• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilyalarımızı Aldık Ama Teselliye İhtiyacım Vaarrr :(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
canım bence senin teseliye ihtiyacının olmaması lazım çünkü mobilyaların gerçekten çok güzeller koltukların rengine gelirsen bence kırmızısı daha iyi gibi hem baktın ilerde hoşuna gitmedi başka rengede kaplatabilirsin o kadar dert etme bence yerimseniben

bende beğendim.Teselliye ,ht,yacın yok bence.hem sanki mobilyalar bizimle mi yaşıyor.

Çok eski bir konu, neredeyse 1 yıl olmuş. Alan arkadaş memnun mu acaba aldıklarından şu anda? Kırmızısı daha hoş durmuş ama nasıl olsa üstüene örtü koyup istediğin renge dönüştürebilirsin. :))

bende yatak odası ve yemek takımını cok begendım canım canını sıkma yıne yenı almıssın 0 yanı mıllet 2. elle ıdare edıyo şükret

çok güzel hepsi neyini begenmedin anlamadım doğrusu canını sıkma valla güzelller hayırlı olsun mutluluklar.........

mobilyaların gayet kullanışlı tatlım neden üzülüosun kı ayrıca arkadasların da söylediği gibi eşya dediğin ne kı önemlı olan hzuur. daha kac kere değişir bunlar.. ama içinde ukde kalmasına üzülürüm bence özellikle yatak odan çok hoş

Back
X