• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sistem de değişiyormuş. Nasıl olacak bilemedim liselere giriş sınavı olmayacakmış öğretmen biraz bahsetti. İyi mi olacak kötü mü olacak. Yani uygulanabilir olsa çok güzel aslında ama ...
Nasıl olacakmış
Olan bizim çocuklara oluyor

Sınava giren o stresi çeken çocuklara yazık

Nasıl olacakmış
Olan bizim çocuklara oluyor

Sınava giren o stresi çeken çocuklara yazık
Şimdi çocuklara da ne olacağı belli değil işte canım . Öğretmen de nasıl olacak bilmiyorum diyo onlarda şaşkın 😅 Ortak sınavlar olacakmış galiba 5. Sınıfta başlayacakmış. Tabi yine değişmezse sistem. Karnede not olmayacakmış. Gelişim raporu benzeri bişey olacakmış şimdi birinci sınıflardan başlayacakmış uygulama

Şimdi çocuklara da ne olacağı belli değil işte canım . Öğretmen de nasıl olacak bilmiyorum diyo onlarda şaşkın 😅 Ortak sınavlar olacakmış galiba 5. Sınıfta başlayacakmış. Tabi yine değişmezse sistem. Karnede not olmayacakmış. Gelişim raporu benzeri bişey olacakmış şimdi birinci sınıflardan başlayacakmış uygulama
Hep beraber göreceğiz desene🤦‍♀️
Haklarında hayırlısı olsun inşallah 🙏

Merhaba 🌸
Minimal yazısını görünce bi bakayım dedim 😊 kullanilmayan eşyaları nereye veriyorsunuz kızlar
Çevreme soruyorum eşya ayırdım kime verebilirim diye
Buyuk eşyaları dışarıya koyuyorum komşular yada hurdacı alıyor.
Kızımın eşyaları ya Köye yada annemin komşularına gidiyor.
Geri dönüşüm için alan yerlerde var.

Selam kızlar günaydın
Bugün temizlik günüm ama sadece süpür sil toz al yapacağım.
İşlerimi günlere böldüm

Pazartesi çarşı günü
Salı temizlik günü
Çarşamba banyo wc temizleme
Perşembe nevresimler ve ütü yapmak
Cuma sebze alışverişi ve buzdolabı kontrolü
Cumartesi market ve yemek listesi ve haftayı planlama
Pazar tatil

Günaydın kızlar, dün akşam yemek işi eşimdeydi, köfte falan yaptı sağolsun ama pişerken sıçrayanlar falan derken mahvoldu her yer, zaten hafta sonundan ev dağınıktı, eşime hiç bir şey demedim artık, her şeyi olduğu gibi bırakıp spora gittim :KK70: spordan gelince çocukları çağırdım hadi evi toplayalım diye, zaten bi enerji gelmişti, çocuklarım resmen mutfağı topladılar, nolur ben yapayım anne diyerek :KK68: sonrasında alt kattan başlayıp çatı katına kadar evi yerleştirdik, 2 makine çamaşır yıkadım, ve işlem tamam kaygılandığıma değmeyecek bir şey aslında, sanırım enerjim düşünce gözümde büyüyor işler. neyse bu konuyu da böyle kapattık, darısı haftaya :KK70:

Günaydın kızlar, dün akşam yemek işi eşimdeydi, köfte falan yaptı sağolsun ama pişerken sıçrayanlar falan derken mahvoldu her yer, zaten hafta sonundan ev dağınıktı, eşime hiç bir şey demedim artık, her şeyi olduğu gibi bırakıp spora gittim :KK70: spordan gelince çocukları çağırdım hadi evi toplayalım diye, zaten bi enerji gelmişti, çocuklarım resmen mutfağı topladılar, nolur ben yapayım anne diyerek :KK68: sonrasında alt kattan başlayıp çatı katına kadar evi yerleştirdik, 2 makine çamaşır yıkadım, ve işlem tamam kaygılandığıma değmeyecek bir şey aslında, sanırım enerjim düşünce gözümde büyüyor işler. neyse bu konuyu da böyle kapattık, darısı haftaya :KK70:
Evde iş paylaşımı olunca hemen bitiyor işler 😊

🥰 Harikasınız
Spor nasıl gidiyo ne yapiyosun spor 💪

Dün kendime eldiven aldım 50 tl ye
Günlük kullanmak için aldım.
Şapka kaldı geriye onu güzel birşey alacağım
Bu yıl atkı şapka sevmeye başladım renk renk alasım geliyor 😅

Eminim çok yakışır her renk 😍
Bende çok severim şapka atkı ama burda pek ihtiyaç olmuyo 😁

gerçekten öyle, çocuklar da çok mutlu oldular iş yaptırdım onlara diye :) annemin meşhur sözü; yaptığın bana öğrendiğin sana, kesinlikle öğrensin kuzucuklarım.
Aynen katılıyorum her yemek öncesi oturma odasını topluyor kızım kirlentleri düzeltiyor ödevden sonra masasını topluyor bende yemek yapıyorum, bulaşıkları topluyorum sonra çayımızı rahat rahat iciyoruz.

🥰 Harikasınız
Spor nasıl gidiyo ne yapiyosun spor 💪
pzt çarş cuma hocayla beraber fitness (step, zumba, aerobik falan)
Salı cuma da aletli pilates.

Cumaları çakışıyor, pilatesi tercih ediyorum onda 2 fitness 2 pilates oluyo işte. Keşke hepsine düzenli gidebilsem, illa bir şeyler çıkıyor.
Güle güle kullan ♥️
Aynen katılıyorum her yemek öncesi oturma odasını topluyor kızım kirlentleri düzeltiyor ödevden sonra masasını topluyor bende yemek yapıyorum, bulaşıkları topluyorum sonra çayımızı rahat rahat iciyoruz.
Eline sağlık Eylül’ün, bizimkilere de deneyeyim bakalım, bu ara tek dileğim büyük kızımın odasını toplu bırakması. Yatağını toplasa yeter.

Back