• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mikan Mikan geçmiş olsun canım şimdi nasıl çocuklar ?
Bizde bugün muayeneye gittik test yapıldı çok az da olsa değişme varmış . İnşallah seneye tamamen iyileşmiş olur. Şükür atlattık bugünü
Teşekkür ederim, daha iyiler çok şükür 🙏

Size de geçmiş olsun, çok şükür hayırlı haberler almışsınız çok sevindim🙏 tamamen iyileştiğinin de haberini verirsin burdan en kısa zamanda inşallah 🙏☺️

Günaydın kızlar, hasta olan herkeslere çok geçmiş olsun, bende dün izin aldım, cumartesi temizlik vardı dedim temiz evde keyif yapayım, kızım hastaydı öğleye doğru aradı öğretmeni, bu arada sadece yıkanan çamaşırları toplayıp yerleştirebilmiştim :( onu alınca küçüklerinde çıkışı olunca hepsini aldım, 5 dk geçmeden eşim de geldi, pazar gibi pazartesi geçirdim :KK70: :KK70:

bu arada punch'a başladım ve ilk eserimi bitirdim bile, ben şok :KK70::KK70:

IMG_2380.jpeg

İlk eserim, ütülememiştim daha idare edin 🫣

Akşam arkadaşlarımızla gireceğiz yeni yıla, neredeyse 5 yıldan fazladır beraber giriyoruz, tatillerde de beraberiz genelde, bu sefer ona gideceğiz, aşırı rahatım :KK200: giderken de noel babalı pasta alacağım, sadece hazırlan ve çık, süper.

Günaydın kızlar, hasta olan herkeslere çok geçmiş olsun, bende dün izin aldım, cumartesi temizlik vardı dedim temiz evde keyif yapayım, kızım hastaydı öğleye doğru aradı öğretmeni, bu arada sadece yıkanan çamaşırları toplayıp yerleştirebilmiştim :KK43: onu alınca küçüklerinde çıkışı olunca hepsini aldım, 5 dk geçmeden eşim de geldi, pazar gibi pazartesi geçirdim :KK70: :KK70:

Geçmiş olsun sizede.
Herkes senin izin almanı beklemiş gibi 😅

Ooo baya hızlısın 😍

Mikan Mikan geçmiş olsun canım şimdi nasıl çocuklar ?
Bizde bugün muayeneye gittik test yapıldı çok az da olsa değişme varmış . İnşallah seneye tamamen iyileşmiş olur. Şükür atlattık bugünü
Canım geçmiş olsun geçen bahsetmiştin dimi sonuç bekliyorum diye
Çok sevindim daha da güzel günlere inşallah 🙏

Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun 💐
Günaydın kızlar, hasta olan herkeslere çok geçmiş olsun, bende dün izin aldım, cumartesi temizlik vardı dedim temiz evde keyif yapayım, kızım hastaydı öğleye doğru aradı öğretmeni, bu arada sadece yıkanan çamaşırları toplayıp yerleştirebilmiştim :KK43: onu alınca küçüklerinde çıkışı olunca hepsini aldım, 5 dk geçmeden eşim de geldi, pazar gibi pazartesi geçirdim :KK70: :KK70:

Size de geçmiş olsun, çok çok güzel olmuş yastık 😍
çocuksuz olsun 1 saat olsun, çıkma günden bence herkes kabul eder fikri böyle ver :KK70: :KK70:
Çocuksuz olmuyor maalesef bırakacak yeri olmayanlar var
Akşam arkadaşlarımızla gireceğiz yeni yıla, neredeyse 5 yıldan fazladır beraber giriyoruz, tatillerde de beraberiz genelde, bu sefer ona gideceğiz, aşırı rahatım :KK200: giderken de noel babalı pasta alacağım, sadece hazırlan ve çık, süper.
Biz de öyle yapıyoruz yıllardır biz gidiyoruz bu sene ben çağırdım 😅 yemeğe olmadığı için rahatım yine de sadece abır cubur çerez meyve ve meze olacak

Back
X