Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor ya aksilikler bazen erkek çocukları daha umursamaz bu konuda.Sabah suluğu bulamadık mesela az önce evi süpürürken koltuğun altından çıktı![]()
O da yalvarıyorOluyor ya aksilikler bazen erkek çocukları daha umursamaz bu konuda.
Geçen video gördüm kız çocukları rengarenk suluklari erkeklerin Pet şişe![]()
AynenO da yalvarıyor
Beni kurtarın beni nolur dönüşüme gönderin diye![]()
valla biz öğlenciyiz yine yetişemiyoz kızım ı 11 de zorla kaldırırıyorımBeslenme, suluk, çanta, kıyafet işini akşamdan hazırlamaya çalışıyorum ben.
Sabaha kalınca 2 okula giden çocuk, kendiniz de hazırlanıyorsunuz zor olur. Allah kolaylık versin.
Suluk bizde çok var ya her gördüğünü beğeniyor resmen koleksiyondu bit de hafif kırılanları attırmıyorda ama taşınorken o görmeden attım çoğunuAynenhepsininde kendine özgü bükülmüş şekilde şeklinden tanırsın.
![]()
Suluk bizde çok var ya her gördüğünü beğeniyor resmen koleksiyondu bit de hafif kırılanları attırmıyorda ama taşınorken o görmeden attım çoğunuhiç farketmedi bile
İşte erkek çocuğu sahibi olunca masrafta az oluyorHer gördüğünü aliyor musunuz![]()
Benim küçük pipetini kaybetmiş olsun ben kafama dikiyorum diyorİşte erkek çocuğu sahibi olunca masrafta az oluyor
Oğlum kırılmış sızdırıyor dersin
O yok ben çantadan ağzıma sıkar onu da içerim der
Bizimde iki tane suluğu var birini yüzmeye giderken kullaniyo diğeri 2 litrelik yetmiyomuş okulda1. Sınıfta bizimde suluk kırıldı birkaç tane sonra araştırdım kaliteli sağlıklı koku yapmayan buldum kızım rengini seçti 3. Sınıfa kadar tek sulukla dönemleri bitiriyoruz yıprandı tabi belki yenileriz. 4. Sınıfta.
Bizde LEGO masrafı çokİşte erkek çocuğu sahibi olunca masrafta az oluyor
Oğlum kırılmış sızdırıyor dersin
O yok ben çantadan ağzıma sıkar onu da içerim der
Büyüdükçe azalıyor oBizde LEGO masrafı çok![]()
Çözümünü de bulmuş çocukBenim küçük pipetini kaybetmiş olsun ben kafama dikiyorum diyor![]()
Yaa çok tatlıBenim küçük pipetini kaybetmiş olsun ben kafama dikiyorum diyor![]()
Bizimde iki tane suluğu var birini yüzmeye giderken kullaniyo diğeri 2 litrelik yetmiyomuş okuldaonun kaybolması mümkün değil ama kıriliyo bu sene daha kırılmadi masallah
Ama ben büyüyünce de yapsın istiyorumBüyüdükçe azalıyor o
Sonra bakıp bakıp bunları alacağıma çeyrek alaydım keşke şimdi zengindim diyorsun![]()
Ben de geçen sene 2 litrelik almıştımBizimde iki tane suluğu var birini yüzmeye giderken kullaniyo diğeri 2 litrelik yetmiyomuş okuldaonun kaybolması mümkün değil ama kıriliyo bu sene daha kırılmadi masallah