- 23 Ekim 2018
- 15.842
- 36.416
- 598
Hummalı çalışmalarAynayı bile taşıdım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hummalı çalışmalarAynayı bile taşıdım![]()
Günaydın canım 2 gündür burası sıcak yeni kalktım bende kızlar hala yatıyorNaber kızlar
Az güneş görmüştük o da gitti
Yaz nerde kaldı
Kahvaltı yaptık eşim tekneye gitti
Oğlum da birazdan kursa gidecek
Yemek ne yapsam karar veremedim
Sizde ki planlar ne bugün
Yarın da ikna etselam kızlarcım, bi nöbet gününden merhaba diyeyim dedim size, ev sabah benimle birlikte çıkacaktı, bu dağınıklığa ikna ettim yarın yaparım dur sen diyeyarın ben nasıl yapıcam hiç bir fikrim yok ama
![]()
Aaa masallah baya eleme yapmışsınSelam kızlar Bugün gardırop detoksu yaptık
Çok keyifli geçti ve müsait olduğunuzda sizede öneririm.
52 parça eleme yaptım.
Toplam kıyafetim 80 parça kaldı pijama esofman vs hariç.
Birkaç parça eksik belirledim ama şuan almayacağım.
Bunların 20 tanesi kış bitiminde elenecek olan pijama ve esofman takimiydi tek takımı 2 parça olarak saydım 30 tanesi kararsiz kaldığım az giyilen kiyafetlerdi tüm yazlık kışlık dahil.Aaa masallah baya eleme yapmışsınellerine sağlık
Çok şaşırdım yaa o kadar parça elemeneYarında kombinleme seansı var ama arkadaşlarla bulusacagiz onu daha sonra yapacağım.
Çok şaşırdım yaa o kadar parça elemene
Ben de ara ara el atıyorum ama çok keskin hamleler yapamıyorum, taşınırken dolap yerleştirme aşamasında daha rahat eleme yaparım sığmayınca diye düşünüyorum![]()
Nasıl kıydın insafsızSelam kızlar Bugün gardırop detoksu yaptık
Çok keyifli geçti ve müsait olduğunuzda sizede öneririm.
52 parça eleme yaptım.
Toplam kıyafetim 80 parça kaldı pijama esofman vs hariç.
Birkaç parça eksik belirledim ama şuan almayacağım.
Zamanında bu sürece ilk başlarken çuval çuval elemiştim ferahlamıştım. 2018 yılıydı. Geçen sürede yeniden birikti kıyafetler, sürekli de elim üstlerindedir elerim sık sık ama yine de durum bu.
Yapalım mıAnlatmaya çalışırım umarim faydali olur
Ama böyle bir danışmanlık etkinlik bulursanız tavsiye ederim. Grup sohbeti olunca çok eğlenceli geçti kararsiz kaldigin noktada sorup fikir almak güzeldi. hatta dedim içimden bizim kızlarla böyle etkinlik yapsak acayip eğlenirdik![]()
Olabilir neden olmasınYapalım mı![]()