Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Minimal Yaşam
- Konu Sahibi Mia-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ekim 2018
- 15.354
- 34.980
- 598
Teşekkür ederim, daha iyiler çok şükürMikan geçmiş olsun canım şimdi nasıl çocuklar ?
Bizde bugün muayeneye gittik test yapıldı çok az da olsa değişme varmış . İnşallah seneye tamamen iyileşmiş olur. Şükür atlattık bugünü
Size de geçmiş olsun, çok şükür hayırlı haberler almışsınız çok sevindim tamamen iyileştiğinin de haberini verirsin burdan en kısa zamanda inşallah
İnşallah canımTeşekkür ederim, daha iyiler çok şükür
Size de geçmiş olsun, çok şükür hayırlı haberler almışsınız çok sevindim tamamen iyileştiğinin de haberini verirsin burdan en kısa zamanda inşallah
- 23 Eylül 2013
- 24.225
- 49.542
- 798
Çok sevindim canımMikan geçmiş olsun canım şimdi nasıl çocuklar ?
Bizde bugün muayeneye gittik test yapıldı çok az da olsa değişme varmış . İnşallah seneye tamamen iyileşmiş olur. Şükür atlattık bugünü
- 23 Ağustos 2012
- 14.371
- 37.885
- 798
Günaydın kızlar, hasta olan herkeslere çok geçmiş olsun, bende dün izin aldım, cumartesi temizlik vardı dedim temiz evde keyif yapayım, kızım hastaydı öğleye doğru aradı öğretmeni, bu arada sadece yıkanan çamaşırları toplayıp yerleştirebilmiştim onu alınca küçüklerinde çıkışı olunca hepsini aldım, 5 dk geçmeden eşim de geldi, pazar gibi pazartesi geçirdim
bu arada punch'a başladım ve ilk eserimi bitirdim bile, ben şok
- 23 Ağustos 2012
- 14.371
- 37.885
- 798
çocuksuz olsun 1 saat olsun, çıkma günden bence herkes kabul eder fikri böyle verSeneye gün grubuna katılmayı düşünmüyorum. Ortam beni boğmaya başladı. Biraz değersizlik duygularıyla da cebelleşiyorum bu aralar ondan kalabalık beni basıyor.
- 23 Ağustos 2012
- 14.371
- 37.885
- 798
- 23 Eylül 2013
- 24.225
- 49.542
- 798
Geçmiş olsun sizede.Günaydın kızlar, hasta olan herkeslere çok geçmiş olsun, bende dün izin aldım, cumartesi temizlik vardı dedim temiz evde keyif yapayım, kızım hastaydı öğleye doğru aradı öğretmeni, bu arada sadece yıkanan çamaşırları toplayıp yerleştirebilmiştim onu alınca küçüklerinde çıkışı olunca hepsini aldım, 5 dk geçmeden eşim de geldi, pazar gibi pazartesi geçirdim
Herkes senin izin almanı beklemiş gibi
Ooo baya hızlısın
- 19 Şubat 2021
- 4.925
- 11.970
- 158
- 38
Canım geçmiş olsun geçen bahsetmiştin dimi sonuç bekliyorum diyeMikan geçmiş olsun canım şimdi nasıl çocuklar ?
Çok sevindim daha da güzel günlere inşallah
- 19 Şubat 2021
- 4.925
- 11.970
- 158
- 38
Bayıldım çok güzel olmuş ellerine sağlık
- 23 Eylül 2013
- 24.225
- 49.542
- 798
Yeni yılımız sağlıklı, bol bereketli heyecanlı mutlu huzurla dolu olsun.Eski yıl sona erdi, yepyeni bir yıl geldi
Herkese şimdiden sağlıklı, mutlu, huzurlu güzel bir yıl diliyorum sevdiklerimizle
- 23 Ekim 2018
- 15.354
- 34.980
- 598
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsunMikan geçmiş olsun
Size de geçmiş olsun, çok çok güzel olmuş yastıkGünaydın kızlar, hasta olan herkeslere çok geçmiş olsun, bende dün izin aldım, cumartesi temizlik vardı dedim temiz evde keyif yapayım, kızım hastaydı öğleye doğru aradı öğretmeni, bu arada sadece yıkanan çamaşırları toplayıp yerleştirebilmiştim onu alınca küçüklerinde çıkışı olunca hepsini aldım, 5 dk geçmeden eşim de geldi, pazar gibi pazartesi geçirdim
Çocuksuz olmuyor maalesef bırakacak yeri olmayanlar varçocuksuz olsun 1 saat olsun, çıkma günden bence herkes kabul eder fikri böyle ver
Biz de öyle yapıyoruz yıllardır biz gidiyoruz bu sene ben çağırdım yemeğe olmadığı için rahatım yine de sadece abır cubur çerez meyve ve meze olacakAkşam arkadaşlarımızla gireceğiz yeni yıla, neredeyse 5 yıldan fazladır beraber giriyoruz, tatillerde de beraberiz genelde, bu sefer ona gideceğiz, aşırı rahatım giderken de noel babalı pasta alacağım, sadece hazırlan ve çık, süper.
Ellerine sağlık çok güzel olmuş bayıldım
Amiin canım çok teşekkür ederimCanım geçmiş olsun geçen bahsetmiştin dimi sonuç bekliyorum diye
Çok sevindim daha da güzel günlere inşallah