Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Nazlim oglan besikdenmi dustu ? Cok gecmis olsun . İyi deyilmi simdi ?
Eh iste cocukler duse duse buyuyorlar :KK43:

Fasulyem sabah az yedigin icin acikmissin. Ogun arasi icin 4 saat iyi . Yumurtani artir
Sabah yumurta yedin icin oylen yagsiz kisirini mazur gorebiliriz , yaninda sebzede olunca afiyet olsun .

Disardan soyleyeceksen doner bir secenektir , yaninda bol yesilikve ayranla doyarsin .

Nazli kiz konunu okuymadim cepden :) o yuzden yorum yapamadim .

Nazlim oglan besikdenmi dustu ? Cok gecmis olsun . İyi deyilmi simdi ?
Eh iste cocukler duse duse buyuyorlar :KK43:

Fasulyem sabah az yedigin icin acikmissin. Ogun arasi icin 4 saat iyi . Yumurtani artir
Sabah yumurta yedin icin oylen yagsiz kisirini mazur gorebiliriz , yaninda sebzede olunca afiyet olsun .

Disardan soyleyeceksen doner bir secenektir , yaninda bol yesilikve ayranla doyarsin .

Nazli kiz konunu okuymadim cepden :) o yuzden yorum yapamadim .

oğluş benim yataktan düştü abla içeri bez almaya gittim saniyeler içinde nasıl olduda düştü anlamadım çok şükür bişey olmadı abla deli gibi uykusu vardı ama 1 saat kadar uyutmadım gözlemleyebilmek için. eşek düşmesine rağmen keyfi yerindeydi garip garip sesler çıkarıyor sonrada gülüyor . haklısın abla düşe kalka büyüyecekler İNŞALLAH

kahvaltını iyi yaparsan acıkmazsın sık sık
börülce yemeginin yanında salata ve yogurt olur ben yag eklemiyorum

tb ekmeginden 3 dlm kadar yiyebilirisn

börülce yemeği baklagillerden olmuyormu . baklagillerin yanında ekmek yenebiliyormuydu . benmi montiyi çok katı yapıyorum acaba ?

börülce yemeği baklagillerden olmuyormu . baklagillerin yanında ekmek yenebiliyormuydu . benmi montiyi çok katı yapıyorum acaba ?

börülce birde fasulye gibi olanı var o diye düşüdnüdm ben
birde ekmegi kahvaltı için demmiştim ama aben abla sabah yazdı baklagilleirn yanında ekmek yiyebilirisniz 1 dlm diye

Slm kızlar :KK16: Ne zamandır sizin diyeti inceleyeceğim ama bir türlü inceleyemedim. Kısmet bu güneymiş. Gayet mantıklı bir diyet ama bana çok zor göründü. Aşağı yukarı ezbere bilmek lazım glisemik indeksi düşük ve yüksek olan yiyecekleri. Normalde bizde takımda böyle beslenmeye çalışıyoruz ama arada da kaçamak yapılıyor. Sizlerde durumlar nasıl? Nasıl gidiyor diyet?

birde ekmegi kahvaltı için demmiştim ama aben abla sabah yazdı baklagilleirn yanında ekmek yiyebilirisniz 1 dlm diye

Bu arada börülcenin hem kurutumuş olanı var (kuru fasulye gibi) hem de yeşil olanı. Bence baklagillerden.:KK34:

ben baklagil yemiyorum montide yediğim zamanlar kilo veremiyorum malesef . baklagil ailesinide pek sevmiyorum zaten ama ikiside karbonhidrat olunca ağır olurmu acaba

Slm kızlar :KK16: Ne zamandır sizin diyeti inceleyeceğim ama bir türlü inceleyemedim. Kısmet bu güneymiş. Gayet mantıklı bir diyet ama bana çok zor göründü. Aşağı yukarı ezbere bilmek lazım glisemik indeksi düşük ve yüksek olan yiyecekleri. Normalde bizde takımda böyle beslenmeye çalışıyoruz ama arada da kaçamak yapılıyor. Sizlerde durumlar nasıl? Nasıl gidiyor diyet?

hoşgeldin canım . çizelgene bakılırsa maşallah çok güzel kilo vermişsin canım . ne kadar sürede verdin bu kiloyu. benim diyet iyi gidiyor MAŞALLAH henüz tam anlamıyla monti yapmaya başlayalı 3 hafta oldu 3,9kg gitti bakalım yarın tartı ne gösterecek

Selam leydi hosgeldin .
Canim seni cok yerde gormuslugum vardir :) guzel diyet yaparsin . Vede benim gibi sede kendini dusunmezsin :)
Montignac disardan bakildiginda karisik gibi gorunur lakin cok cabuk alisilir , gl endeksi ezberide sandigin gibi zor deyil aslinda , bildigin seyler ( beyaz un ve ondan yapilmis her sey . Seker ve sekerli gidalar , pirinc patates gibi gidalar
Bunler disinda; tambugday ekmegi , sebzeler , baklagil , her cesit protein . Sut urunleri , ve kuru yemis , meyve bunlarin hepsii tuketilir .
Bazi kurallari var mesela ekmek sadece sabah , meyve ogune karismaz . Baklagiller etle pismez az yagli yenir gibi .

Nazlim sen cok dikkatli yapiyorsun , banuda . Ekmek kavalti icin dedi sanirim banu ,

Selam leydi hosgeldin .
Canim seni cok yerde gormuslugum vardir :) guzel diyet yaparsin . Vede benim gibi sede kendini dusunmezsin :)
Montignac disardan bakildiginda karisik gibi gorunur lakin cok cabuk alisilir , gl endeksi ezberide sandigin gibi zor deyil aslinda , bildigin seyler ( beyaz un ve ondan yapilmis her sey . Seker ve sekerli gidalar , pirinc patates gibi gidalar
Bunler disinda; tambugday ekmegi , sebzeler , baklagil , her cesit protein . Sut urunleri , ve kuru yemis , meyve bunlarin hepsii tuketilir .
Bazi kurallari var mesela ekmek sadece sabah , meyve ogune karismaz . Baklagiller etle pismez az yagli yenir gibi .

Nazlim sen cok dikkatli yapiyorsun , banuda . Ekmek kavalti icin dedi sanirim banu ,

evet ablam kahvaltı için söylemiş banu . peki baklagille ekmek yenebilirmi abla . :KK16:

Kizlar borulce baklagil yaninda salata ve yogurtla tuketebilirsiniz .
Nazlim baklagil yada sebzenin yaninda belki 1 dl ekmek olabilir lakin bu buyeden bunyeye degisir . Sabah bunu cok ayrintili bicimde yazdim simdi tekrar etmeye gerek yok sanirim :) Sabahki mesajlarima bakabilirsin .
Bizim gibi zor veren bunyelerde yenmesi taraftari deyilim .

Nazlim baklagil yada sebzenin yaninda belki 1 dl ekmek olabilir lakin bu buyeden bunyeye degisir . Sabah bunu cok ayrintili bicimde yazdim simdi tekrar etmeye gerek yok sanirim :) Sabahki mesajlarima bakabilirsin .

tamam abla çok sağol . sabahki mesajını görmedim bakayım hemen . benim bünyede zor verdiği için ben en azından uzun bir süre baklagil eklemeyi düşünmüyorum diyetime ... en azından kız kardeşimin düğününe kadar hamile kaldığım kiloya gelebilsem süper olacak :KK16:

slm ebru hoşgeldin nasılsın, çok kolay bir diyet monti diyeti sana bahsetmiştim sanırım

valla ben kahvaltıda yiyorum ekmegi bir tek birde hafta 1 kez sabah kahvaltısında yumurta yiyip
öglen 2dlm tb ekmegi yagsız peynirle tost yiyorum ..

baklagili 10 günde 1 yemeyi üşünüyorum ben çünkü yıllardır dogru düzgün yemiyorum ve
bünyem unuttu yediigmd ehemen şişiyorum.
onuda şöyleki haşlanmış mercimegi salatama katıp yeidm meselaa
birde kara bulgur var evde onu salatama atıcam haftaya
haşlayıp direkk yagsız salatayaa:KK56::KK56:

Nazlim aslinda baklagil yiyorsun :) leplepler ne oliyi :)) burda kucuk bir ayrinti nazlim leblebinin yaninda ictigin sut yagsiz olmali !

Tamam ozaman bende ekmek yemem zaten bende zor kilo verenlerdenim bekarken diyetisyene gitmiştim sonuç başarısız çünkü ben kilo veremedim.....hadi hayırlısı

ekmek konusuna deginmiş ya
ben hangi ekmegi yesem midemi yakıyor , yani fırından aldıgım ekmeklerr migdemi fena yakıyor mayadan dolayı snaırım napcam ben ya:KK43:

Nazlim aslinda baklagil yiyorsun :) leplepler ne oliyi :)) burda kucuk bir ayrinti nazlim leblebinin yaninda ictigin sut yagsiz olmali !

leblebide bir nevi nohut abla haklısın . süt ürünlerini yağsız alıyorum abla ,yoğurt ,peynir ve süt . ben en iyisi çiğ kuruyemiş alayım leblebiyide çok sevmem ama arada mecbur kalınca yiyiyorum

Etleri ve balıkları nasıl yapıyorsunuz bizim buraya balık cuma günleri geliyor ve o gün bizim balık günümüz siz nasil yapıyorsunuz

X