Bim’e flormar ruj gelmiş. Sabah arkadaş alıyordu ben de aldım 2 tane. Çok lazım mıydı bilmiyorum. Süreriz ramazandan sonra dedik

Bim’e flormar ruj gelmiş. Sabah arkadaş alıyordu ben de aldım 2 tane. Çok lazım mıydı bilmiyorum. Süreriz ramazandan sonra dedik
Bende gördüm gelirken baktım elim gitti geldi almadım alsam mı acaba şimdi okula bıraktıktan sonra

Eşim dün iş yerinden malzemeler getirmiş
Onları silip aşağı kata yerleştirdim

Ter içinde kaldım
Spor yapmış gibiyim

Belki de ruj tercihlerim yanlıştır bilemedim dudak kalemi seviyorum ama çok doğal duruyo
Benim de note marka bir rujum var kapağı fılan dağıldı
Çok zor çıkıyor kırmızı tonlarında
Kıpkırmızı sürüyorum akşama doğru o kadar güzel renk alıyor ki

Deneye deneye bulunuyor

Kalemi seviyorsan ondan devam et tabi
Nasıl mutluysan öyle olmalı

Kızlar Tülay Kök Adolescence dizisini bir oynatma listesi ile tahlil etmiş. İzlemenizi tavsiye ederim. Diziyi izlemeyi düşünenler diziden sonra bakarsa daha iyi olur.

Kıbrıs tatlısı yaptım
Menüyü değiştirdim fırında tavuk yapıyorum pilav var dünden yanına çorba yaparım dolma yapmaya üşendim
Yarın yaparım dolmayi

Kıbrıs tatlısı yaptım
Menüyü değiştirdim fırında tavuk yapıyorum pilav var dünden yanına çorba yaparım dolma yapmaya üşendim
Yarın yaparım dolmayi
Kıbrıs tatlısına bayılırım Afiyet olsun

Biz de karışık kızartma tavuk çorbası salata var
Dün kek yapmıştım, eşim de lokma tatlısı almış, bugünlük yeter sanırım

Kıbrıs tatlısına bayılırım Afiyet olsun

Biz de karışık kızartma tavuk çorbası salata var
Dün kek yapmıştım, eşim de lokma tatlısı almış, bugünlük yeter sanırım
Teşekkür ederim size de afiyet olsuun
Bende karışık kızartmaya bayılırım
Bizim bu yemek sevdamız n'olacak
Tatlıyi yaparken ben yemem diye düşündüm ama akşam olunca yerim galiba neyse bugün yerim yarın yemem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…