Ohh ellerine sağlık
Bende yorganları battaniyeleri yıkayıp kaldırmayı düşündüm ama erken mi bilemedim

Bayramlar güzeldir kızlar ya şimdi yorgunsunuz ondan oldu bence.
Çocuklara harçlık vereceğim büyüklere hal hatır soracağız bence çok önemli bir gelenek bayramlar
Gençlik zamanı daha güzeldi tabi
Öyle tabi kimse de yok burda oğluma söz verdik Çanakkaleye gideriz inşallah.

Günaydın kızlar
Zor uyandım yaw

Oğlum babasıyla gitti daha doğrusu eşim diğer çocukları toplayıp gitti
Yollar yine kapalı
Akşam da başka bir veli getirecek galiba

Sadece fırına hindi atabildim
Yanına ne çorbası yapsam karar veremedim
Pilav ve turşu yeter gibi

süpürüp silerim yine sepet dolu yıkarım
Bugünlük böyle işler

Senin menüler beni benden alıyor

Haftaya tatil olması iyi oldu.

Ben de bugün tavuk dürüm yapmayı planlıyorum çocuklar seviyor. Yanına salata, eve gidince kek yaparım belki. Oğlum okuldan çok aç geliyor.

Seninkiler de çok güzel oluyor
Evet yaa tesellim haftaya tatil olması
Keşke bayram biraz önde olaydı tatil daha uzun olurdu
Birleşmesi kötü oldu
Evet keşke öyle olsaydı. Seneye birleştiremezler ama komple ara tatili kaldırabilirler. Bu süreç de hayırlısı ile geçer inşallah Sürekli bir huzursuzluk hali ve gelecek kaygısı ile yaşamak çok zor

Ben uzun zamandır internetten kıyafet alışverişi yapmıyorum, en son 2 yıl önce almışımdır belki daha fazla
1 yıldır da alışveriş uygulamalarının bütün bildirimleri kapalı, haftalarca girmiyorum desem yeridir, mutlaka internetten alınması gereken bir şey olursa mecburen araştırıyorum genelde Amazon kullanıyorum ama bu da ayda 1 falan oluyor
O yüzden hiç zorlanmadım dolaptan giyinme işinde, uzun zamandır yaptığım ama saymadığım bir şeymiş hoşuma gitti
İnsan baktıkça ihtiyaç diye düşünüyor, instagramda link veren kimseyi de bırakmadım gibi, arada link veren çıkıyor sevip takip ettiğim onlara da tıklamayıp atlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…