Popüler Konu Minimal Yaşam

Bu gün çocukları babaannesi gile götürdüm yeni geldik. Yarın sabah oğlumun öğretmeni ziyarete gelecekmiş evi toplayıp bir kaç çeşit ikramlık çıkarmam lazım yetişir inşallah. :confused: tabi daha çocuklar yıkanacak :confused:

Ben de bugün kahvaltı yaptık oğlumu kursa bıraktım
Evi süpürdüm
Lahana sarması yaptım tek ben yiyorum evde 😂😂
Kendimi ödüllendirdim ne ödülü diye sormayın yaptığım gurur duyulacak bişey yok öyle varoluşumun ödülü🤪

Yemek yemeye bahane olsun😂

Bu arada Psidan Psidan ın dediği kitabı aldım hediye için Dünyanın En Yalnız Beyni kitabı
Tabi yanına kupa da alacağım oğlum tek kitap olmaz dedi bir de çikolata koyarım🤷‍♀️

Bi tane de oğluma aldım ama önce ben okuyacağım Moby Dick e ara vereceğim
Yeni kitap çok daha sürükleyici🙈
Ben de ne aldı acaba diye geçiyordum içimden çok sevindim, umarım faydalandıkları bir kitap olur ben çok sevmiştim 😍

Günaydınlaaar :KK200:

Teşekkür ederim kızlar
Dün mesajlarınızı okudum ağladım iyiki varsınız.🙏
Ne olduğunu bilmiyorum ev kontrolumden çıktı toparlarım sandım daha kötü oldu sonra kendime vakit ayiramadim çalıştım ama olmadı odaklanamadım gittikçe motivasyonum düştü sonra kendime sinirlendim dedim iyi değilim başkalarına yansitmayayim iletişimi kestim daha kötü oldu. Gittikçe dibe battım.
geçmesine çok sevindim, eylülde evdeymiş derken işlerin planlı gitmemesi çok normal oluyo mia, aslında bazen de öyle akışına bırakmak lazım bilemedim.
Punch yapmıştım kolay ilerliyor yapması eğlenceli.
inşallah yaparım bende, bugün kargo teslim edilir, yarın nöbetçiyim, sanırım hafta sonunu bulacak yapmam :KK43:
Yazının sonlarına doğru niye yükseldiniz ki anlamadım. Mankenleri niye kriter olarak belirlediniz ,herkes kendine yakışanı giyer.
ahaha hiç birimiz cevap vermemişiz farkettin mi :) ne yazabilirdik ki zaten o kadar yükselmeye.
Gerçek dostlar sadece iyi günde değil her gün yanındadır. Yüzyüze tanışmasak da ben sizi dostum gibi benimsedim. Hep yanımdasınız gibi hissediyorum. O yüzden sıkıntını paylaşmaktan çekinme sen de lütfen. Sen genel olarak planlı, kontrollü, pozitif bir insan olduğundan biraz paniklemişsin. Ama sadece biraz zamanla hemencecik toparlayacağına eminim. Sürekli bir kaos içinde olanlar var aramızda 🙈 seni seviyoruz :KK200:
sürekli kaos içinde olanlar; mesela ben :) dün çıkıştım evdekilere, girdiğim odayı/katı topluyorum dönüyorum yine karışmış, ben ha bire ev mi toplayacağım diye :KK70:
Neyse gelişmeleri burdan yazarım belki bir faydası olur.
90 li yıllardan özlediğim şeylerden biri tetris normale dönünce sipariş vereceğim.
Henüz alışveriş planlamadım bol bol temizlik malzemesi alasım geliyor motivasyon olur belki 😅
mia tetris bende bayılırdım, kanaviçe seti de çok iyi kafa dağıtıyor, ona da bak bi.

geçmesine çok sevindim, eylülde evdeymiş derken işlerin planlı gitmemesi çok normal oluyo mia, aslında bazen de öyle akışına bırakmak lazım bilemedim.

inşallah yaparım bende, bugün kargo teslim edilir, yarın nöbetçiyim, sanırım hafta sonunu bulacak yapmam :KK43:

ahaha hiç birimiz cevap vermemişiz farkettin mi :) ne yazabilirdik ki zaten o kadar yükselmeye.

sürekli kaos içinde olanlar; mesela ben :) dün çıkıştım evdekilere, girdiğim odayı/katı topluyorum dönüyorum yine karışmış, ben ha bire ev mi toplayacağım diye :KK70:

mia tetris bende bayılırdım, kanaviçe seti de çok iyi kafa dağıtıyor, ona da bak bi.
Günaydınlar herkese 🌸
Ya ben kendimi kastetmiştim ama aynı yollardan geçiyoruz tabi seninle 😂

1 Hafta sürdü toparlanmam çok şükür atlattım 😅
Punch kolay hazır çizilmiş birsey gelecekse daha kolay olur.

Sizin işiniz daha zor tabi çocuklar iş ev derken zamanınız kısıtlı

Kanaviçe bakıyım güzel birsey bulursam alıyım 😊

Selam kızlar
Cumartesi günü ev eski ışıltısına geri döndü kalan işleri yavaş yavaş yapacagim acelesi olmayan işleri

Pazar günü hem eşim nezle oldu benimde boğazlarım kötüydü bugün daha iyiyim kulaklarım tıkalı gibi onlarda açılırsa daha güzel olacak 😅
Bol bol dinlendik.

Bugünde evi topladım
Banyo havluları yıkanıyor
Dinleniyorum.

Markete gideceğim

Yerli malı kutlaması için öğretmen mısır kuruyemis ve meyve istedi onları hazırlarım.

Marketten gelince haftalik yemek listesi hazırlarım.

Planlama yaparım. Şimdilik bu kadar...

Selam kızlar
Cumartesi günü ev eski ışıltısına geri döndü kalan işleri yavaş yavaş yapacagim acelesi olmayan işleri

Pazar günü hem eşim nezle oldu benimde boğazlarım kötüydü bugün daha iyiyim kulaklarım tıkalı gibi onlarda açılırsa daha güzel olacak 😅
Bol bol dinlendik.

Bugünde evi topladım
Banyo havluları yıkanıyor
Dinleniyorum.
Geçmiş olsun 💐

Bayadır markete liste yapıp çıkmıyordum al, eve taşı ,yerleştir yorucu oldu.
Dinleniyim kızımı alacağım onunla da markete gideriz onunda istediği şeyler vardı kendin seçip alırsın dedim.

Arada fotoğraf paylaşmaya devam...

Eklentiler

• 20241216_140725.jpg
    20241216_140725.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 32
X