hızlı gitsin istemiyorum zaten gitsin ve geri gelmesinler Çok üzgünüm çoook
dün dediğin gibi kek önümde durdu durdu sonra tadına bile bakmadan geri götürdüm
evde tahinli çörek, halley masanın üzerinde durup duruyolar ama canım bile istemedi
buakşam için ıspanak kavurma yaptım çok az zeytinyağlı yanına da yağsız yoğurt , havuç ve kırmızı lahana salatası cokacimcoook
öğlene inşallah düzgün bişeyler çıkar
ya ben süt içemiyorum sabahları kendimi yağsız süte alıştırmam lazım
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisGünaydın kızlarrrrrrrrrr çok mutluyum 400 gram daha vermişim bu sabah itibari ile :) yaniiiiiiii 74:200 üm :)))))) çok şükürrrrrrrrrrrrrrr :)))
yani başladığımdan buyana tam 3 kilo 200 gram vermişim
melegim dogru yoldasın canım tespitlerin gayet güzel ...günaydın kızlar kilomu buraya da yazayım da başlangıç kilom olsun 72,35 mafoldumben
ara öğünleri de kaldırıyorum okudum onu da hatalı yapmışım
meyve kahvaltıdan önce, akşam yemeğinden 3 saat sonra bundan sonra
:lepi::lepi:Şimdi buldum 17-10- 2009 da başlamışım tam 1 ay olmuşş çok şükür o kabus dolu günler geride kaldı artık hızla kilo almıyor yavaş yavaş veriyorummmmmmmmm :))))):lepi:
evet canım tatlı olrak pişmi meyveler yeniyor yemeklerden sonra MESELA BEN BUNU HOŞAF OLARAK İÇİYORUM MENÜLERİMDENDE GÖREBİLİDİGİNİZ GİBİ BAK CANIM ÇEKTİ KAYNATAYIM BUGÜN GENE ...sorumun cevabını aldım kaydirigubbakcemile3
off bende kilo almamak, kilo vermek istiyorum artık mafoldumben
bişey sorcam pişmiş meyveler yenebilir diyo ya yemekten sonra , nasıl olcak yani haşlanmış elma falan gibi mi?
tatlı krizlerinde haşlanmış elma üzerine tarçın mesela?? kaydirigubbakcemile3
gerçi insanın canı tatlı da istemiyo tok olduğu için di mi a.s
alkisalkisalkisŞenizselamlar kizlar...
önerilerinizi göz önünde bulundurarak yarin daha dikkatli devam edicem.refim aksam ekmek yok tamamdir,aebencim süt icmem yogurt yerim bol bol ve arada meyva yemem sabah vaktim olmuyor meyvayi yiyip 15 dk.sonra kahvalti yapmaya o yüzden kayisi yada kuru incir almayi düsünüyorum.ha bide yemekten 3 saat sonra meyvayi yiyorum merak etmeyin :)
böcügüm peyrnirini kavlatıdan çıkarma . yagı çok az . normal yogurdunkinden bile az . ye canım afiyet olsun .... yanlışlarını kendin bulmuşun süper . yarına daha dikkatli olursun . ekmek harici menün güzel fıstık .....sengözlerimebaksanabbugünki menümü taktim edeyim,
sabah 2 dilim cavdar ekm.
biraz 0,2 yagli peynir ( ama artik yemicem)
arada 1 elma ( ara ögünde yok :)
öglen 1 tabak nohut yemegi,4 kasik yogurt
aksam 1 tabak patlican yemegi,5 kasik yogurt,bir kase salata,3 dilim cavdar ekm. (aksam ekmekte yok :)
yemekten 3 saat sonra,2 mandalina,3 ceviz ici
3 litre su
40 dk yürüyüs bandi,30 dk agirlik egzersizleri...
yavas yavas uygulayarak rayina oturtacagimi düsünüyorum kizlar elestirilerinizi herzaman bekliyorum ayricada tesekkür ediyorum :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun elifim bol yogurlayıp ye ...cokacimcoooköğle yemeğinde de ıspanak varmış akannehir
akşam için tavuklu patates de yapmıştım en iyisi onun tavuklarından yerim salata ve yoğurtla
bu kadın ben ne yemek yaparsam aynısını yapıyo kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisŞenizmenülerini bekliyorum böcügüm ....sagolasin bizi aydinlattigin icin aebencim :) bende bugün markete gittim peynirlere baktim yeniden o yagsiz peynir buldum hemde otlu :) birde zeytin ezmesinide buldum :) yasasin demi bugün sansliyim....aksama görüsürüz kizlar öptüm hepinizi muckkkkkk :)
melegim eferin sana tebrik ederim gayretin den dolayı ..... yedigin onca bohça ve aburcuburlara vede ettin bi kalemde .... bravoooo sana .......bugünkü menüm
08:30 1 mandalina
09:30 1 dl tam buğday ekmeği, domates, salatalık, 5 yeşil zeytin, şekersiz çay
13:00 1 tabak ıspanak,1 ayran
ara 2 ceviz, bikaç badem
18:00 1 tabak az pişmiş spagetti, içine biraz tavuk, light yoğurt
gece 1 yeşil elma yicem
afiyet olsun refim . bugünkü verdigim 700gr. ve dün yedigim peynirler .. artık kavaltıda purotein ne yiycez sorusunuda cevaplamış oldu ...cokacimcoook:sm_cool::sm_cool::1hug: VALLAHİ GÜZEL TESPİT... teşekkürler yarın sabah itibari ile yemeye başlıycam 1 ay oldu peynir yemeyeli yav((
alkisalkisalkisalkisalkisalkis güzel menü refim .. tek abarttıgın 2. avuç fındık olmuş ...lülülülülülüBu günkü menüm
Sabah: 2-3 kuru incir
15 dk sonra kahvaltı: 2-3 dilim tam buğday ekmeği, 2-3 zeytin ve domates ve yağsız süt ile kahve
Öğle: Kıymalı yeşil mercimek çorbası, patlıcanlı salata , yoğurt
Akşam: Kapuska 1 tabak, 2 kaşık kadar yoğurt ve kırmızı lahana salatası
Ara: 2 avuç kadar fındık
şimdi 1 saat oldu yağsız sütle çay içicemmmmmmm çok canım çekti kokulu çayy süper oluyorrrrrrr :))
Refim tahminin 100 gr yanılmış güzelim .........lülülülülülü:roflol::roflol:
az yiyerek tekrar aldıgım 65 oldugum kilom , aldıklarımla birlikte bide üstüne 300 gr daha uçmuşşşşşşşşşş:sm_cool::sm_cool:
64 .3:sm_cool:
dün yazdım ama netteki sorundan dolayı gitmedi o yüzden 2 günlük raporumuda vereyim .....
salı....
8.00..gıreyfurt suyu ... mandalina ..
9:00... kavaltı ..
3 dl. ekmek .. zeytın ez...1 br süt ... sogüş.. maydonoz..
14.00....öglen .
tavuklu mantar sote..... cacık ....2 ceviz...
17.00... ara..
1 br süt .
18.00.. akşam .
1 tb. pırasa.....k.k peynir ...( az oldu menüm farkındayım ama yiyemedim valla kıslar.)
22.30.. y. elma.....
yatmadanda 1 bar süt ....
çarşamba ...
7.30..1 mandalina... yrm. elma...
8.00.. kavlatı ..
3 dl. ekmek .. k.k. peynir .( % 2.5 yaglı .. peynirden ) domates salatalık ..
13.00 ..öglen ..
tavuk ızgara.. karnı bahar haşlama ... yogurt 2 kş.
17.00.ara..... 1 mandalina
18.30..akşam ..
hamsi kızartma ...lorlu salata büyük kase..
22.00 ara...
1 armut ......
bide dikkatimi çekti .. refim sen geçen gün hamsi yemiştin akşam ve ertesi gün kilon tetiklenmişti dimi . bende dün akşam hamsi ve salata yedim ... kilom tetiklenmiş . bu bir tesedüfmü acep ...:uhm:
kaydirigubbakcemile5tamam canım ....:))) ben bilirim ama 100 gram şaşmışım:)
Çok güzel gerçekten Meleğe katılıyorum ne denir ki kaydirigubbakcemile2
Ben de bu sabah senin menünü okuduktan sonra dikkatimi çekti fakat geçen haftlarda yemiştim ben aynı hamsiden 2 kere ama gram vermemiştim diye hatırlıyorm, bunu test edelim deneylim yeniden derim ben birkaçgün sonra kaydirigubbakcemile5
delikafadulden refim bu dalgalanmalar sakın seni yanıltnasın sen sonuca bak ..Kızlarrrrrrrr yaaaaa acaba regliyim diye mi dün giden 400 gram geri gelmiş. Yoksa kesinlikle dün çok yemedim menüyü gördünüz işte, biraz morelim bozuldu takımada hava atmıştım şimdi kızlarada rezil olcam yarın sanırım bu regli şişliğidir yani umarım tam 74. 200 olmuştum yenidn 74.600 olmuşum birşey anladıysam arap olayım :)))))))
sen şu ekmegi 2 dilime çıkar melegim .... kavlatıyı kaçta yapıyorsun . ben 8.5 9. gibi hala aç deyilim .... ee 3 dl ekmek yemiş biri olarak ..cokacimcoook-tatlicadiarzu-kızlar hergün niye tartılıyosunuz yalmaz:
ya saat yine 12 ve ben yine acıktım sanki kaydirigubbakcemile3
sen şu ekmegi 2 dilime çıkar melegim .... kavlatıyı kaçta yapıyorsun . ben 8.5 9. gibi hala aç deyilim .... ee 3 dl ekmek yemiş biri olarak ..cokacimcoook-tatlicadiarzu-
Kıs kavaltın nerde unuttum yazmayı de.....kaydirigubbakcemile3genellikle aksi bi durum olmadığı sürece yemek saatlerim sabit zaten aebencim
sabah 9-9:30 ; öğle 13:00 ; akşam 17:30-18:00
bugünkü menümü de yazıyım şimdiden kaydirigubbakcemile3 ne heyecan yapmışım ertesi günü bekleyemiyorum kaydirigubbakcemile3
08:30 1 mandalina
13:00 salata ve 200 gr ayran ( öğle yemeğinde pilav ve tavuk ciğeri vardı malesef)
15:30 bir avuç ceviz
akşam 1 tabak ıspanak ve light yoğurt
gece de meyve ya da meyve suyu olabilir bu akşam
melegim öglen et türü yemedigin için yiyebilirsin ..... yagı yoksa zaten yiyebilirsin .. ama akşam ögünlerinde kırmızı eti pek tercih etme nekadarda yagsız olsada içinde doymuş yag barındırıyor ....bugün teyzeye sorayım yarın ne yemek yapçak ona göre yarın ton balığı falan getireyim yanımda
aklıma gelmişken bi soru daha sorayım kaydirigubbakcemile3
karnıbahar yapçam akşam ,kıyma koysam mı koymasam mı?
yağsız kıyma kullanıyorum ama
zaten bizim eve yağlı kıyma, yağlı kırmızı et, tavuğun göğüs eti dışındaki kısımları, sakatat vs. girmez
böcügüm menüm güzel canım ... yanlız öenmli bi ayrıntıyı atlamışın gün boyunce hiç salata türü yememişin .. salatanın degeri çok düşük oldugunda diger yediklerimzi dengede tutuyor o yüzden sabahda içinde olmak üzere salata ve sabzeye dikkat et... bi gözüme çarpanda ,zaten öglen et yemişin akşam yemene gerek yoktu ....merhaba güzellerim :)
dün nete girdim ama site olmadi bir türlü yoksa menünü mutlaka yazarim,dünkü menüm söyleydi...
sabah
3 dilim ekmek
o,2 yagli peynir
sekersiz recel
öglen
5 dilim yagsiz hindi jambon
1 adet biber
5 ks.yogurt
ara
3 ceviz ici
2 kuru incir
aksam
mercimek püresi ,tavuk
5 ks.yogurt
ara
1 elma
1 mandalina
2 ceviz ici
3 litre su,40 dk yürüyüs bandi,30 dk.agirlik egzersizi
yürüs bandinda yaktigim günlük kaloride 500 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?