Nazlim oglan besikdenmi dustu ? Cok gecmis olsun . İyi deyilmi simdi ?
Eh iste cocukler duse duse buyuyorlar
Fasulyem sabah az yedigin icin acikmissin. Ogun arasi icin 4 saat iyi . Yumurtani artir
Sabah yumurta yedin icin oylen yagsiz kisirini mazur gorebiliriz , yaninda sebzede olunca afiyet olsun .
Disardan soyleyeceksen doner bir secenektir , yaninda bol yesilikve ayranla doyarsin .
Nazli kiz konunu okuymadim cepden :) o yuzden yorum yapamadim .
kahvaltını iyi yaparsan acıkmazsın sık sık
börülce yemeginin yanında salata ve yogurt olur ben yag eklemiyorum
tb ekmeginden 3 dlm kadar yiyebilirisn
börülce yemeği baklagillerden olmuyormu . baklagillerin yanında ekmek yenebiliyormuydu . benmi montiyi çok katı yapıyorum acaba ?
börülce birde fasulye gibi olanı var o diye düşüdnüdm ben
birde ekmegi kahvaltı için demmiştim ama aben abla sabah yazdı baklagilleirn yanında ekmek yiyebilirisniz 1 dlm diye
börülce birde fasulye gibi olanı var o diye düşüdnüdm ben
birde ekmegi kahvaltı için demmiştim ama aben abla sabah yazdı baklagilleirn yanında ekmek yiyebilirisniz 1 dlm diye
Bu arada börülcenin hem kurutumuş olanı var (kuru fasulye gibi) hem de yeşil olanı. Bence baklagillerden.
Slm kızlarNe zamandır sizin diyeti inceleyeceğim ama bir türlü inceleyemedim. Kısmet bu güneymiş. Gayet mantıklı bir diyet ama bana çok zor göründü. Aşağı yukarı ezbere bilmek lazım glisemik indeksi düşük ve yüksek olan yiyecekleri. Normalde bizde takımda böyle beslenmeye çalışıyoruz ama arada da kaçamak yapılıyor. Sizlerde durumlar nasıl? Nasıl gidiyor diyet?
Selam leydi hosgeldin .
Canim seni cok yerde gormuslugum vardir :) guzel diyet yaparsin . Vede benim gibi sede kendini dusunmezsin :)
Montignac disardan bakildiginda karisik gibi gorunur lakin cok cabuk alisilir , gl endeksi ezberide sandigin gibi zor deyil aslinda , bildigin seyler ( beyaz un ve ondan yapilmis her sey . Seker ve sekerli gidalar , pirinc patates gibi gidalar
Bunler disinda; tambugday ekmegi , sebzeler , baklagil , her cesit protein . Sut urunleri , ve kuru yemis , meyve bunlarin hepsii tuketilir .
Bazi kurallari var mesela ekmek sadece sabah , meyve ogune karismaz . Baklagiller etle pismez az yagli yenir gibi .
Nazlim sen cok dikkatli yapiyorsun , banuda . Ekmek kavalti icin dedi sanirim banu ,
Kizlar borulce baklagil yaninda salata ve yogurtla tuketebilirsiniz .
Nazlim baklagil yada sebzenin yaninda belki 1 dl ekmek olabilir lakin bu buyeden bunyeye degisir . Sabah bunu cok ayrintili bicimde yazdim simdi tekrar etmeye gerek yok sanirim :) Sabahki mesajlarima bakabilirsin .
Bizim gibi zor veren bunyelerde yenmesi taraftari deyilim .
Slm kızlarNe zamandır sizin diyeti inceleyeceğim ama bir türlü inceleyemedim. Kısmet bu güneymiş. Gayet mantıklı bir diyet ama bana çok zor göründü. Aşağı yukarı ezbere bilmek lazım glisemik indeksi düşük ve yüksek olan yiyecekleri. Normalde bizde takımda böyle beslenmeye çalışıyoruz ama arada da kaçamak yapılıyor. Sizlerde durumlar nasıl? Nasıl gidiyor diyet?
Kizlar borulce baklagil yaninda salata ve yogurtla tuketebilirsiniz .
Nazlim baklagil yada sebzenin yaninda belki 1 dl ekmek olabilir lakin bu buyeden bunyeye degisir . Sabah bunu cok ayrintili bicimde yazdim simdi tekrar etmeye gerek yok sanirim :) Sabahki mesajlarima bakabilirsin .
Bizim gibi zor veren bunyelerde yenmesi taraftari deyilim .
Nazlim aslinda baklagil yiyorsun :) leplepler ne oliyi :)) burda kucuk bir ayrinti nazlim leblebinin yaninda ictigin sut yagsiz olmali !