Popüler Konu Minimal Yaşam

Slmlar
Bugün bütün gün elektrik kesikti.
Gün vardı oraya geçtik oğlanlarla.
Hediyeleştik bugün hediye aldığım arkadaşım da bana hediye almış.
Çekiliş yaptığımız gün göz göze gelmiştik tahmin etmiştim birbirimize çıktığımızı😂

Seneye gün grubuna katılmayı düşünmüyorum. Ortam beni boğmaya başladı. Biraz değersizlik duygularıyla da cebelleşiyorum bu aralar ondan kalabalık beni basıyor.

Eve geldim. Çocuklar yemek yedi, mutfağı topladım. WC lavabo yıkadım. Kurutmaya çamaşır attım. Makineye de yeni çamaşırlar.
Mısır patlattım çocuklara film açtım.
Çayımı içiyorum. Kitap okuyacağım ben de.
Gün hiç sevmem bende kalabalıkta başim ağrır boş ver istemiyosan katılma 🥰

Çok şükür evle beraber kafamı da topladım baya. Şu an hiç bulaşık yok, kirli sepeti boş, katlanacak çamaşır yok çocukları da yıkadım. Çok mes-u-dum😂😂

Kızlar çocuklar akşam sürekli bi etkinlik yapmak istiyor, onu yapsak sürekli atıştırmalık istiyorlar. Takdir edersiniz ki ben de çalışıyorum. Akşam özellikle yemekten sonra dinlenmek çayımı içmek istiyorum. 1 tane oyun oynuyoruz mesela bu aralar tombala oynuyoruz. Sonra atıştıracak bir şeyler de veriyorum meyve çerez vs. Ama talepler bitmiyor. Kendi kendilerine oynama şekilleri de akşam akşam top oluyor ya da gürültülü parıltılı şeyler 😂 odanızda oynayın diyorum yok asla 😅 nasıl bir düzen rutin oluşturabilirim sizce ? Huzurlu bir akşam için ne önerirsiniz? 🙈

Allah'ım ne kadar şom ağızlıyım. Süt almıştım pişirmeyi unutmuşum başında beklerken taşırdım yaa Ocak mahvoldu 😂

Kızlar çocuklar akşam sürekli bi etkinlik yapmak istiyor, onu yapsak sürekli atıştırmalık istiyorlar. Takdir edersiniz ki ben de çalışıyorum. Akşam özellikle yemekten sonra dinlenmek çayımı içmek istiyorum. 1 tane oyun oynuyoruz mesela bu aralar tombala oynuyoruz. Sonra atıştıracak bir şeyler de veriyorum meyve çerez vs. Ama talepler bitmiyor. Kendi kendilerine oynama şekilleri de akşam akşam top oluyor ya da gürültülü parıltılı şeyler 😂 odanızda oynayın diyorum yok asla 😅 nasıl bir düzen rutin oluşturabilirim sizce ? Huzurlu bir akşam için ne önerirsiniz? 🙈
Aynen yaa akşam ekstra bi enerji geliyor çocuklara 😂

Sağol canım
Aslında faranjitim başladı ilaç kullanıyorum halsizlik yapiyor ama yavaş yavaş yapacağım işleri.
Geçmiş olsun mia
Kahvaltı sofrasını toplayıp nevresim değişti
Süpür sil işlerine birazdan başlayacağım.
1 tane elbise eledim.
Ben de kıyafet dolabıma el attım 7 parça eledim.

Şimdi ben uyuyan prensesim siz de yedi cüceler diyeceksin
Battaniyeni alıp yatacaksın

Ama bu prenses öyle bir öpücükle filan uyanmaz uykusu bölününce de çok sinirli olur dıyeceksin
Ben eşimle ikisine siz oynayın ben sizin yatakta yatan ayakları olmayan anneniz olayim diyorum tövbe estağfurullah 😆😆

X