- 27 Haziran 2010
- 6.699
- 13.651
- 448
Günaydın
Yeni kitaba başlıyorum
Ben bu kitabı çok beğenmiştim. Sürükleyici bir çırpıda okunacak bir kitap.Ayy bu kitaptan bende var okumadım henüz başlayayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın
Yeni kitaba başlıyorum
Ben bu kitabı çok beğenmiştim. Sürükleyici bir çırpıda okunacak bir kitap.Ayy bu kitaptan bende var okumadım henüz başlayayım![]()
Daha çok erken bana göreOhh ellerine sağlık
Bende yorganları battaniyeleri yıkayıp kaldırmayı düşündüm ama erken mi bilemedim
Ben de yarınki beslenme için kek düşünüyorumBen de bugün tavuk dürüm yapmayı planlıyorum çocuklar seviyor. Yanına salata, eve gidince kek yaparım belki. Oğlum okuldan çok aç geliyor.
Off muhteşem bir tat oluyorBen de yarınki beslenme için kek düşünüyorum
Neli yapacaksın
Böğürtlen mi vişneli mi yapsam diye düşünüyorum
Çikolatalı keke çok yakışıyor bu ikisi![]()
Daha çok erken bana göre
Tünaydın bu arada
Kızımı okula bırakınca evi toparlayıp uyudum. Gece uyuyamamıştım, iyi geldi.
Rüyamda uyanıyorum etraf güneşli sıcacık, fakat kar yağmış yerler bembeyaz. Manzara kırsal bir yer. Fotoğraf çekiyordum buraya eklemek için![]()
Kitabım bitince ben de buna başlayayım o zamanBen bu kitabı çok beğenmiştim. Sürükleyici bir çırpıda okunacak bir kitap.
Yaaa ne tesadüfBen de Ülker Abla yı okumaya başladım. En baştan akıyor kitap çok sevdim, sonunu merak ediyorum.Psidan sen önermiştin. Yazarı da eşimin okul arkadaşı çıktı bu arada.
Bu Hikaye Senden Uzun Osman yoktu alışveriş yaptığım sitede, onu da çok merak ediyorum, bir sonrakinde alacağım inşallah.
Benim çocuklar sadece sade ya da kakaolu seviyor, ceviz bile koysam yemiyorlar maalesefBen de yarınki beslenme için kek düşünüyorum
Neli yapacaksın
Böğürtlen mi vişneli mi yapsam diye düşünüyorum
Çikolatalı keke çok yakışıyor bu ikisi![]()
GünaydınGünaydın![]()
Oğlana köfte olabilirOrtalığı toparladım, balkonu yıkadım, sirkeli suyumu içtiiiim şimdi oğlumu kurstan almaya gidiyorum
Dönüşte süpürge yapmak kaldı onu yaparım. Bugün bol bol kitap okurum diye düşündüm inşallah
Akşama dolma mercimek çorbası yapcam oğlum yemez ona ne yapsam![]()
Dün köfte yapmıştımOğlana köfte olabilir
Ya da et![]()
Bugün et olsun o zamanDün köfte yapmıştım![]()