- 19 Şubat 2021
- 4.883
- 11.848
- 38
Ben de yaaBende crop olmayan bişey bulmakta zorlanıyorum valla. Ya boyu kaç oldu canım maşallah
Her şey ya çok uzun ya çok kısa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yaaBende crop olmayan bişey bulmakta zorlanıyorum valla. Ya boyu kaç oldu canım maşallah
Kek yada turta yapılabilir.Kızlar bana ev yapımı böğürtlen sosu geldi çok bişey değil açtım çikolata ya da balın üzerine sürerim diye tabağa aldığım bozulmuş
Kalan da bozulsun istemiyorum sizce nasıl bir tarif yapabilirim
Kolay gelsin Mia.Selam kızlar.
Bugün daha çok temizlik odaklı isler yapacağım.
Köprüden önce son çıkış
Yinede tekniğini kavramışsindir daha ilerletirsin yüzmeyi.Kolay gelsin Mia.
Bu gün çocuklar okulda olmayınca pişir yedir topla diye geçecek gün. 1 de yüzme dersine gideceğim. Paketin birini yaktım ikinciye geçtim inşallah bu sefer beceririrm insan bi su üstünde duramaz mı beceremedim bi
İnşallahYinede tekniğini kavramışsindir daha ilerletirsin yüzmeyi.
1.75 ama kabul etmiyorBende crop olmayan bişey bulmakta zorlanıyorum valla. Ya boyu kaç oldu canım maşallah
Şubatta 18 olacakKaç yaşında
Maşallah ne güzel uzamış
Ne güzelŞubatta 18 olacak
Maşallah ömrü uzun bahtı güzel olsunŞubatta 18 olacak
Benim oğlum da şubatta 15 olacakŞubatta 18 olacak
Su üstünde bende duramam galiba denizde hiç duramıyorum korkuyorum havuzu korkudan denemedim bileKolay gelsin Mia.
Bu gün çocuklar okulda olmayınca pişir yedir topla diye geçecek gün. 1 de yüzme dersine gideceğim. Paketin birini yaktım ikinciye geçtim inşallah bu sefer beceririrm insan bi su üstünde duramaz mı beceremedim bi
Maşallah daha uzunum mu diyo kisayim mı diyo neden kabul etmiyo1.75 ama kabul etmiyor
Dışarı güneşe rağmen soğuk amaBizde yüzme kursundan geldik ben izleyici olarak tabi
O kadar sıcaktı ki bı ara açılın diyip havuza atlayasim geldi
Kısayım diyor çok uzun geliyormuş kendisi öyleMaşallah daha uzunum mu diyo kisayim mı diyo neden kabul etmiyo