slm ebru hoşgeldin nasılsın, çok kolay bir diyet monti diyeti sana bahsetmiştim sanırım
valla ben kahvaltıda yiyorum ekmegi bir tek birde hafta 1 kez sabah kahvaltısında yumurta yiyip
öglen 2dlm tb ekmegi yagsız peynirle tost yiyorum ..
baklagili 10 günde 1 yemeyi üşünüyorum ben çünkü yıllardır dogru düzgün yemiyorum ve
bünyem unuttu yediigmd ehemen şişiyorum.
onuda şöyleki haşlanmış mercimegi salatama katıp yeidm meselaa
birde kara bulgur var evde onu salatama atıcam haftaya
haşlayıp direkk yagsız salatayaa
bende sabahları ekmeği çoğunlukla 3 dilime kadar yiyiyorum banu. ama ben diğer öğünlerde yumurtalı kahvaltıda yapmış olsam sanki diyeti bozuyomuşum gibime geliyor buda kaçamak yapma riskimi arttırıyor . bende sabahları kahvaltımı çok sıkı yapıp diğer öğünlerde kısıyorum
bende öyle düşünüyoruma slında ama cuma günü son iş günü onuda tostla kıvırıyorum
yoksa banada cıss geliyorrr tost yemek öglenleri ama düşündügümdede çok olmaz gibi gelmiyor
mesela canım bazen fırında mücver falan çok istiyor. bazen düşünüyorum sabah yumurtalı kahvaltı yapıp mücveride tam buğday unuyla yapsam olur aslında diyorum sonrada vazgeçiyorum
aslında olabilir niye olmasın benimde cnm krep istiyor ama olmuyor işte tb unu ile yumurta var içindee
sanki zilim yapıyordu ama? gelince yazar
naz bu arada geçmiş olsun cnm .. ogluşa düşe kalka büyüycek artık:)
sağol canım .artık fazlasıyla hareketlendi dikkat etmem gerekiyor artık .öyle böyle büyüyecekler artık. banu senin çocuklar kreşe devam ediyorlar mı ?
yok cnm kreş degil artık anasınıfındalar bir arkadaşımız okul öncesi ögretmeni
onun oldugu okula verdim , kreşeten bıktılar sabah erken verip akşam geç alıyordum
adını bile duymak istemiyorla o yzüden
şimdi öglenciler sabah kv bırakıyorum onlar götürüyor akşamda alıyorlar
1 saat sonrada ben alıyorum , eve yakın iş yerim
seneye okul:18::18::18::18:
MAŞALLAH büyümüşler seninkiler darısı benimkinin başına hayırlısıyla . daha dün gibi hatırlıyrum kreşe verirken üzülmelerini ama zaman çabuk geçiyor baksana okul çağına bile gelmişler
Arkadaşlar ilk hafta kaç düşman kilocuklar gidiyor?
benim ilk haftamda 2,1 kg gitti tabi bunun çoğunluğu sudan gitti .
Arkadaslar şimdi sabah yumurta peynir domates yeşillik ve 3 dilim ekmek,öğlen et tavuk balık ve salata yoğurt sonra arada fındık akşam sebze yemeği yoğurt salata doğru anlamışım demi
Arkadaslar şimdi sabah yumurta peynir domates yeşillik ve 3 dilim ekmek,öğlen et tavuk balık ve salata yoğurt sonra arada fındık akşam sebze yemeği yoğurt salata doğru anlamışım demi
Tamamdir canlarim benim tşkler öptüm:)
arada bir pc den gir geçmiş msj lardan okumaya çalış geçmişi takip et daha çabuk kavrarsın