Miras Meselesi

Gene aynı şekilde ananem ve 4 çocuk arasında bölündü ki

Anlattığınız gibi bir insanın 150 bin vermesine bile şaşırdım ben. Hukuki olarak kadin kendi malini satmış görünüyor.

Ya peşine dusmesinler diye ya da "hak yememiş oldum" falan diye vicdanını rahatlatmak için yapmıştır o kadarını. Bı hesabı olmadan hayatta bişey yapmaz o

Ev evlenlendikten sonra alındıysa kanunen yarısı onun zaten diğer yarısından da pay alır kadın kanunlara göre bölüştürmüş işte hak yiyecek olsa tapu onun üstüne geçmişken hiç vermeyebilirdi

Evet Allah süründürsün o kadını. Az bile o beddualar. Erkek evlada tapıp kızlarına acımayan tüm ailelerin Allah belasını versin

Dua edin 150 bin TL vermiş. Hayatta olduğu için kimseye hisse verme yükümlülüğü yok.

Kadın iyidir kötüdür bişey diyemem ama alın parayı gönlünüzce kullanın. Çünkü yasal olarak bişey yapamazsınız

Anneanneniz üzerine olduğu için ev isterse sattıktan sonra hiç para vermeyebilir.
Ev direk anneanneniz üzerineymiş.
O yüzden çok bişey yapılamaz.

He şöyle olsaydı. Anne ve teyzeleriniz ev alınırken parayı bankadan gönderip açıklama yazdırıp ellerinde belge olsaydı o zaman işler değişirdi.

Allah'a havale etmekten başka bı yol yok. En güzeli aslında uzaktan seyredin.
Kimsenin ahı kimsede kalmaz.

Bı arkadaşın evi var. Fakat aileden kalan bı ev kardeşi öldü ve küçük bı çocuğu var. Bı kardeşine evden hakkı olan paradan daha az verdi, adam hakkını istiyor verdiği cevap senin durumun iyi!!! Sanane durumundan hakkıysa vereceksin dimi... Ölen kardeşinin çocuğuna da hakkını vermedi, vermiyor.

İnan ki Allah resmen o yavrunun hakkını fitil fitil çıkarıyor. Farkında değil evde huzurlu oturamıyor, evinde huzur yok çocuklarında huzur yok. Bı görseniz yaşadıkları çok kötü.

O yüzden izlemeye devam edin.

Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz.

bu miras meseleleri hiç bitmez bnde zamanında amcamlardan az çekmedim hala çekiyorum en iyisi Allah'a havale etmek.Onlar öyle açlar ki aç köpekler gibi azıcık bile bi şey vermezler bekleme takma kafana..

Ben zaten karışmıyorum. Ama elimde değil üzülüyorum sinirleniyorum. Umarım dediğiniz gibi olur

Bu kadar hain bir insan nasıl oluyo da para veriyor hayret? Bu işte bir gariplik var

Ya peşine dusmesinler diye ya da "hak yememiş oldum" falan diye vicdanını rahatlatmak için yapmıştır o kadarını. Bı hesabı olmadan hayatta bişey yapmaz o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…