş yemiyormuydun ki görüyordum menüleirnden
montide kuruyemiş yemek sıkıntı degil ilk monti yaptıgımda hergün 1 avuç yerdim mutlakaa
benim iş yerimin altında market var geçen görmüştüm orada bakayım bi hala varmı
Gunaydin hatunlar .
Dun evde yoktum , bugunda yok sayilirim , cok giremiyorum , yeni arkadaslarin sorularina eski monticiler yardimci olurlar , oluyorlatda zaten , tesekkurler .
Aklimda kalanlara cevap yazayim ,
Banum aksam ekmek istegine karsi koyamamassin , aslinda menunun geneline bakarsak cis deyil. Fakat benim korkun verdigin kucuk zaaflarin buyuk kacamaklara yol acmasi ! Biliyorsun bir kacirdikmi ardi geliyor , aylardir seni bu duzende gormedigimden bu duzenin bozulsun istemiyorum !lutfen dikkatli ol!
Zilim demek depoyu bosaltmislar ne aci insanligin bu gidisati .
Nazli kiz canim evet az yiyorsun bence sabah kahvaltini artirmani tavsiye ederim . Abla o hurmalar bu mevsimde yok , nazli kiz medine hurmasini agzina at ama hemen yutma birde 2.3 findik at agzina ikisini iyce cigne canim , bunu aranda yap baya tatli istwgini alir . 2.3 hurma ve 10 findik tukete bilirsin oylen aranda .
Fasulye hafta sonu tozutmussun , kizz erken basladin :)) canim hafta sonu ne kadarda tozutsan dukanenusu gibi beslenmeni tavsiye etmem sirf pro yapana kadar pro ve bol hafif sebzede ayni isi gorur . Sirf pro neden tavsiye etmem ? Sirf pro yapinca vucudundaki arti ve suyuda atacaksin ama unuttugun artesi gun tekrar normal bile beslensen kilon tekrar artacak ! Ve bunyeni bozdugun yanina kalacak belkide o hafta hic kilo vermeyecek !. Artilardan sonra 1. Asama monti zaten birkac gune artiyida goturuyor ve tekrar o hafta kilo bile veriyorsun , bunu cok tecrube ettim . Abla sanada hep anlatmaya calistigim bu !
Safis nazlim afiyet olsun sizlerede.
Abla kuru yemis isini sevmissin :) hep diyorum bosuna korkuyorsunuz kuru yemisten diye :)
Benimde bugün kü menum
Kalktım daha önceki yazılardan gördüm meyve yeniyormus kivi yedim dogrumu ama bilemiycem gari
Sabah:2 yumurta peynir domates salatalık zeytin bir kupa çay
Ara öğün : portakal
Aksam yeşil mercimek yada et sote salata yoğurt
Ara öğün : elma
Yok yemiyorum sabah yumurta varya akşam da bildiğim kadarıyla yenmiyor ?