Geçmiş olsun canım, güzel haberlerle dönün inşallahAy sonu kontrolümüz var içime ağırlık çöktü gece de biraz korktum
Muayenede çocukları görüyorum onları gördükçe daha kötü oluyorum.
Sağlıkla bu süreci atlatalim inşallah
Aynı bizim ingilizce öğretmeniEn zor yer çıkmış
Eylül’ün öğretmeni çok fazla gelmemezlik mi yapıyor bana mı öyle geliyor
Süpersin maşallahBen de eve geldim, bugün küçük oğlumun yerli malı günü. Dün bir sade bir kakaolu kek yaptım. Oğluma karpuz kostümü yaptım.
Bugün kısır yapacağızkitabımı bitiririm bi de. Ev temiz, çamaşır yıkandı. Hava çok güzel güneşli.
Otomatik Portakalı okumuş muydun? Onda da edepsiz kelimeler geçiyordu. Sen söyleyince o geldi aklımaBu arada Gazap üzümlerini çok sevdim bitmek üzere. Sanki argo kelimeler azıcık çokmus gibi geldi oglumdan saklayarak okumak zorunda kaldım
Aynen ya. Kendi değerini bilmeyen deyince de MikanAllahim bu seviyeye gelsem yeter
Hem çalışıyorsun 3 çocukla maşallah sana
Annem sağ olsun
Mağazalar hep kızına çalışıyor. Bize göre bir şey yok. Hangi kıyafete el atsam yarısı yokHıhhhhh işte bu benim büyük kızım
Çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallahSağol canım . Nöroloji muayenesi var
Çok teşekkür ederim amin inşallah. Kitabı okumadım konusu neydi merak ettimAynı bizim ingilizce öğretmeni
Ayda 1 mutlaka gelmez
Zaten haftada 1 gün dersi var.
Geçen yine gelmedi, ertesi gün telafi yaptı. Çünkü raporlu değildi, işi varmış.
Çocuklara davranışları da değişik, o yüzden sevilmiyor.
İyi ki sınıf öğretmenimiz böyle biri değil diye şükrediyoruz.
Süpersin maşallah
Otomatik Portakalı okumuş muydun? Onda da edepsiz kelimeler geçiyordu. Sen söyleyince o geldi aklıma
Aynen ya. Kendi değerini bilmeyen deyince de Mikan
Mağazalar hep kızına çalışıyor. Bize göre bir şey yok. Hangi kıyafete el atsam yarısı yok
Çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah
İyi yapmışsın yine mutfakta iş çıkmasınTopladım süpürdüm sadece yanlış anlaşılma olmasın
Aynen ya bütün eve yayılıyor enerjisi. Tekrar kirlenmesin diye dışardan söyledim bu gün
İngilizce öğretmenleri genelde sevilir aslındaAynı bizim ingilizce öğretmeni
Ayda 1 mutlaka gelmez
Süpersin maşallah
Otomatik Portakalı okumuş muydun? Onda da edepsiz kelimeler geçiyordu. Sen söyleyince o geldi aklıma
Mağazalar hep kızına çalışıyor. Bize göre bir şey yok. Hangi kıyafete el atsam yarısı yok
Geçmiş olsun güzel haberlerle dönersiniz inşallah. Neden şüpheleniyorlarSağol canım . Nöroloji muayenesi var
Ben de gideceğim dolap içlerine çok korkuyorumİyi yapmışsın yine mutfakta iş çıkmasın
Yemek pişerken dolap içlerini sildim yine dağıldım
Kendine dikkat et geçecek bu işlerdeBen de gideceğim dolap içlerine çok korkuyorum
Sağol canım. İki yıl önce nöbet geçirdi. Yazarken bile çok zorlanıyorum. Tekrarlamadi çok şükür. Epilepsi nöbeti geçirdi . Eskiden 6 ayda kontrolleri oluyodu şimdi yılda bir olacak inşallah güzel haber olursa takibe gerek kalmayacakmis inşallahGeçmiş olsun güzel haberlerle dönersiniz inşallah. Neden şüpheleniyorlar
Anladım canım tekrarlamaması güzel. Güzel haberler alırsınız inşallah. Benim kızım serebral palsili. Biz de 6 ayda bir giderdik eskiden. Bütün günümüz orda geçerdi. Çocuğu uyutup MR çekiyorlar. Sonuç aynı hiç değişiklik yok. Baktım ilacı yok, çaresi yok. Anca çocuğu yoruyorlar bıraktım ben de. Çok anlıyorum seni rabbim feraha çıkarsın.Sağol canım. İki yıl önce nöbet geçirdi. Yazarken bile çok zorlanıyorum. Tekrarlamadi çok şükür. Epilepsi nöbeti geçirdi . Eskiden 6 ayda kontrolleri oluyodu şimdi yılda bir olacak inşallah güzel haber olursa takibe gerek kalmayacakmis inşallah
Teldeki çamaşırları topladım yenisini astım. Topladıklarımı katladım. Yatak odasını da süpürürsem hafta sonu rahat geçer inşallah.Kendine dikkat et geçecek bu işlerde
Amiin canım inşallah. Allah'ım bütün çocuklara şifa versin. Çok geçmiş olsun size de. Çok zor gerçekten çocuklar içinde çok zor bizim içinde çok zor. Allah'ım beterinden korusunAnladım canım tekrarlamaması güzel. Güzel haberler alırsınız inşallah. Benim kızım serebral palsili. Biz de 6 ayda bir giderdik eskiden. Bütün günümüz orda geçerdi. Çocuğu uyutup MR çekiyorlar. Sonuç aynı hiç değişiklik yok. Baktım ilacı yok, çaresi yok. Anca çocuğu yoruyorlar bıraktım ben de. Çok anlıyorum seni rabbim feraha çıkarsın.
Evet ya gerçekten öyle ama şöyle bişey de var uzun kollu crop bulmakta zorlanıyor boyu uzun olunca kollar kısa kalıyorAynı bizim ingilizce öğretmeni
Ayda 1 mutlaka gelmez
Süpersin maşallah
Evet ya gerçekten öyle ama şöyle bişey de var uzun kollu crop bulmakta zorlanıyor boyu uzun olunca kollar kısa kalıyor
Günlerdir deri ceket arıyor yok bulamıyor beden zayıf m alsa büyük geliyor s alsa kol kısa kalıyor
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini okuyacağız burdanSağol canım. İki yıl önce nöbet geçirdi. Yazarken bile çok zorlanıyorum. Tekrarlamadi çok şükür. Epilepsi nöbeti geçirdi . Eskiden 6 ayda kontrolleri oluyodu şimdi yılda bir olacak inşallah güzel haber olursa takibe gerek kalmayacakmis inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?