Misafire yemek yetmemiş

Ben de değilim, neden iki saattir onu yazmadım bunu yapmadım, bu platform şöyle üyeler böyle diye laf yetiştiriyorsunuz onu da anlamadım.

Durmadan beni alıntılayan sizlersiniz.
Bir önceki yorumunuzda platformu beğenip beğenmemek hakkında bir şey yazmadığım halde bu platformu beğenmiyorsan burada ne işin var dediniz, şimdi beni alıntıladığınız hâlde neden herkese laf yetiştiriyorsun diyorsunuz. Siz neden konu farklı yöne çekmeye çalışıyorsunuz?

Hareket etmediği sürece herkes istediğini yazabilir. Senin erkek sevmeme hobinde umurumda değil.
Yoo ben erkekleri seviyorum, gereksiz erkek duyarın kasanları sevmiyorum, adam dibine kadar haksızken hala öyle yapsaydın da böyle yapsaydın, bu akılları burda kimse almaz

Yine iyi dayanmışsın ben olan tencereyi tavayı herifin kafaya geçirmiştim.

Emek verip bu kadar bağıracaksa yapmasaydı daha iyi.

Tetiklenecek hiç bir şey yazmadım. Sadece bu platformda biri konuya beğendim attığı anda gerisi ne yazıldığına bakmadan aynısını yapıyor. Bu hep böyle oluyor maalesef.

Arkadaşım yazdıklarından bihaber misin acaba? Onu yazmadım bunu yazmadım, onu demedim bunu demedim. Konuyu bırakıp sizle mi uğraşacağız? Haksız erkek savunuculuğu yapmayın burada, gelemiyoruz.

Yetmesin somurtacak ne var? Şu erkeklerin aileleri konu olduğunda gereksiz triplerini anlayamıyorum ağzında kuş tutsan yaranamıyosun. Eline sağlık de birdaha daha iyi şekilde ağırlarız de. Yorgun kadına kulp bulursan bağırması haktır. İlk yanlışı o başlatmış senden özür dilemeden altta alma. Ayrıca elini birşeye sürmedi diye birşey yok o evde yaşıyorsa sorumluluklarınız ortak olacak bundan sonra ailesi geldiğinde o yapsın madem.

Bu arada kimse aç kalmadı hatta pilav arttı:) ben de anlamadım bu neyin kafasıydı
Başka birşeyin hıncını çıkarmış belli ki, aileden birilerine karşı başka beklentilere girmiş olabilir, böyle adamlara yemek bile yapmayın ne misafiri ne daveti ...

Bağırmadan konussaymissiniz daha iyi olurmuş ama iyi yapmışsınız kendine gelsin kolay sanıyorlar misafir ağırlamayı

Ay bu ne beeee. Cok biliyorsa kendi yapsaymis. Milletin karnini bos karbonhidratla doyurmayip, tavuk yedirdiniz diye mi trip atti.

Ay bu erkekler herseyin profesoru kesiliyorlar ya. Bir isin ucundan tutmak yok ama konu sonuca gelince herseyin profesoru oluveriyorlar. Densiz hepsi

Bana bir keresinde cocuklarina baktigi icin tesekkur bekledigini soylemisti Konunun Allahini yasatmistim o gun ona. Bir daha agzini acamadi

Bana bir keresinde cocuklarina baktigi icin tesekkur bekledigini soylemisti Konunun Allahini yasatmistim o gun ona. Bir daha agzini acamadi

Konunun Allahını yaşatacaksan çocuk yapmasaydın...
Erkekler çocuk bakmak zorunda değil.
Kocamıza sesimizi yükseltmemeli, kocamızın ağzına tükürmemeliyiz.
Kocalarımız saçma sapan düşüncelere sahip olabilir biz alttan almalıyız bazı şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…