Ohh ellerine sağlık 🤩
Bende yorganları battaniyeleri yıkayıp kaldırmayı düşündüm ama erken mi bilemedim
Daha çok erken bana göre😊

Tünaydın bu arada
Kızımı okula bırakınca evi toparlayıp uyudum. Gece uyuyamamıştım, iyi geldi.
Rüyamda uyanıyorum etraf güneşli sıcacık, fakat kar yağmış yerler bembeyaz. Manzara kırsal bir yer. Fotoğraf çekiyordum buraya eklemek için😊

Ben de Ülker Abla yı okumaya başladım. En baştan akıyor kitap çok sevdim, sonunu merak ediyorum. Psidan Psidan sen önermiştin. Yazarı da eşimin okul arkadaşı çıktı bu arada.

Bu Hikaye Senden Uzun Osman yoktu alışveriş yaptığım sitede, onu da çok merak ediyorum, bir sonrakinde alacağım inşallah.

Ben de bugün tavuk dürüm yapmayı planlıyorum çocuklar seviyor. Yanına salata, eve gidince kek yaparım belki. Oğlum okuldan çok aç geliyor.
Ben de yarınki beslenme için kek düşünüyorum

Neli yapacaksın
Böğürtlen mi vişneli mi yapsam diye düşünüyorum
Çikolatalı keke çok yakışıyor bu ikisi🙈

Ben şu aralar buzluktan yemek yapacağım yaz geliyor artık tuketelim dolabı 😊
Dinleniyim bakacağım neler kalmış.

Tekrar markete gittim renkliler için deterjanim bitmişti yazmamışım.
Saksi gördüm aldım eşim mandalina çekirdeği ekmisti bir sürü fidan oldu birazını verdik arkadaşlarımıza kalanı da ayırıp dükkana götürecek.
Birde puding aldım uzun zamandır sade puding yapmamıştım.

Daha çok erken bana göre😊

Tünaydın bu arada
Kızımı okula bırakınca evi toparlayıp uyudum. Gece uyuyamamıştım, iyi geldi.
Rüyamda uyanıyorum etraf güneşli sıcacık, fakat kar yağmış yerler bembeyaz. Manzara kırsal bir yer. Fotoğraf çekiyordum buraya eklemek için😊
😍 Hayır olsun inşallah bende rüyamda bebeğim olduğunu gördüm uyandım rüya olduğuna şükrettim 😅😅

Ben de Ülker Abla yı okumaya başladım. En baştan akıyor kitap çok sevdim, sonunu merak ediyorum. Psidan Psidan sen önermiştin. Yazarı da eşimin okul arkadaşı çıktı bu arada.

Bu Hikaye Senden Uzun Osman yoktu alışveriş yaptığım sitede, onu da çok merak ediyorum, bir sonrakinde alacağım inşallah.
Yaaa ne tesadüf 😍 dili çok eğlenceli ben çok keyif almıştım okurken

Osman’ı da beğeneceğini düşünüyorum 🥹

Ortalığı toparladım, balkonu yıkadım, sirkeli suyumu içtiiiim şimdi oğlumu kurstan almaya gidiyorum 🤩
Dönüşte süpürge yapmak kaldı onu yaparım. Bugün bol bol kitap okurum diye düşündüm inşallah 🥰
Akşama dolma mercimek çorbası yapcam oğlum yemez ona ne yapsam 😬

Günaydın

Uyandım🙈

Oğluma kahvaltı hazırlarken sarma içi hazırladım
Lahana sarması yapacağım bugün
Yanına nohut ve pilav
Ben pilav yemiyorum evdekiler de sarma
Dengelenir😂

Ortalığı toparladım, balkonu yıkadım, sirkeli suyumu içtiiiim şimdi oğlumu kurstan almaya gidiyorum 🤩
Dönüşte süpürge yapmak kaldı onu yaparım. Bugün bol bol kitap okurum diye düşündüm inşallah 🥰
Akşama dolma mercimek çorbası yapcam oğlum yemez ona ne yapsam 😬
Oğlana köfte olabilir
Ya da et🙈

Back
X