Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel sarılalımSelam kızlar nasılsınız
Bizim ev inanılmaz kontrolden çıktı. Haftalık gelen yardımcı gelmiyor artık başka yerde işe girmiş. Bu güne kadar kimi bulduysam başka yerde işe girdi. İş bulamayan varsa bana yardıma gelebilir
Yılbaşından önce her yere el atıp yeniyıla arınmış olarak girmeyi hedefledim bakalım. Bu gün etraftaki dağınıklığı toplayıp yarından itibaren dolap içlerine gireceğim.
Kıyafetler
Mutfak eşyaları
Oyuncaklar
Kağıtlar gibi gibi Marie kondo nun listesine göre gideceğim. Son 3 aydır çok kontrolsüz alışveriş yaptım. Baya doldu dolaplar
Gel sarılalım
Olsun önemli olan baslayabilmek gerisi geliyor.
Sen baya ilerledin maşallah ben daha yeni başlayacağım. Önce kendimden başlayayım dedim tuzlu suyla banyo yaptım
Bazen bazı şeyler gerçekten çok zor geliyor insana. Geçecek bu günler deyip teselli etmeye çalışıyorum kendimi. 2024 hayatımın en zor yılı oldu. 2025 muhteşem olacak inşallah. Çok şey götürdü benden, çok şey değişti hayatımda. Bütün bunları boşuna yaşamış olamam 2025 te meyvesini yemeliyim.Olsun önemli olan baslayabilmek gerisi geliyor.
Konmari yöntemi biraz zor oluyor herseyi çıkartırsan geri yerine koymak uzun sürüyor yinede sen bilirsin.
Bende önce banyo yapmıştım sonra ağlaya ağlaya topladım evi
Umarım hersey gönlüne göre olur.Bazen bazı şeyler gerçekten çok zor geliyor insana. Geçecek bu günler deyip teselli etmeye çalışıyorum kendimi. 2024 hayatımın en zor yılı oldu. 2025 muhteşem olacak inşallah. Çok şey götürdü benden, çok şey değişti hayatımda. Bütün bunları boşuna yaşamış olamam 2025 te meyvesini yemeliyim.
atlayalımUmarım hersey gönlüne göre olur.
Elbet modumuz düşecek yükselecek hayat böyle birsey. Önemli olan yeniden başlayabilmek hayata hedeflere. Yinede çok modumuz düşmesin kotayı doldurduk 2025 premium modda olsun level atlayalım
Eline sağlık baya hızlısınatlayalım
Mutfağı topladım, oturma odasını topladım, süpürdüm. Kahve yaptım. Kahvemi içip oğlumu okuldan almaya gideceğim.
Mutfak temiz olunca işler %80 bitmiş oluyorSize de mutfak topluyken iş bitmiş gibi geliyor mu:) yoksa bu bulaşık bi bana mı zor geliyor:)
Sıra bende amaaaUmarım hersey gönlüne göre olur.
Elbet modumuz düşecek yükselecek hayat böyle birsey. Önemli olan yeniden başlayabilmek hayata hedeflere. Yinede çok modumuz düşmesin kotayı doldurduk 2025 premium modda olsun level atlayalım
Birsey mi oldu ne olduSıra bende amaaa
Ay sonu kontrolümüz var içime ağırlık çöktü gece de biraz korktumBirsey mi oldu ne oldu
İyi haberler alırsınız inşallahAy sonu kontrolümüz var içime ağırlık çöktü gece de biraz korktum
Muayenede çocukları görüyorum onları gördükçe daha kötü oluyorum.
Sağlıkla bu süreci atlatalim inşallah
İnşallah canımİyi haberler alırsınız inşallah
Çok zor süreç
Geçmiş olsun canım nesi var kiAy sonu kontrolümüz var içime ağırlık çöktü gece de biraz korktum
Muayenede çocukları görüyorum onları gördükçe daha kötü oluyorum.
Sağlıkla bu süreci atlatalim inşallah
Topladım süpürdüm sadece yanlış anlaşılma olmasınEline sağlık baya hızlısın
Aynen ya bütün eve yayılıyor enerjisi. Tekrar kirlenmesin diye dışardan söyledim bu günMutfak temiz olunca işler %80 bitmiş oluyor