• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilyalarımızı Aldık Ama Teselliye İhtiyacım Vaarrr :(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
mobilyaların gayet hoş cnm.ben de yeni taşındım birkaç eksik için çok gezdim mobilyacıları,
hepsi birbirinin benzer şeyler zaten, üzülcek hiçbirşey yok canım..
huzur içinde, güzel günlerde kullanırsınız inşaAllah..
koltukların ise ben, lila-siyah olanını tercih ederdim...:)
güle güle kullanın..

bence çok güzeller sadece kotuk takımını kople krem yapabilirsin daha ferah durur sandalyelernide koltuğunun renginde yaparsan daha da güzel olur ama kırmızı severim diyosan gayet hoş

yooo bende dedim nasıl bir mobilya çıkıcak karşıma illa böle parlak falan olması gerek değil ya bende vasat birşey bekliyordm gayet hoş görünüyor sen bu resimlerle değerlendirme eşyası tam olan ewe koyda gör ne kadar farkeder mutluluklarr bu arada:D

canım mobilya için neden kendini üzüyosun bence cok güzeller sen onları eve yerleştirdiğin zaman gör asıl halı perde aksesuar ekledımmı bak gör üzüldüğüne bile değmemiş olacak hem mobilya ucuz olmuş pahalı olmuş ne olacakki sonuçta asıl önemli olan o evde huzur mutluluk ağız tadı eksik olmasın allah evinizden huzuru eksik etmesin böyle ufak şeyler için canını sıkmaya bile değmez canım ben 4 yıllık evlıyım inan evımın tüm mobilyasını hep kampanyadan aldım bende gayette memnunum hiç şikayetımde olmadı diyeceğim eşyanın önemi yok önemli olan mutluluk sen eşinle o mobilyalarda mutlu sohbetler et aşk dolu yuvanız olsun güle güle kullan canım

kırmızı ağırlıklı mobilyalar almışsınız güzel bence begendim ama ilerde kırmızıdan sıkılırsan koltuklara ve sandalyelere örtü gibi bir seyle farklı bir renk havası verebilirsin

herşey gayet güzel bence .niye üzülüyosun anlayamadım ki hiç canını sıkmaya değermi bunlar için.siz mutlu musunuz önemli olan bu.bunları bile alamayan o kadar çok çift var ki.hiiiç bozma moralini çok şık olmuş hepsi.mutlu ol ömür boyu.gerisi boş.

Selam cnm bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim güzel mobilyaların mutlu günlerde kullan inşallah..

Ayrıca mobilyanı isteğine göre ölçülü (özel) dahi yaptırsanda en fazla 2 yıl seni mutlu eder sonra değişim istersin bunu tüm kadınlar ister :) o yüzden bu tür şeyleri dert yapma kendine..

koltuk için fikre gelincede kırmızı diyorum..

bencede güzel ama açık renk de kullanmanda fayda var koltukları sandalyeleri lila veya krem-kahve,krem varsa çok daha uyumlu olucaktır.

iyi günlerde kullanın..

Allah hayırlı eylesin. mobilyalarınız gayet iyi, renkte oynama yaparsanız göz alıcı olacaktır. Zaten eşyalarınız yeni olacağından evinize yerleştirdiğinizde sizde beğeneceksiniz.önemli olan kullanışlı olması.
Benimde yakında düğünüm var kısmetse bende sizin gibi düğün paketi aldım eşyalarımı henüz yakından göremedim internetten beğendim ve nişanlımda aldı.kullanışlı dedi, tamamdır dedim bende.
içiniz rahat olsun Allah iyi günlerde eskitmeyi nasip etsin.

teselli diyince bende fena bişey çıkıcak ne desem şimdi kıza dedim ama
mobilyalar çok güzel tatlım teselliye ihtiyaç yok
rengi değiştirme kırmızı daha iyi
güle güle hayırlı günlerde kullan inşallah
herşey gönlünce olsun

herşey mobilya değil canım ya allah huzur versi yeter bu arada mobilyalar çok güzel allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah mutluluklar

Bu arada kampanyayla alığını şimdi okudum. Bence gayet şıklar özellikle son iki resimdekiler. Kampanya üçü bir aradaydı galiba ne kadar tuttu?

çok güzeller güle güle kullan kırmızı çok güzellll 10 fazla olsun kırmızı olsun

Back
X