- 24 Mayıs 2019
- 2.379
- 7.480
- 158
- 28
- Konu Sahibi Black Wine
-
Kadının eviymiş satmış.
Ne denir ki?
Babadan (dededen) kaldığını ispatlarsanız anneanneden alabilirsiniz veya anne baba malını satıp bir kişiye veremiyor diye biliyorum..
Kadının evi değildi aslında. Dedemin eviydi
Kız çocuklarına zırnık koklatmayanlar var.
Kendi üstüne geçirdiği için uyanık kadın pek bşy çıkacağını sanmıyorum.Kadının evi değildi aslında. Dedemin eviydi
Onları referans alıp "oh çok şükür" mu diyelim, yaptığı haksızlığı konuşmayalım mı yani?
Kendi üstüne geçirdiği için uyanık kadın pek bşy çıkacağını sanmıyorum.
Dedenin evi olduğunu ispat ederseniz belki bşyler olur ama senelerce uğraşırsınız.
Bence Allah’a havale edin.
İlla ki çıkar.
Ya yengen atar basından ya dayın.
Böylelerinin sonu hep kızlarına muhtaç olmakta biter.
HayırlısıBen hiç Allah'a havale edemem benim elimde olsa. Ki zaten inançlı biri değilim, sinirim katlanmasinin bı sebebi de bu. Dayım bekar, senelerdir bal börek anlaşırlar bı halt olmaz. Bakalım annemle teyzemler konuşacaklar, bişey yapmanın yolunu bulabilirlerse ki inşallah bulurlar, haklarını fitil fitil almaları için gerekirse baskı yapicam. Bu dünyanın adaleti bu dünyada sağlanmalı
Dedenizin üzerine olsaydı tapu, dedeniz öldüğünde 5 mirasçı kalacaktı eşi ve 4 çocuğu. Yani anneanneniz yine çocuklarından fazla pay alacaktı. Ortalama olarak anneniz ve teyzeleriniz aynı parayı hatta daha azını bile alabilirdi. Hatta şu an daha karlı görünüyorlar.Kadının evi değildi aslında. Dedemin eviydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?