Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Canım bende süt içemem hiç sevmem ama mecburum şuan içiyorum canım ben sütü kaynatıp kahve ile içiyorum veya iyce kaynat ve bir poşet kokulu veya normal çay at fincanına inanılmaz güzel şu ünlü kahvecilerde ben hep öyle alırdım çayımı şimdi evde de yapıyorum tadı çok gzeül ama süt kaynar olsun dene bak memnun kalacaksın kaynayınca o kötü süt kokusu kalmıyor cicimmmmmm:içelim:

öğle yemeğinde de ıspanak varmış akannehir

akşam için tavuklu patates de yapmıştım en iyisi onun tavuklarından yerim salata ve yoğurtla

bu kadın ben ne yemek yaparsam aynısını yapıyo kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlarrrrrrrrrr çok mutluyum 400 gram daha vermişim bu sabah itibari ile :) yaniiiiiiii 74:200 üm :)))))) çok şükürrrrrrrrrrrrrrr :)))
yani başladığımdan buyana tam 3 kilo 200 gram vermişim
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
melegim dogru yoldasın canım tespitlerin gayet güzel ...
Şimdi buldum 17-10- 2009 da başlamışım tam 1 ay olmuşş çok şükür o kabus dolu günler geride kaldı artık hızla kilo almıyor yavaş yavaş veriyorummmmmmmmm :))))):lepi:
:lepi::lepi:
evet canım tatlı olrak pişmi meyveler yeniyor yemeklerden sonra MESELA BEN BUNU HOŞAF OLARAK İÇİYORUM MENÜLERİMDENDE GÖREBİLİDİGİNİZ GİBİ BAK CANIM ÇEKTİ KAYNATAYIM BUGÜN GENE ...
alkisalkisalkisŞeniz
böcügüm peyrnirini kavlatıdan çıkarma . yagı çok az . normal yogurdunkinden bile az . ye canım afiyet olsun .... yanlışlarını kendin bulmuşun süper . yarına daha dikkatli olursun . ekmek harici menün güzel fıstık .....sengözlerimebaksanab

ayrıca güzl spor yapıyorsun ..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun elifim bol yogurlayıp ye ...cokacimcoook

kızlar dedimya markete gittim diye .. aslında bi kaç markete gittim .. özelliklede peynirlerin ve yogurtların yag oranlarınna bakmak için . hehe ..

aslında kavaltıda peyniri boşuna atlıyoruz . şimdi normal yaglı paynirlerin yag oranları % 20 ....akannehir yogurtların ise . % 3 le 4. arası .. o yüzden yogurda agırlık verip normal olanınıda yiyyoruz dimi ......

gelelim layt peynirlere..... ilk markette degişik layt peynirlere baktim yag oranları % 17 ..% 7.... aa dedim demek ondan yemiyoruz ... laytlar bile çok yaglı ......
ama her zaman alış veriş yaptıgım bi markete gittim ( peynirlerini çok begenirim özellikle kaşarını )....... normal paynire baktim % 20 ... bide laytına baktım .. inanamadım yani yag oranı yogurdunkinden bile düşük .% 2.5 bide loru var bahsettigim marketin ondada baktım yag oranı % 1... yani bu markanın lor ve peyniri gerçekten yagsız ....

mesela ben yogurt tükettigimde en az 100 gr yerim .. bundada .. % 3.5 falan doymuş yagı var .. onunda önensiz oldugunu yazmış amcam .....
sabah kavaltıda yedigimin k.k peynirde ise ( bu bahsettigim marka .) hadi 50 gr yedik diyelim ... aldıgımız doymuş yag . nerdeyse % 1 ...
yani demem oki bu peynirir kavaltıda ve diger ögünlerde gönül rahatlıgıyla yiyebiliriz ....cokacimcoook ama diger layt peynirler ı ıh

ha şimdi diyceksiniz hangi market .....bim .... aknaz peyniri ......
ay reklam olmasın valla marketle anlaşmam neyin yokk ..:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
bugünkü menüm

08:30 1 mandalina

09:30 1 dl tam buğday ekmeği, domates, salatalık, 5 yeşil zeytin, şekersiz çay

13:00 1 tabak ıspanak,1 ayran

ara 2 ceviz, bikaç badem

18:00 1 tabak az pişmiş spagetti, içine biraz tavuk, light yoğurt

gece 1 yeşil elma yicem

Bu günkü menüm

Sabah: 2-3 kuru incir
15 dk sonra kahvaltı: 2-3 dilim tam buğday ekmeği, 2-3 zeytin ve domates ve yağsız süt ile kahve
Öğle: Kıymalı yeşil mercimek çorbası, patlıcanlı salata , yoğurt
Akşam: Kapuska 1 tabak, 2 kaşık kadar yoğurt ve kırmızı lahana salatası
Ara: 2 avuç kadar fındık
şimdi 1 saat oldu yağsız sütle çay içicemmmmmmm çok canım çekti kokulu çayy süper oluyorrrrrrr :))

alkisalkisalkisŞenizmenülerini bekliyorum böcügüm ....
melegim eferin sana tebrik ederim gayretin den dolayı ..... yedigin onca bohça ve aburcuburlara vede ettin bi kalemde .... bravoooo sana .......

en çok sevindigim ne biliyormusunuz . 3. nüzüde bu işe inenıp dört elle sarılmanız .işte kiloyu bu verdiriyor ... ve verdirecek kendinize ve yaptıgınız diyete inancınız ......alkisalkisalkisyerimseniben
:sm_cool::sm_cool::1hug: VALLAHİ GÜZEL TESPİT... teşekkürler yarın sabah itibari ile yemeye başlıycam 1 ay oldu peynir yemeyeli yav ((
afiyet olsun refim . bugünkü verdigim 700gr. ve dün yedigim peynirler .. artık kavaltıda purotein ne yiycez sorusunuda cevaplamış oldu ...cokacimcoook
alkisalkisalkisalkisalkisalkis güzel menü refim .. tek abarttıgın 2. avuç fındık olmuş ...lülülülülülü

dün yazdım ama netteki sorundan dolayı gitmedi o yüzden 2 günlük raporumuda vereyim .....

salı....

8.00..gıreyfurt suyu ... mandalina ..

9:00... kavaltı ..
3 dl. ekmek .. zeytın ez...1 br süt ... sogüş.. maydonoz..

14.00....öglen .
tavuklu mantar sote..... cacık ....2 ceviz...

17.00... ara..
1 br süt .

18.00.. akşam .
1 tb. pırasa.....k.k peynir ...( az oldu menüm farkındayım ama yiyemedim valla kıslar.)

22.30.. y. elma.....
yatmadanda 1 bar süt ....

çarşamba ...

7.30..1 mandalina... yrm. elma...

8.00.. kavlatı ..
3 dl. ekmek .. k.k. peynir .( % 2.5 yaglı .. peynirden ) domates salatalık ..

13.00 ..öglen ..
tavuk ızgara.. karnı bahar haşlama ... yogurt 2 kş.

17.00.ara..... 1 mandalina

18.30..akşam ..
hamsi kızartma ...lorlu salata büyük kase..

22.00 ara...
1 armut ......

:))) ben bilirim ama 100 gram şaşmışım:)

Çok güzel gerçekten Meleğe katılıyorum ne denir ki kaydirigubbakcemile2

bide dikkatimi çekti .. refim sen geçen gün hamsi yemiştin akşam ve ertesi gün kilon tetiklenmişti dimi . bende dün akşam hamsi ve salata yedim ... kilom tetiklenmiş . bu bir tesedüfmü acep ...:uhm:

Ben de bu sabah senin menünü okuduktan sonra dikkatimi çekti fakat geçen haftlarda yemiştim ben aynı hamsiden 2 kere ama gram vermemiştim diye hatırlıyorm, bunu test edelim deneylim yeniden derim ben birkaçgün sonra kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5tamam canım ....
ama şöylede bi durum var refim .. bu bir günde şu kilo verdik diyoruzya bu böyle deyil aslında .. ben hergün idrarındaki giden yagın farkındayım başkülde kilom artmiş görünsede aslında öyle olmuyor . yag gidiyor fakat basküle yansıması . ayı günde olmaya biliyor ... bol su içincede su artıklarla birlikta atıyor kalıntıları .. sonrada baküle yansıyor ..

demen oki biz aslında 1 günde deyil hergün düzenli kilo veriyoruz ama basküle böyle yansımıyor . arada bir topluca görünüyor ...kaydirigubbakcemile3

delikafadulden refim bu dalgalanmalar sakın seni yanıltnasın sen sonuca bak ..
tabi reglde büyük etki yapıyor bunu hepimiz biliyoruz....

. bak ben geçen hafta 64.6 olmuş sonra tekrar 65 e çıkmıştım . 4 gündürde 65 de duruyordum . ama bugün ne oldu . hem o gitti hemde yeniden 300gr. daha yerimseniben
bu sendede böyle oluyor bunu kaçkere yaşadık sende bende ......

bak senin bana yazdıgın yayıyı aynen bende sana yazıyorum sen o fazlalıgı hatta üstüne 400 gr da verirsin ....alkisalkisalkis sakın moralini bazma ....
artık bu dalgalanmalara alış normal bak ben öyle yapıyorum . yukardada acıkladım ya aslında o kilo almış göründügümüz dönemlerdede yag kaybediyoruz . sen menülerine bak gerisini zamana bırak . bu diyete başlarken sabırlı olmamız gerektigini biliyorduk dimi ...yerimseniben

bak benim 38. günüm . 5 kiloya yaklaştım ..... hemde 1 yıldır takıldıgım kilolarımla...

kızlar hergün niye tartılıyosunuz ya lmaz:

ya saat yine 12 ve ben yine acıktım sanki kaydirigubbakcemile3
sen şu ekmegi 2 dilime çıkar melegim .... kavlatıyı kaçta yapıyorsun . ben 8.5 9. gibi hala aç deyilim .... ee 3 dl ekmek yemiş biri olarak ..cokacimcoook-tatlicadiarzu-

sen şu ekmegi 2 dilime çıkar melegim .... kavlatıyı kaçta yapıyorsun . ben 8.5 9. gibi hala aç deyilim .... ee 3 dl ekmek yemiş biri olarak ..cokacimcoook-tatlicadiarzu-

işe gelince yapıyorum 9 -9:30 arası oluyo

evden çıkmadan da 1 meyve ya da meyve suyu

genellikle aksi bi durum olmadığı sürece yemek saatlerim sabit zaten aebencim

sabah 9-9:30 ; öğle 13:00 ; akşam 17:30-18:00

bugünkü menümü de yazıyım şimdiden kaydirigubbakcemile3 ne heyecan yapmışım ertesi günü bekleyemiyorum kaydirigubbakcemile3

08:30 1 mandalina

09:00 1 dl tam buğday ekmeği , 1 domates, 1 salatalık , 5-6 yeşil zeytin, 1 şekersiz çay

13:00 salata ve 200 gr ayran ( öğle yemeğinde pilav ve tavuk ciğeri vardı malesef)

15:30 bir avuç ceviz

akşam 1 tabak ıspanak ve light yoğurt

gece de meyve ya da meyve suyu olabilir bu akşam

aa kahvaltımı yazmamışım kaydirigubbakcemile3 açlıktan beynim durdu galiba kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Kıs kavaltın nerde unuttum yazmayı de.....kaydirigubbakcemile3

tartılmayı sormuşun melegim . ay her şeye uyarım ama bi onu yapamadım işta tek sabah tartılmak olsa iyi ...akannehir ama ben günlük tutuyorum hem kilomu hem yediklerimi o yüzden gerekiyor . daha sonra degerlendiriyorum ...

refim sana yazdım gitmedi umarın buu gider.....

sen tez canlısın bilmemmi ....hani paylaşım alanına ilk yazdıgın ille beni bir takıma alın diye ısrar ettigin mesaj üstüne mesaj yazdıgın ,günü dün gibi hatırlıyorum ...nerdeyse kalişle papaz oluyordunuz ...:roflol::roflol::roflol: iyiki çagırmışım seni takıma ..yerimsenibenŞeniz

Son düzenleme:
bugün teyzeye sorayım yarın ne yemek yapçak ona göre yarın ton balığı falan getireyim yanımda

aklıma gelmişken bi soru daha sorayım kaydirigubbakcemile3

karnıbahar yapçam akşam ,kıyma koysam mı koymasam mı?

yağsız kıyma kullanıyorum ama

zaten bizim eve yağlı kıyma, yağlı kırmızı et, tavuğun göğüs eti dışındaki kısımları, sakatat vs. girmez

merhaba güzellerim :)
dün nete girdim ama site olmadi bir türlü yoksa menünü mutlaka yazarim,dünkü menüm söyleydi...
sabah
3 dilim ekmek
o,2 yagli peynir
sekersiz recel
öglen
5 dilim yagsiz hindi jambon
1 adet biber
5 ks.yogurt
ara
3 ceviz ici
2 kuru incir
aksam
mercimek püresi ,tavuk
5 ks.yogurt
ara
1 elma
1 mandalina
2 ceviz ici
3 litre su,40 dk yürüyüs bandi,30 dk.agirlik egzersizi
yürüs bandinda yaktigim günlük kaloride 500 :)

melegim öglen et türü yemedigin için yiyebilirsin ..... yagı yoksa zaten yiyebilirsin .. ama akşam ögünlerinde kırmızı eti pek tercih etme nekadarda yagsız olsada içinde doymuş yag barındırıyor ....

helede öylen et türü yedigin zaman akşam sebzeye agırlık ver.....

böcügüm menüm güzel canım ... yanlız öenmli bi ayrıntıyı atlamışın gün boyunce hiç salata türü yememişin .. salatanın degeri çok düşük oldugunda diger yediklerimzi dengede tutuyor o yüzden sabahda içinde olmak üzere salata ve sabzeye dikkat et... bi gözüme çarpanda ,zaten öglen et yemişin akşam yemene gerek yoktu ....

bide monti kitabında satır arasında bişi okumuştum ... yiyeceklerin kan şekeri oranı pişmeleriylede alakalıymış . senin menünde mercimegin püresini görünce hatırladım .... mesela mercimek çok çok piştiginde kan şekeri göztergesi 65 e çıkabiliyormuş .. dikkat ....:kedi:

sporun içimde ayrıca tebrikler.....

ha bişi daha böcügüm sen kaç kilo idin . .

Son düzenleme:
benimde mercimek dikkatimi çekmişti

ev yapımı mercimek çorbası serbest diyo ya, ben normalde havuç ve patates bi de soğan koyar öyle pişiririm mercimeği

havuç ve patates koymadan yapsam diye düşündüm ama mercimek yine çok pişmeli

kafam karıştı bu konuda fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…