Misafire yemek yetmemiş

Konunun Allahını yaşatacaksan çocuk yapmasaydın...
Erkekler çocuk bakmak zorunda değil.
Kocamıza sesimizi yükseltmemeli, kocamızın ağzına tükürmemeliyiz.
Kocalarımız saçma sapan düşüncelere sahip olabilir biz alttan almalıyız bazı şeyleri.
Sen al bacim ben almam. Cocugu da bir tek ben mitoz bolunerek yapmadim, kocamla ortak kararimiz.
Ben bir birey oldugum icin evde de iki birey olarak yasadigimiz icin sorumluluklarimizi ortak olarak bolusuyoruz biz. Size kolelik yasantinizda basarilar dilerim. Erkek yalakaliginin sonu hic bir zaman tatli bir yere baglanmaz.

Siz yemek yaparken eşiniz evde değil miydi, menü süpriz mi oldu?

Eşim de sebzeyi hiç sevmezdi,bu cümleleri kurardım ama şimdi yıllarca sebzeye alıştırmak için çırpındığım oğullarım büyüdüler ve asla ağızlarına sebze koymuyorlar.Ne emekler verdim;,pırasaya tavuk,ıspanağa kıyma koydum lakin hiç bir işe yaramadı.Şimdi bir yumurta kırıp yiyorlar sebze yemektense.
O yüzden kayınvalideme haksızlık ettiğimi anladım.Erkeklerin bünyesi bence etçil,kasları fazla ondan mı hiç durmadan protein istiyorlar anlamıyorum. Tek bildiğim artık asla alıştırmakla alakalı olmadığı.Onkar etsiz yaşayamıyorlar.
Aynen 10 yaşlarına kadar brokolisinden tutun pırasasına kadar bütün sebzeleri yiyen oğlum artık hiçbirini ağzına sürmüyor.

Yemek etli değil, keyfine göre değilse aç kalmayı tercih ediyor. Çok garip .. Evlenirse nasıl karnını doyuracak bilmiyorum🤔

Bir de demez mi hatunum çok güzel olsun yemek yapmasa da olur birlikte yaparız. Beyefendi daha bir yumurta kırmış değil🤷‍♀️

Tam dayaklık bir koca modeli. Yedi sülalesini yemeğe çağırmak gibi bir mecburiyetiniz olmadığı halde zahmet edip ugraşmışsınız o kadar. İnsan biraz minnet duyar. Size ders olsun bir daha da çağırmayın sülalesini. Alsın dışarda doyursun.

Back
X