Ben de hep sana yaptığın ya da yapamadığın bir şey için dalga geçerlerse sende gül onlarla beraber
Umursamadığını görürlerse devam edemezler diye
Gerçekten de işe yaradı
Oğlum çok sosyal kendine güvenen bir çocuk oldu☺️

Yüzme fiziğe de çok güzel geliyor
Ne iyi yapmışsınız☺️
Evet bende öyle söylüyorum umursama görmezden gel o zaman tekrarlamazlar diyorum
Ne güzel oğluna masallah😍 benim oğlum da öyle bi çocuk olur umarım 🥰

Hiç bakmıyorum alışveriş sitelerine

Aklıma bile gelmiyor kıyafet
Evdekilerden devam
Haziran a bir iki elbise alırım belki
Almasam bile öncekiler bir ömür idare eder🙈
Benim kıyafetim az mesela 4 takım pijamam var sürekli giydiğim için eskidi. Önümüzdeki yıl yenileyecegim.
Bu yıl jean daha az giyiyorum dolaptakiler uzun yıllar yeter almam.
Üstleri her yıl birkaç parça eklerdim leke oluyor yada rengi soluyor vs.
Bazı kiyafetler yıllarca duracak şeylerde günlük giyimde tazelemek istiyorum daha iyi hissediyorum hemde. Geçen yıl yeniledigim için bu yıl almayacağım.
İşte öyle bakınca da hemen alamıyorum tarzıma uygun kıyafet bulmak zor sürekli moda değişiyor takipte etmiyorum ama kumaşı duruşu güzel olsun diye arayıp bulmam gerekiyor o yüzden alışmışım yeni sezonda neler gelmiş diye bakıyorum 😊

Naber kızlar
Başım ağrıyor bugün
Alt katı temizledik eşimle
Biraz yerleştirdik

İki kitaplığı kurduk
Pizza yaptım
Eşim bahçedeki çimleri biçti
Yarın kitapları yerleştiririm

Eşim iş yerindeki oyuncak araba koleksiyonunu getirecek onun dolabını kurup yerleştiririz herhalde
Bayrama biraz daha toparlanmış oluruz umarım

Neşem de yok bayram için ama🤦‍♀️

12. Günden Selamlar

Telefonu sadece video, film ve burası için kullanıyorum.

Günaydın
Yeni kitaba başlıyorum

Eklentiler

• IMG_1529.webp
    IMG_1529.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 9
Bugün markete gideceğim
Camasir yıkanıyor
Ev toplu birazdan süpürecegim
Yemek listesi ve planlama yapacağım.

Günaydınnn, bu hafta sonu işe girişince biraz dolapları rahatlatarak yerleştirmek istedim, çocukların seneye küçüleceğini varsaydığım kıyafetlerini ayırdım, yerleştirdim, bi miktar yazlık çıkardım falan, cumartesi full yıkama yerleştirme ile geçti, kocaman belki 4-5 poşet kıyafet ayakkabı/kaban çıktı, bi kısmını 2. el uygulamaya yükleyeceğim, gerisi ihtiyaç sahiplerine. pazar sabah yıkananları kaldırdım, ve komple ev süpür toz al yerleştirle devam etti, baya ferahlamış hissediyorum kendimi ben ne alakaysa :) yıkanmış çamaşırım yok ortada onun mutluluğu var üzerimde :)

bu hafta düzeni devam ettirelim, cumartesi günü valiz hazırlamam lazım, çok işim var yine bu ara.

Back
X