• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilyalarımızı Aldık Ama Teselliye İhtiyacım Vaarrr :(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
gayet güzel vı sıklar hiç moralini bozma allah yeter ki huzur wersin vakıt baya gecmiş ama ben bi fikir vermek istemiştm almamıs olan arkadaslara yardımcı olayım en azından doğrucan mobilyanın sitesine girin düğün paketlerine bi bakın arkadaşlar orda2.800lerde bi paket var krem rengi cok sahane ekonomık almak isteyenlere bence gayet iyi bi cözüm belki cok zorlanacak olrsam ben de düsünüyorum onlardan...

canım inan ki çok beğendim kırmızı olanı daha iyi
emin ol başka bi model secseydin yine beğenmicektin başkasını görüp keşke şunu alsaydım diceksin:) ben hep böyleyim kesin eşya alcağım zaman da hangini alırsam alıyım aklım yine bi diğerinde kalcak.hepsni bi arada alamıcağmza göre birini seçmek zorundayız ve senin seçim gayet güzel süper modern eşyalar..
eğer içine sinmiyosa ilerde durumunuzu düzeltine yenilersinz..huzurlu mutlu yaşamınızz dileğiyle..
o koltukların tepesinde bıcır bıcır çocuklarınızn olması dileğiyle :lepi: :Saruboceq:

daha ne olsun ki. bizlerinki de böyle işte..
hatta annemler evlenirken hiç bişeyleri yokmuş,bizler yine şanslıyız..

Zavallı annemin ben ortaokulu bitiridiğimde ancak camaşır makinesi oldu, ben mesleğimi elime aldığımda da bulaşık makinası..

Halimize şükredelim bence..

Bu arada sağlıcakla, güle güle kullan..

ayyy teşekkür ederim arkadaşlar hiç bu kadar güzel yorumlar beklemiyordum içim rahatladı Şimdi oturma odasının rengini değiştirmeyeyim mi kalsınmı bide şu rengi var onuda ekliyim 1 sn :)) /QUOTE]

tatlım hepsi gayet güzel güle güle kullan... bu mobilyalara ben de bakmıştım nerden aldığınızı tahmin ettim. benim bildiğim kadarıyla koltukların rengi konusunda istediğini yapabiliyorsun bir çok alternatifi var... yani iki renk değil diye biliyorum istersen bir sor...

ben kanepemi o mağazadan almıştım ve envai çeşit renk vardı kendim seçtim...

bencede hiç canını sıkma... önemli olan sizin anlaşabilmeniz... ayrıca mobilyalarda gayet kullanışlı ve hoş.. allah güle güle kullanmayı nasip etsin..

Canım güle güle kullan ... oturma gurubunu renk altarnatifin varsa tek renk yap çift renk karışık gösterir ama lila asla yapma .. modası geçti ...

bence gayet güzel. bende kırmızı tonlarından yanayımdır. hafif turuncumsu kırmızılar çok hoş bi enerji katar eve. yatak odasıda gayet güzel. moru severim ama ev dekorasyonunda nedense tercih etmiyorum. güle güle kullan inşallah. tabi belki alıp kullanmışsındır ben yazıyı okuyada kadar :)

ay kız bende kötü bişey sandım... abartılacak bişeysi yok bence gayet güzel... heleki yatak odan çok güzel. güle güle kullan arkadaşım :))) bunlar geçici hem ilerde daha güzellerini verir Allah... önemli olan huzur-mutluluk-sağlık ;)

canım hepsi bence çooooook güzel......
mutlu günlerde kullanman dileğiyle.....

canım mobılyalarına bayıldım bende evlecem neyın kampanyasıydı bu ne kadara aldın ve nerdenaldın ben cok begendım koltuk rengı bence kırmızı beyaz daha hoş

Hiç üzülmene değmez mobilyalar bahsettiğin gibi kötü değil bence buna şükür her zaman

güle güle kullanın .. aldıktan sonra güzelmi çirkinmi diye çok düşünmemek lazım. biz de avizelerde aynı seyi yasadık. hiç üstünde durma

yaaa cnm ne war bunlarda bencede gayet gusel neyini begenmedn ki...hem hersey imkanlarınız dahilnde olsun butceyi asmaya gerek yok sonra sıkıntısını yine siz cekceksınız için rahat olsun yanii opuyorumnanaktan..gule gule kullanın cnmmm

canım mobılyalarına bayıldım bende evlecem neyın kampanyasıydı bu ne kadara aldın ve nerdenaldın ben cok begendım koltuk rengı bence kırmızı beyaz daha hoş

modalife mobilya bu canım sitesnden bak fiyatlarıda cok uygun gercekten

Back
X