Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

başlamadan bile bi enerji geldi sanki :roflol: :roflol:

sabah kalktım giyindim hiç adetim olmadığı halde güzelce makyajımı yaptım zemuszemus

eşime gömlek ütüledim, dağınıkları topladım

meyve suyumu sıktım içtim, kahvaltımı hazırlayıp yanıma aldım

artık salaş gezmemeye karar verdim şişmanım diye hiç bişey yapasım gelmiyodu

ve sabah çok güzelsin çok şıksın bugün iltifatlarını alınca daha da mutlu oldum :kedi:

20 dakika erken uyanarak neler yapabiliyomuşum demek ki
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

kahvaltıda açma,poğaça falan yediğim zamanlarda öğleni zor ediyorum açlıktan arada meyve falan yiyorum

ama böyle tam ekmek yediğim zaman çok tok hissediyorum kendimi hiç acıkmıyorum

kizlar menümü yazmadan önce size birseyler danismak istiyorum,bugün markete gittim 0 yagsiz süt,yogurt,peynie bulamadim :( zeytin ezmesine yarin bakicam normal zeytin yesem olurmu ? tam ekmek yok burda sekersiz cavdar ekmegi var ondan aldim.simdi bana akil verin ne yapicam yagsiz hemde sifir olanini bulamadim :( lara normallerini yiyorum demis bende en az yagli olanlarindan yesem olumu ki ? mesala yogutdu annem evde yapiyor 1,8 yagli sütle bu en düsük olani,peynirinde 0,2 yagli olani var,sütünde 0,7 yagli olani...hadi gelin bu isin icinden cikarin beni :(

bugünki menüm
sabah 2 dilim cavdar ekmegi,sekersiz recel,0,2 yagli peynir
arada 1 elma
öglen 2 haslanmis yumurta,1 adet kirmizi biber
aksam 1 tabak kiymali patlican yemegi,3 dilim cavdar ekmegi( aksam dedigde saat 15.00 de yiyip 16.00da spora gidiyorum)
ara 2 mandalina
3 litre su
40 dk.kosu bandi,30 dk.agirlik egzrsizi
yanlislarim varsa beni uyarin kizlar...

kizlar menümü yazmadan önce size birseyler danismak istiyorum,bugün markete gittim 0 yagsiz süt,yogurt,peynie bulamadim :( zeytin ezmesine yarin bakicam normal zeytin yesem olurmu ? tam ekmek yok burda sekersiz cavdar ekmegi var ondan aldim.simdi bana akil verin ne yapicam yagsiz hemde sifir olanini bulamadim :( lara normallerini yiyorum demis bende en az yagli olanlarindan yesem olumu ki ? mesala yogutdu annem evde yapiyor 1,8 yagli sütle bu en düsük olani,peynirinde 0,2 yagli olani var,sütünde 0,7 yagli olani...hadi gelin bu isin icinden cikarin beni :(
Böcügüm ....yogurtta puroblem yok normalini yiyebilirsin diyor amcam .. ama peynir ve özelliklede sütün yagsızını ara bakalım ...
peynir o yaglı bulunmuyor zaten o yüzden bende sabah peynir yemiyorum ...... sütün 0 yaglı olanını buluyorum ben tabi Türkiyede ...% 0.1 yaglı ..
EGER sabah ekmek yemedigin zaman az yaglı peyniri yiyebilirsin ...
bence yogurdu bol bol ye sen .
bugünki menüm
sabah 2 dilim cavdar ekmegi,sekersiz recel,0,2 yagli peynir( reçel sürmüşün zaten peyniride es geç bence .... zeytin ezmeside kullana bilirsin . normal zeytin çok yaglı olur derim ben .. vede kavlatıya domates . moydonoz eklemelisinki zaten ekmegim kan şekeri yükset. tam ekmek olsa bile 40 cıvarı... kilo vermek için 35 altı olması lazım bu yüzdende dom. vs ile bu oran aşagı çekilip dengeleniyor . dikkat ... )
arada 1 elma
aksam 1 tabak kiymali patlican yemegi,3 dilim cavdar ekmegi( aksam dedigde saat 15.00 de yiyip 16.00da spora gidiyorum)((( delikafadulden böcügüm montide 1. aşamada kavaltı haricinde ekmey yasak ..... ve kırmızı et öylen yiyebilirsin ) yani sen burda ekmekle doymuş yag almıssın .)
ara 2 mandalina
3 litre su

böcügüm ögün saatlerin karışık olmuş ama .. ara ögün sadece kavaltı öncesindeki meyvede ve yatarken istersen meyve de kullana bilirsin .. ögün aralarında ara yapmıyorum ben öyle daha güzel kilo veriliyor ....
ve ögün aralarını özelliklede purotein yedkten sonra en az 3 saat olması lazım .

bide lara yiyyordu bazı şeyleri fakat herkesin bünyesi farkli ....
ben ilk deneyimimde onun gibi yaptım ve kilo aldım ..
ben kitabi baz alıyorum öncelikle ancak öyle kilo verebildim biliyorsun bu 3. denemem montiyi .....:bbo:

bence kitabı bidaha oku derim ben ...Şeniz

Son düzenleme:
dünkü menümüde yazayım ben ... ay gene yanlışımı buldum ya .. öf valla nazar degdim kendime ne güzel gidiyorum diye ..... bozdum düzenimi valla .......

1br. greyfurd suyu ..

kavlatı .. 3.dl ekmek .( kızarmış tam bugday ekmegi )marmelat.. zeytin ez.. sögüş .moydonoz.. 1. br .süt .

öglen .

tavuk ızgara.. bol salata ... 2 k. yogrt .....1.kş marmelat.

akşam ....

2 kase tavuklu çorba( tam bugday unu ve tavuk eti vardı .) ......salata .. marmelatlı yogurt 2 k. ...

yatmadan .. y.. armut.. 1 kuru kayısı .....

öylenle akşam aynı olmuş vede un ekledigimden dolaylı olarak akşam ekmek yemişim gibi olmuş ....delikafadulden sonrada soruyorum ney yanlış oldu diye .....:mymeka::mymeka::mymeka: bana ...:umursamaz:

halbuki dün güzel geçti diyordu proteinimi almıştım bol suyumuda içmiştim bol bol da yemiştim ... hatta kuru yemişde yememiştim .....:tomato: daha dikkatli olmalıyım ....

kıslar sizde beni sıkıştırın eleştirin yavvvv:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
çorbayı nasıl yaptın aebencim merak ettim?

akşam sebze yemen lazımdı di mi??

çorbayı nasıl yaptın aebencim merak ettim?

akşam sebze yemen lazımdı di mi??
AFFERİN KIZ kaptın sen bu işi .....kaydirigubbakcemile5 evet ... öyle yapmam lazımdı en azından içindeki un olmamalı idi tam un olsada ....

çorbada şöyle tavugun derisi ve yaglarını ayıkladım haşladım .. dittim ..... başka tavada unu bi güzel kavurdum .. az salça ve yag kattım ......... sonrada didilmiş tavuk ve suyuna kattım .. bol karabiberle... aslında kızım hasta diye yapmıştım ....... kendimde yedim ...:kedi:

aebencim şimdi kahvaltıda ekmekle beraber peynir yemiyoruz ya , yumurtayla ekmek yok

1- ekmeğin yanına ne yenebilir ?

2 - meyve suyu kahvaltıda içilebilir mi? sanırım hayır o zaman ne zaman içmek lazım ?

3 - şekersiz kahve ve çaya izin var mı?

önce kitabı oku diceksin ama aklıma gelenleri şimdiden sorayım dedim kaydirigubbakcemile3 refle ikinizin kafasını şişiririm artık bi süre :kedi:

Canım bana düşen tarafını cevaplıyayım ilk denememde ve bu denememde de kahveye malesef ara vermedim ama sen eğer çok zorlanmayacaksan içme derim :) çayı açık bol bol içiyorum ben :) Günde 3-4 çay yani

aslında kitabın özü şuna dayanıyor her zaman derim bende Allah'ın bize doğal olarak verdiği herşey sağlıklı ama biz sonradan onları modifiye etmiş doğasını bozmuşuz

sebzeler, meyveler, tam tahıllar en sağlıklı olanları :lepi:

:lepi:Canım yağsız süt light yazanlar yani mutlaka vardır başka marketlerede bak. Peyniri menünde gördüm sabah yemişsin bence o uygundur. Yoğurt zaten normalini yiyoruz amca öyle diyor :)

bugünki menüm
sabah 2 dilim cavdar ekmegi,sekersiz recel,0,2 yagli peynir
arada 1 elma
aksam 1 tabak kiymali patlican yemegi,3 dilim cavdar ekmegi( aksam dedigde saat 15.00 de yiyip 16.00da spora gidiyorum)
ara 2 mandalina
3 litre su

Canım sabah süper ama sabah ile öğle arası çok kısa o meyveyi 2 yemeklede 2 saat aralıklı yemen gerekiyor :)
Akşam ekmek yemiyoruzzzz:olmaz:

dünkü menümüde yazayım ben ... ay gene yanlışımı buldum ya .. öf valla nazar degdim kendime ne güzel gidiyorum diye ..... bozdum düzenimi valla .......

1br. greyfurd suyu ..

kavlatı .. 3.dl ekmek .( kızarmış tam bugday ekmegi )marmelat.. zeytin ez.. sögüş .moydonoz.. 1. br .süt .

öglen .

tavuk ızgara.. bol salata ... 2 k. yogrt .....1.kş marmelat.

akşam ....

2 kase tavuklu çorba( tam bugday unu ve tavuk eti vardı .) ......salata .. marmelatlı yogurt 2 k. ...

yatmadan .. y.. armut.. 1 kuru kayısı .....

öylenle akşam aynı olmuş vede un ekledigimden dolaylı olarak akşam ekmek yemişim gibi olmuş ....delikafadulden sonrada soruyorum ney yanlış oldu diye .....:mymeka::mymeka::mymeka: bana ...:umursamaz:

halbuki dün güzel geçti diyordu proteinimi almıştım bol suyumuda içmiştim bol bol da yemiştim ... hatta kuru yemişde yememiştim .....:tomato: daha dikkatli olmalıyım ....

kıslar sizde beni sıkıştırın eleştirin yavvvv:çok üzgünüm:

Yapmışsın bir hata Aebenim ama eminim düzeltişsindir sen kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar refim

bende bugün yediklerimi yazayım, pek uyamadım galiba ama aışma aşaması diyelim :kedi:

08:30 1 greyfurt + 1 mandalina suyu

09:30 1 dilim çavdar ekmeği (tam buğday ekmeği yoktu ) , 1 domates, 1 salataık, açık şekersiz çay

12:00 1 mandalina ( çavdar ekmeğinden dolayı sanırım acıktım bugün)

13:30 3 parça karnıbahar kızartması + yoğurt + maydanoz

ara bikaç parça ceviz

18:00 ton balıklı salata ( yağı süzülmüş balık, domates, maydanoz, salatalık, havuç, kırmızı lahana, limon)

öğlen karışık kızartma vardı bende karnıbaharlarından yedim napıyım :))

refim kahve benim için olmazsa olmaz değil arada türk kahvesi keyfi yapıyorum sadece

kIzlar 3 gündür menüm yazamadım ama bozmadım asla aynı tempoda gidiyorum ne pastalar ne kekler yiyorlarda yanımda asla bakmıyorum çok şükür :)

Ama kilomda bir değişiklik yok hala her sabah aynı çıkıyorum ne bir gram fazla ne eksik 74.600 üm :)

Bugünkü Menüm
Sabah: (Yoldaydım ) 8-9 zeytin ve tam buğday ekmeği
Öğle: Çinekop ve hamsi kızartması unsuz tabiki, salata ve 2 kaşık kadar lor peyniri
Ara: mandalina ve badem
Akşam: 1 dolu tabak yeşil mercimek çorbası ve yoğurtlu patlıcan közleme az, 1 bardak lıght sütle kahve

opuyorumnanaktan
iyi akşamlar refim

bende bugün yediklerimi yazayım, pek uyamadım galiba ama aışma aşaması diyelim :kedi:

08:30 1 greyfurt + 1 mandalina suyu

09:30 1 dilim çavdar ekmeği (tam buğday ekmeği yoktu ) , 1 domates, 1 salataık, açık şekersiz çay

12:00 1 mandalina ( çavdar ekmeğinden dolayı sanırım acıktım bugün)

13:30 3 parça karnıbahar kızartması + yoğurt + maydanoz

ara bikaç parça ceviz

18:00 ton balıklı salata ( yağı süzülmüş balık, domates, maydanoz, salatalık, havuç, kırmızı lahana, limon)

öğlen karışık kızartma vardı bende karnıbaharlarından yedim napıyım :))

refim kahve benim için olmazsa olmaz değil arada türk kahvesi keyfi yapıyorum sadece

Melekim menün çok çok güzel olmuş tek gözüme çarpan öğle yemeğinden önceki meyve en az 2 saat önce olmalı 1,5 saat önce olmuş :) birde tam buğday ekmeği bulmaya çalış halk ekmekte var organik tam buğday çokta lezzetli canım tavsiye ederim. Tebrikler ilk gün için süpersinnnnnnnopuyorumnanaktan

bugünki menümü taktim edeyim,
sabah 2 dilim cavdar ekm.
biraz 0,2 yagli peynir ( ama artik yemicem)
arada 1 elma ( ara ögünde yok :)
öglen 1 tabak nohut yemegi,4 kasik yogurt
aksam 1 tabak patlican yemegi,5 kasik yogurt,bir kase salata,3 dilim cavdar ekm. (aksam ekmekte yok :)
yemekten 3 saat sonra,2 mandalina,3 ceviz ici
3 litre su
40 dk yürüyüs bandi,30 dk agirlik egzersizleri...
yavas yavas uygulayarak rayina oturtacagimi düsünüyorum kizlar elestirilerinizi herzaman bekliyorum ayricada tesekkür ediyorum :)

bugünki menümü taktim edeyim,
sabah 2 dilim cavdar ekm.
biraz 0,2 yagli peynir ( ama artik yemicem)
arada 1 elma ( ara ögünde yok :)
öglen 1 tabak nohut yemegi,4 kasik yogurt
aksam 1 tabak patlican yemegi,5 kasik yogurt,bir kase salata,3 dilim cavdar ekm. (aksam ekmekte yok :)
yemekten 3 saat sonra,2 mandalina,3 ceviz ici
3 litre su
40 dk yürüyüs bandi,30 dk agirlik egzersizleri...
yavas yavas uygulayarak rayina oturtacagimi düsünüyorum kizlar elestirilerinizi herzaman bekliyorum ayricada tesekkür ediyorum :)

Canım ben olsam sabahki o peyniri çıkarmazdım yani sabah sütte içemiyceksen ben çıkarma derim ben yavaş kilo veriyorum dün Aebenim sizlere yazınca farettimde ben sabah hiç süt ütünü tüketmiyorum demek ondan daha önce uyguladığımda lıght peynir yiyordum onlarda % 20 flan yağlı yani ve daha hızlı kilo veriyordum , bunu göz önüne almanı dilerim bende her sabah artık süt içicem yağsız sıkılırsamda yeniden diyet peynir alıcam bence ben bundan az kilo veriyorum bakalım sabaha belki bir sürprizim olur tartıdan size inşallah yani :)

Bu arada süper spor yapıyorsun maşallah :) ve öğlende salatayı unutma akannehirkaydirigubbakcemile3
Öptümmmmm canımmmm sende bizi eleştir opuyorumnanaktan

Bu arada malesef kilom tavan yapmış 77. 400 üm ve çok üzgünüm :((((((

Şimdi buldum 17-10- 2009 da başlamışım tam 1 ay olmuşş çok şükür o kabus dolu günler geride kaldı artık hızla kilo almıyor yavaş yavaş veriyorummmmmmmmm :))))):lepi:

günaydın kızlar kilomu buraya da yazayım da başlangıç kilom olsun 72,35 mafoldumben

ara öğünleri de kaldırıyorum okudum onu da hatalı yapmışım

meyve kahvaltıdan önce, akşam yemeğinden 3 saat sonra bundan sonra

İyi anlamışsın canım bravoooooo bu arada sen bir ara 69 lara inmiştin sanki bu kiloların taze çabukta gide rmerak etme...

günaydın refim alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ne kadar zaman oldu? biraz bana umut ver, moral ver mafoldumben

Canım bugün itibari ile tam 1 ay 1 gün olmuş :) sen dahada fazla verirsin bu sürede çünkü benim porsiyonlarım çok büyük bir oturduğumda tıkabasa dolu 2 tabaktan az spagetti yemedim hiç mesela :))

Şimdi buldum 17-10- 2009 da başlamışım tam 1 ay olmuşş çok şükür o kabus dolu günler geride kaldı artık hızla kilo almıyor yavaş yavaş veriyorummmmmmmmm :))))):lepi:

sorumun cevabını aldım kaydirigubbakcemile3

off bende kilo almamak, kilo vermek istiyorum artık mafoldumben

bişey sorcam pişmiş meyveler yenebilir diyo ya yemekten sonra , nasıl olcak yani haşlanmış elma falan gibi mi?

tatlı krizlerinde haşlanmış elma üzerine tarçın mesela?? kaydirigubbakcemile3

gerçi insanın canı tatlı da istemiyo tok olduğu için di mi a.s

İyi anlamışsın canım bravoooooo bu arada sen bir ara 69 lara inmiştin sanki bu kiloların taze çabukta gide rmerak etme...

69lara inmiştim sonra biara ipin ucunu kaçırdım, bi de terazide problem oldu tartılamadaım
meğer almış başını gitmiş kilolar
:kedi:

Canım bugün itibari ile tam 1 ay 1 gün olmuş :) sen dahada fazla verirsin bu sürede çünkü benim porsiyonlarım çok büyük bir oturduğumda tıkabasa dolu 2 tabaktan az spagetti yemedim hiç mesela :))

2 tabak yemek yediğim hiç olmuyo valla

evde bile tek çeşit yaparım ondan 1 tabak yerim her zaman

inşallah ya çok güveniyorum ben bu monti amcaya kaydirigubbakcemile3

sorumun cevabını aldım kaydirigubbakcemile3

off bende kilo almamak, kilo vermek istiyorum artık mafoldumben

bişey sorcam pişmiş meyveler yenebilir diyo ya yemekten sonra , nasıl olcak yani haşlanmış elma falan gibi mi?

tatlı krizlerinde haşlanmış elma üzerine tarçın mesela?? kaydirigubbakcemile3

gerçi insanın canı tatlı da istemiyo tok olduğu için di mi a.s

Vericeksin canım sadece biraz sabır hızlı gitmiyor kilolar :) bu diyette
haşlanmış elma tabiki dediğin gibi tarçınla yiyebilirsin bende kitaptan bunu anladım yani ama emin ol birkaç hafta sonra canın asla tatlı istemeyecek ben bu hafta neler gördüm ne tatlılar ne dolmalar asla canım çekmedi :nazar: maşallahhhhh

Vericeksin canım sadece biraz sabır hızlı gitmiyor kilolar :) bu diyette
haşlanmış elma tabiki dediğin gibi tarçınla yiyebilirsin bende kitaptan bunu anladım yani ama emin ol birkaç hafta sonra canın asla tatlı istemeyecek ben bu hafta neler gördüm ne tatlılar ne dolmalar asla canım çekmedi :nazar: maşallahhhhh

hızlı gitsin istemiyorum zaten gitsin ve geri gelmesinler Çok üzgünüm çoook

dün dediğin gibi kek önümde durdu durdu sonra tadına bile bakmadan geri götürdüm

evde tahinli çörek, halley masanın üzerinde durup duruyolar ama canım bile istemedi

buakşam için ıspanak kavurma yaptım çok az zeytinyağlı yanına da yağsız yoğurt , havuç ve kırmızı lahana salatası cokacimcoook

öğlene inşallah düzgün bişeyler çıkar

ya ben süt içemiyorum sabahları kendimi yağsız süte alıştırmam lazım

Back
X