Naber kızlar
Az güneş görmüştük o da gitti
Yaz nerde kaldı🤦‍♀️

Kahvaltı yaptık eşim tekneye gitti
Oğlum da birazdan kursa gidecek
Yemek ne yapsam karar veremedim
Sizde ki planlar ne bugün
Günaydın canım 2 gündür burası sıcak yeni kalktım bende kızlar hala yatıyor

Sesszlikte kahve içeceğim

Küçüğü parka götürecem öğleden sonra o zamana kadar camları silerim inşallah🫢🫢🫢

selam kızlarcım, bi nöbet gününden merhaba diyeyim dedim size, ev sabah benimle birlikte çıkacaktı, bu dağınıklığa ikna ettim yarın yaparım dur sen diye :KK70::KK70: yarın ben nasıl yapıcam hiç bir fikrim yok ama :rolleyes:

Selam kızlar Bugün gardırop detoksu yaptık
Çok keyifli geçti ve müsait olduğunuzda sizede öneririm.
52 parça eleme yaptım. 🫣
Toplam kıyafetim 80 parça kaldı pijama esofman vs hariç.
Birkaç parça eksik belirledim ama şuan almayacağım.

Selam kızlar Bugün gardırop detoksu yaptık
Çok keyifli geçti ve müsait olduğunuzda sizede öneririm.
52 parça eleme yaptım. 🫣
Toplam kıyafetim 80 parça kaldı pijama esofman vs hariç.
Birkaç parça eksik belirledim ama şuan almayacağım.
Aaa masallah baya eleme yapmışsın 😍 ellerine sağlık

Yarında kombinleme seansı var ama arkadaşlarla bulusacagiz onu daha sonra yapacağım.

Yarında kombinleme seansı var ama arkadaşlarla bulusacagiz onu daha sonra yapacağım.
Çok şaşırdım yaa o kadar parça elemene 😁
Ben de ara ara el atıyorum ama çok keskin hamleler yapamıyorum, taşınırken dolap yerleştirme aşamasında daha rahat eleme yaparım sığmayınca diye düşünüyorum 🙈

Çok şaşırdım yaa o kadar parça elemene 😁
Ben de ara ara el atıyorum ama çok keskin hamleler yapamıyorum, taşınırken dolap yerleştirme aşamasında daha rahat eleme yaparım sığmayınca diye düşünüyorum 🙈

Dolap konusunda mümkün oldukça kıyafetleri asarsaniz daha kolay ve güzel kombinleme yaparsınız dedi stil danışmanı dolap yapacaksın ya fikir olsun kazak triko hariç 😊
Başta tarzımı daha net anladım ve nerdeyse her kıyafeti denedim altına ne giyerim hangi ayakkabi olur hangi ceket olur düşündüm detaylı.
Çok faydalı oldu

Diğer kalan kıyafetlerim birbirleriyle kombinleniyor o yüzden eksik almam gereken 4 parça kıyafet belirledim

Siyah blazer ceket
Siyah kumaş pantolon
Mavi gömlek uzun kollu
Siyah kazak

Zamanında bu sürece ilk başlarken çuval çuval elemiştim ferahlamıştım. 2018 yılıydı. Geçen sürede yeniden birikti kıyafetler, sürekli de elim üstlerindedir elerim sık sık ama yine de durum bu.

Mia- Mia- şaka bir yana vaktin olunca detaylı anlatır mısın? Ben de istiyorum radikal hamleler yapmak 😃

Anlatmaya çalışırım umarim faydali olur😊

Ama böyle bir danışmanlık etkinlik bulursanız tavsiye ederim. Grup sohbeti olunca çok eğlenceli geçti kararsiz kaldigin noktada sorup fikir almak güzeldi. hatta dedim içimden bizim kızlarla böyle etkinlik yapsak acayip eğlenirdik 😄

Zamanında bu sürece ilk başlarken çuval çuval elemiştim ferahlamıştım. 2018 yılıydı. Geçen sürede yeniden birikti kıyafetler, sürekli de elim üstlerindedir elerim sık sık ama yine de durum bu.

Bazı detaylar eksik kalınca dolapta tekrar çoğalıyor.
Biz eleme yaptık ama sürdürülebilir kısmından hiç bahsetmedik.

Anlatmaya çalışırım umarim faydali olur😊

Ama böyle bir danışmanlık etkinlik bulursanız tavsiye ederim. Grup sohbeti olunca çok eğlenceli geçti kararsiz kaldigin noktada sorup fikir almak güzeldi. hatta dedim içimden bizim kızlarla böyle etkinlik yapsak acayip eğlenirdik 😄
Yapalım mı 🤩

Back
X