- 19 Aralık 2008
- 3.280
- 1.898
Bende burayi unutmustum takipdeyim oysa bildirim gelmedi kimse yazincada sen begenince bisi ozaman hatirladim burayi insan nasil hafifliyor dimi esyalar azaldikcaMerhabaMia- topiğini Yeni gördüm hayırlı olsun
Bende uzun zamandır sadeleşmeye çalışıyorum
Gardolabım senin kadar sadeleşmese de bu yaz alışveriş yapmadım
Yaz biterken de giymediklerim ve eskiyen kıyafetlerimi elden çıkaracağım
Ayakkabı dolabı çekmece banyo dolabı vs sürekli olarak elden geçiriyorum
Mutfak alışverişime bile yansıdı sadeleşmek eskisi gibi fazla alışveriş yapmıyorum
Önümüzdeki haftalarda da haftalık liste vs yapabilirsem daha düzenli olacak
Biblo yapay cicek falan bende sevmiyorum.Selam herkese
Bende bugünlerde böyle bir topik arıyordum..son zamanlarda mutfakta olan kullanmadığım şeyleri verdim birilerine ..veremediklerimi de attım gayet şade oldu çok beğendim
Bu hafta kıyafetlere başlayacağım çocukların küçülen kıyafetlerini ara ara veriyordum şöyle esaslı bir şekilde dolapları elden geçireceğim ..oldum olası biblo süs eşyalarını sevmem ama evde illa ki bir kalabalık oluyor
Oysa ki sade ne güzel insanın içi açılıyor
MerhabaÇok özendim
Evde her şey o kadar fazla geliyor ki gözüme. Doğumdan sonra çok pis girişicem eve
Merhabalar
İyi bayramlar dilerim
3 poşet eski perdelerimi ,3 kutu takımı bozulmuş bardak tabaklarimi kayinvalideye getirdim bazalarin altı bile sadelesti son 6 ayda mutluyum
Çeyizime aldığım misafir takımını kullanmak üzere çıkardım. Gunluk takımımıda anneme vermek üzere ayırdım toplamda 24parca.
Kankitooo naptim bugun
Olayyy
3 poset kiyafet cikardim yolcu hepsi
(Dolabi baza altlarini goren bilen olarak bilirsin ne fazlalar)
Ay ben 3kilo vermis kadar mutluyum suan.
Tuylenen pijamalar
Eskiyip eriyen esofman.
Giyerim belki diye sakladigim bluzlar
Hic elimin gitmedigi 3 yazdir baza altinda duran tshrtler.
Esimi alip 1 defa bile giymedigi (rengini sevmemis e niye aldin be adam) 1 pantolon.
Hamilelik sonrasi aldigim mevsimlik ceket tarzi spor ust (40 beden)
Kesimini hic sevemedigim etek falan falan.
3 poset
O baza bi nefes aldi.
Dolabim nefes aldi.
3 tanede ince mevsimlik trikom var.
Bi turlu sevemedim.
Yakasi hafif oval 3 sene once 3 rengini birden almisim nasil bir deli cesaretligiyle almissam 19.90 idi tanesi.
Pembe siyah ve krem.
Onlari evde giyip eskitmeye karar verdim.
Evde giydigim 2 taneyi attim tuylenmisti.
Oglumun eski kitaplarini kilere kaldirdim (Bazi bilgiler resimler lazim oluyor)
Valizleri kilere kaldirdim (artik diger yaza kadar bye bye)
1 posetde oglumun verilcek kiyafetlerinden ayirdim.
Cekmece iclerinden yine artik kalan bisiler kullanmadigim ivir zivir ilac kutulari vs temizledim.
Buzlukdan artik kalan bisiler vs attim.
Ev nefes aldi valla.
Atmaya devam ben.
Mutfak dolaplarinada el aticam.
Selam herkese
Bende bugünlerde böyle bir topik arıyordum..son zamanlarda mutfakta olan kullanmadığım şeyleri verdim birilerine ..veremediklerimi de attım gayet şade oldu çok beğendim
Bu hafta kıyafetlere başlayacağım çocukların küçülen kıyafetlerini ara ara veriyordum şöyle esaslı bir şekilde dolapları elden geçireceğim ..oldum olası biblo süs eşyalarını sevmem ama evde illa ki bir kalabalık oluyor
Oysa ki sade ne güzel insanın içi açılıyor
Bayanlar ben de evimi sadeleştirme çabası içinde 6 yıl geçirdim. Ev düzenleme ile ilgili çok şey okudum ve araştırdım bu süre içinde. Neyse her şey dolap içlerinde, fazla olan her şeyi evimde tutmadan çıkarıyorum. Sonradan yaptığım bu çabanın minimal yaşam olduğunu öğrendim.
Neyse benim sizlere bir sorum olacak. Evimizde çok fazla kol saati var ve kullanılıyor. Kullanılmayanı elden çıkarıyorum. Ben bu saatleri şifonyerde bir kutu içine atıyordum. Ancak saatçide ise bunlara mücevher muamelesi yapıyorlar, bakarken falan aman çizilmesin vs diyorlar. Ben de bu saatleri daha özenli saklamam gerektiğini düşündüm. Ancak çekmece içine nasıl yerleştirmeliyim. İkea da falan bununla ilgili çekmece bölmesi falan gördünüz mü? Şimdi kafama bunu taktım. Dümdüz bir şekilde, yan yana nasıl diZebilirim. Fikir verecek olan varsa sevinirim
MerhabaMia- topiğini Yeni gördüm hayırlı olsun
Bende uzun zamandır sadeleşmeye çalışıyorum
Gardolabım senin kadar sadeleşmese de bu yaz alışveriş yapmadım
Yaz biterken de giymediklerim ve eskiyen kıyafetlerimi elden çıkaracağım
Ayakkabı dolabı çekmece banyo dolabı vs sürekli olarak elden geçiriyorum
Mutfak alışverişime bile yansıdı sadeleşmek eskisi gibi fazla alışveriş yapmıyorum
Önümüzdeki haftalarda da haftalık liste vs yapabilirsem daha düzenli olacak
Sorma kanka aynen.Oooo maşallah kanki.
Ne ara aklına geldi ayırmak :)
yapılacak hiç iş bitmiyor.
vermeninde almanında sonu yok bence :)
hayat döngüsü
Resmen dalga geciyorlar. Ama umursamıycam. Bu ev Ankarada merkeze cok yakın degıl. Siz istanbuldaydınız sanırım.
Ya bu arada yazlık ne alemde. Tasındıgımız mı. Çok merak ediyorum.
Ahh ikizler demek.
Boşverin siz dinlenin.
Nasıl olsa yaparsınız. İç çamaşırı, makyaj malzemesi daha kolay. Eliniz değince onlardan baslarsınız.
Bayanlar ben de evimi sadeleştirme çabası içinde 6 yıl geçirdim. Ev düzenleme ile ilgili çok şey okudum ve araştırdım bu süre içinde. Neyse her şey dolap içlerinde, fazla olan her şeyi evimde tutmadan çıkarıyorum. Sonradan yaptığım bu çabanın minimal yaşam olduğunu öğrendim.
Neyse benim sizlere bir sorum olacak. Evimizde çok fazla kol saati var ve kullanılıyor. Kullanılmayanı elden çıkarıyorum. Ben bu saatleri şifonyerde bir kutu içine atıyordum. Ancak saatçide ise bunlara mücevher muamelesi yapıyorlar, bakarken falan aman çizilmesin vs diyorlar. Ben de bu saatleri daha özenli saklamam gerektiğini düşündüm. Ancak çekmece içine nasıl yerleştirmeliyim. İkea da falan bununla ilgili çekmece bölmesi falan gördünüz mü? Şimdi kafama bunu taktım. Dümdüz bir şekilde, yan yana nasıl diZebilirim. Fikir verecek olan varsa sevinirim