Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

menüm
yuvarlak tb ekmek
reçel, maydanozlu lor
1 zeytin

öglen
tavuklu salata
azcık peynir
ayran

ara
1 elma
1 portakal

akşam
2 dlm ekmek
brokli
yogurt

1 nescafe
1 türk kahvesi
2 yeşil çay
3 lt su

yarın ekmek yok bana

slmlr herkese:KK3:

bacaklarımın sızısından neredeyse çocuk gibi ağlıycam walla..:KK14: hiç bu günki kadar yorulduğumu hatırlamıyorum uzun zamandır..sabahtan beri ne milli eğitimi kaldı,ne oğlumun okulu,ne kursa gittiğim okul,ne çarşı-pazarı...:KK14:

birde sabah arabam çalışmadı.sitenin bahçesine sokamamıştım tam kapının önüne park eden araç yüzünden..biri arabamın benzinin çekmiş hortumla..bende okula başlayınca uzun bir süre benzinlik aramıyayım diye dün fullemiştim.insan bi gram benzin bırakır ..insan bile demeye dilim varmıyor ,insan müsvettesi...:KK47:
bende sabah arabanın içinde kalakaldım,eşimi aradım niye çalışmıyorki diye..taksiye bin git dedi ,mecbur öyle yapacaktım zaten...:KK47:

elimde 3 koca çanta ve bi omzumda oğlumun okul çantası ve kemanım.diğer elimde kol çantam...bayağı bi bohçacı kadın modunda..birde asansörü bakıma gelmişler sabahın köründe 7 katı topuklularla ve bunca yükle indik...
koca günde ordan oraya koşturdum,hatta brde pazara bile gittim,dahada fazlasını yüklenerek geldim eve...bacaklarımdan hayır kalmadı..bilseydim böyle olacağını düz taban bişey giyer giderdim bari..:KK23:

montig aplam sende çok koşturmacalı bir gün geçirmişsin bu gün...kaçamaklar eriyip gitmiştir bile ....:KK8:

ben de şekersiz kabağımı yedim az evvel..fırındada portakallı pekmezli tahinli kek pişiyor..sabah kahvaltı için sipariş verdi küçük beyimiz...
bir an evvel uyumak istiyorum,bu gün bitsin artıııık...:KK14:

Zillicim çok geçmiş olsun canım..maddi hasarın üzerine birde sinir bozuklugu ve yorgunluk eklenmiş..çok üzüldüm:KK50:

Selam kızlarrr:KK16:

Haftasonu zorunlu kaçamagı ve dünkü kuruyemiş ögünü 2,5 saatlik yürüyüşte eklenince erimiş gitmiş..geçen haftaki kilomun 100 gr. da altına inmişim çok şükür:21::nazar: bugün ne yesem diye düşünüp duruyorum, henüz bir menü oluşturamadım kafamda. ama kuruyemiş olayını bu günde denemek istiyorum, hem cildim de toparlanmış olur , hem de kalori ihtiyacımı çaktırmadan arttırmış olurum..malum k.yemişler, k.meyveler vitamin deposu :KK34:ama henüz nasıl ve nereye yerleştireceğimi toparlayamadım. toparlayınca yazarım:44:

Son düzenleme:
anladım cnm merak ettim ismi nebakayım netten
Masumcum karmez tamtane yada mestemacher kullanıyorum canım.Kusura bakma geç cevap verdim

Sucuklu yumurtayı nasıl yapıyorsun canm
Bildiğin sucuklu yumurta sıvıyağ ile canım fakat aebende demiş ben ekmekte sizin kullandığınız ekmekleri kullanmıyorum o yüzden sucuklu yumurta benim için masum piyasadaki tost ekmeği formundaki tam buğdaylarla yada fırından alınan tam buğday ekmekleri ile denediğimde diyeti anca koruma oluyor kilo vermiyorum ben.

Dün menüm biraz kötüydü ama yazayım
sabah yumurtalı bir kahvaltı klasik
öğlen okuldaydım porsiyon döner ayran ve azcık ekmeğimden
akşam mantarlı tavuk sote

bugünde sabah kahvaltı öğlen mercimek akşamda ıspanak olacak sanırım
Tartılmıyorum bu arada bakalım cuma bişey vermiş olacakmıyım :)

Güneşli ve rengarenk bir Sakarya sabahından günaydınlar

Bu günki menü:

Kahvaltı 08.00
1 dl. tb ekmeği - domates - salata - bir dilim beyaz peynir ve bir kupa şekersiz çay

Öğle 12.30

Kabak sote - marul salatası ve yoğurt

Akşam 18.30

yumurtalı kabak sote - ayran ve salata....
(kalan kabağa yumurta kırmayı düşünüyorum)

Tekrar selam kızlar:KK16:

menüm

saat 9
1 incir yarım ceviz (antibiyotiğe başladım, mecburen yedim)

saat 13

1 avuç fındık badem leblebi üzüm karışımı, 1 kayısı, 1 kupa sulandırılmış sebze çorbası (unsuz)

saat 17

ızgara cipura, bol kıvırcık salata, çok az havuç rendeli

gece

1 kase yogurt, 1 tatlı kaşıgı keten tohumu ve tarçınlı (keten tohumu bagırsaklarım düzgün çalışsın diye..dr. tavsiye etti)

bu haftada her gün yürümeyi sürdürecegim kısmet olursa ve her hafta, 3 güne inene dek 1 gün eksilterek yürüyeceğim.
(1 saat yürüyüş)

Son düzenleme:
Gunaydin hatunlar .
Dun evde yoktum , bugunda yok sayilirim , cok giremiyorum , yeni arkadaslarin sorularina eski monticiler yardimci olurlar , oluyorlatda zaten , tesekkurler .
Aklimda kalanlara cevap yazayim ,
Banum aksam ekmek istegine karsi koyamamassin , aslinda menunun geneline bakarsak cis deyil. Fakat benim korkun verdigin kucuk zaaflarin buyuk kacamaklara yol acmasi ! Biliyorsun bir kacirdikmi ardi geliyor , aylardir seni bu duzende gormedigimden bu duzenin bozulsun istemiyorum !lutfen dikkatli ol!

Zilim demek depoyu bosaltmislar :KK43: ne aci insanligin bu gidisati .

Nazli kiz canim evet az yiyorsun bence sabah kahvaltini artirmani tavsiye ederim . Abla o hurmalar bu mevsimde yok , nazli kiz medine hurmasini agzina at ama hemen yutma birde 2.3 findik at agzina ikisini iyce cigne canim , bunu aranda yap baya tatli istwgini alir . 2.3 hurma ve 10 findik tukete bilirsin oylen aranda .

Fasulye hafta sonu tozutmussun , kizz erken basladin :)) canim hafta sonu ne kadarda tozutsan dukanenusu gibi beslenmeni tavsiye etmem sirf pro yapana kadar pro ve bol hafif sebzede ayni isi gorur . Sirf pro neden tavsiye etmem ? Sirf pro yapinca vucudundaki arti ve suyuda atacaksin ama unuttugun artesi gun tekrar normal bile beslensen kilon tekrar artacak ! Ve bunyeni bozdugun yanina kalacak belkide o hafta hic kilo vermeyecek !. Artilardan sonra 1. Asama monti zaten birkac gune artiyida goturuyor ve tekrar o hafta kilo bile veriyorsun , bunu cok tecrube ettim . Abla sanada hep anlatmaya calistigim bu !

Safis nazlim afiyet olsun sizlerede.

Abla kuru yemis isini sevmissin :) hep diyorum bosuna korkuyorsunuz kuru yemisten diye :)

Selam kızlarrr:KK16:

Haftasonu zorunlu kaçamagı ve dünkü kuruyemiş ögünü 2,5 saatlik yürüyüşte eklenince erimiş gitmiş..geçen haftaki kilomun 100 gr. da altına inmişim çok şükür:21::nazar: bugün ne yesem diye düşünüp duruyorum, henüz bir menü oluşturamadım kafamda. ama kuruyemiş olayını bu günde denemek istiyorum, hem cildim de toparlanmış olur , hem de kalori ihtiyacımı çaktırmadan arttırmış olurum..malum k.yemişler, k.meyveler vitamin deposu :KK34:ama henüz nasıl ve nereye yerleştireceğimi toparlayamadım. toparlayınca yazarım:44:

abla sen kuruyemiş yemiyormuydun ki görüyordum menüleirnden
montide kuruyemiş yemek sıkıntı degil ilk monti yaptıgımda hergün 1 avuç yerdim mutlakaa

Masumcum karmez tamtane yada mestemacher kullanıyorum canım.Kusura bakma geç cevap verdim

Bildiğin sucuklu yumurta sıvıyağ ile canım fakat aebende demiş ben ekmekte sizin kullandığınız ekmekleri kullanmıyorum o yüzden sucuklu yumurta benim için masum piyasadaki tost ekmeği formundaki tam buğdaylarla yada fırından alınan tam buğday ekmekleri ile denediğimde diyeti anca koruma oluyor kilo vermiyorum ben.

benim iş yerimin altında market var geçen görmüştüm orada bakayım bi hala varmı

Gunaydin hatunlar .
Dun evde yoktum , bugunda yok sayilirim , cok giremiyorum , yeni arkadaslarin sorularina eski monticiler yardimci olurlar , oluyorlatda zaten , tesekkurler .
Banum aksam ekmek istegine karsi koyamamassin , aslinda menunun geneline bakarsak cis deyil. Fakat benim korkun verdigin kucuk zaaflarin buyuk kacamaklara yol acmasi ! Biliyorsun bir kacirdikmi ardi geliyor , aylardir seni bu duzende gormedigimden bu duzenin bozulsun istemiyorum !lutfen dikkatli ol!

Nazli kiz canim evet az yiyorsun bence sabah kahvaltini artirmani tavsiye ederim . Abla o hurmalar bu mevsimde yok , nazli kiz medine hurmasini agzina at ama hemen yutma birde 2.3 findik at agzina ikisini iyce cigne canim , bunu aranda yap baya tatli istwgini alir . 2.3 hurma ve 10 findik tukete bilirsin oylen aranda .

Fasulye hafta sonu tozutmussun , kizz erken basladin :)) canim hafta sonu ne kadarda tozutsan dukanenusu gibi beslenmeni tavsiye etmem sirf pro yapana kadar pro ve bol hafif sebzede ayni isi gorur . Sirf pro neden tavsiye etmem ? Sirf pro yapinca vucudundaki arti ve suyuda atacaksin ama unuttugun artesi gun tekrar normal bile beslensen kilon tekrar artacak ! Ve bunyeni bozdugun yanina kalacak belkide o hafta hic kilo vermeyecek !. Artilardan sonra 1. Asama monti zaten birkac gune artiyida goturuyor ve tekrar o hafta kilo bile veriyorsun , bunu cok tecrube ettim . Abla sanada hep anlatmaya calistigim bu !

Abla kuru yemis isini sevmissin :) hep diyorum bosuna korkuyorsunuz kuru yemisten diye :)

Günaydın abencim, o hurmaları ben dün pazarda gördüm, hemde fiyatı düşmüş..nasıl yok anlamadım:44:

abla sen kuruyemiş yemiyormuydun ki görüyordum menüleirnden
montide kuruyemiş yemek sıkıntı degil ilk monti yaptıgımda hergün 1 avuç yerdim mutlakaa

benim iş yerimin altında market var geçen görmüştüm orada bakayım bi hala varmı

Banucum yiyordum k.yemiş ama 2 fındık 2 ceviz 7-8 leblebi şeklinde yiyordum. sizlerden ögrenince şimdi 1 avuç öğün olarak deneyecem. ilk etapta ara ögün yaparsam bu miktarı şişerim mazallah:KK34:

Gunaydin hatunlar .

ablaaa evet çok haklısın micicik kaçamaklarım büyümez inşş
ama böyle böyle başlıyor işte
2 gün hafif takılıp telafi edicem inşş

kuruyemilşi ben eskiden aha çok yiyorudm şimdi 10-15 i geçirmiyorumm

bu arada utanarak söylüyorumki 2 seneyi geçkindir bend eolan monti kitabını yeni okuyorum, dün bşladım:26::26::26:

Abla omeyve sonbaharda cikiyor artik ankarada bulmanin imkani yok , ne guzel demek orlarda hala var , nazli kizin insallah senin ordada vardir ne guzel :)).

Banum ben inaniyorum o ekmegi telafi edecegine :) arada bir sabrimiz denenecek banum ama bu zaferi sen kazanacaksin sana inaniyorum .donemedim ozele her 5. Dk bir mesaj hakkim varmis .

Abla antibiyotik ne icin rutin durumlardan baska bir durum yok. Dimi ?

Simdilik bana musade arkadaslar .

Benimde bugün kü menum

Kalktım daha önceki yazılardan gördüm meyve yeniyormus kivi yedim dogrumu ama bilemiycem gari:KK43:

Sabah:2 yumurta peynir domates salatalık zeytin bir kupa çay

Ara öğün : portakal

Aksam yeşil mercimek yada et sote salata yoğurt

Ara öğün : elma

Benimde bugün kü menum

Kalktım daha önceki yazılardan gördüm meyve yeniyormus kivi yedim dogrumu ama bilemiycem gari:KK43:

Sabah:2 yumurta peynir domates salatalık zeytin bir kupa çay

Ara öğün : portakal

Aksam yeşil mercimek yada et sote salata yoğurt

Ara öğün : elma

hiç ekmek yemiyormusun

Yok yemiyorum sabah yumurta varya akşam da bildiğim kadarıyla yenmiyor ?

yani şöyle söyleiyim öglende yiyebilirisn aslında sabah yumurtalı kahvaltı ettiginde
ekmegi öglen yersin

amaaaa!!!!! öglen yemegin sebze olmalı yada salata filan meselaa
bakliyat ve et olursa yiyemezsinn

Dünkü menüm:

Kahvaltı

sucuklu yumurta

Ara

Kaaoya batırılmış 2 kuru incir

Öğle

Haşlanmış brokoli, pazı kavurma (içinde çok az pirinç vardı), yoğurt, salata

Ara
5 fındık