Popüler Konu Minimal Yaşam

Arkadaşa hediye aldım. Ama bakım ürünleri almadım. Mağazada dolaşırken kot gömlek/ceket tarzı bir şey gördüm, koyu yeşil çok tatlı işlemeler var üzerinde. Dedim bu tam arkadaşın tarzı. Biraz kısa bir model ama çok değil. Arkadaşım tesettürlü ama uzun etek üzerine bu tarz giyiyor. Kendisinin tarzını çok beğeniyorum. Umarım o da benim seçimimi beğenir.

En zor yer çıkmış 😅

Eylül’ün öğretmeni çok fazla gelmemezlik mi yapıyor bana mı öyle geliyor 🙈
Aynı bizim ingilizce öğretmeni
Ayda 1 mutlaka gelmez
Zaten haftada 1 gün dersi var.
Geçen yine gelmedi, ertesi gün telafi yaptı. Çünkü raporlu değildi, işi varmış.
Çocuklara davranışları da değişik, o yüzden sevilmiyor.
İyi ki sınıf öğretmenimiz böyle biri değil diye şükrediyoruz.

Ben de eve geldim, bugün küçük oğlumun yerli malı günü. Dün bir sade bir kakaolu kek yaptım. Oğluma karpuz kostümü yaptım.
Bugün kısır yapacağız 😋 kitabımı bitiririm bi de. Ev temiz, çamaşır yıkandı. Hava çok güzel güneşli.
Süpersin maşallah

Bu arada Gazap üzümlerini çok sevdim bitmek üzere. Sanki argo kelimeler azıcık çokmus gibi geldi oglumdan saklayarak okumak zorunda kaldım 😂😂
Otomatik Portakalı okumuş muydun? Onda da edepsiz kelimeler geçiyordu. Sen söyleyince o geldi aklıma😊

Allahim bu seviyeye gelsem yeter 😅
Hem çalışıyorsun 3 çocukla maşallah sana 👏👏
Aynen ya. Kendi değerini bilmeyen deyince de Mikan🤣

Annem sağ olsun 🙏🤣
🤣🤣

Hıhhhhh işte bu benim büyük kızım🤣🤣🤣
Mağazalar hep kızına çalışıyor. Bize göre bir şey yok. Hangi kıyafete el atsam yarısı yok 🤣

Sağol canım . Nöroloji muayenesi var
Çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah 🙏🏻

Ayda 1 mutlaka gelmez

Süpersin maşallah

Otomatik Portakalı okumuş muydun? Onda da edepsiz kelimeler geçiyordu. Sen söyleyince o geldi aklıma😊

🤣🤣

Mağazalar hep kızına çalışıyor. Bize göre bir şey yok. Hangi kıyafete el atsam yarısı yok 🤣

Çok teşekkür ederim amin inşallah. Kitabı okumadım konusu neydi merak ettim 🤭

Ayda 1 mutlaka gelmez

Süpersin maşallah

🤣🤣

İngilizce öğretmenleri genelde sevilir aslında 😅sizinki değişikmiş 🤭

Biraz var özdeğersizlik evet 🙈

Otomatik portakal aklımda kalan replik 💩 püsürü işler 🤣🤣

Geçmiş olsun güzel haberlerle dönersiniz inşallah. Neden şüpheleniyorlar
Sağol canım. İki yıl önce nöbet geçirdi. Yazarken bile çok zorlanıyorum. Tekrarlamadi çok şükür. Epilepsi nöbeti geçirdi . Eskiden 6 ayda kontrolleri oluyodu şimdi yılda bir olacak inşallah güzel haber olursa takibe gerek kalmayacakmis inşallah

Sağol canım. İki yıl önce nöbet geçirdi. Yazarken bile çok zorlanıyorum. Tekrarlamadi çok şükür. Epilepsi nöbeti geçirdi . Eskiden 6 ayda kontrolleri oluyodu şimdi yılda bir olacak inşallah güzel haber olursa takibe gerek kalmayacakmis inşallah
Anladım canım tekrarlamaması güzel. Güzel haberler alırsınız inşallah. Benim kızım serebral palsili. Biz de 6 ayda bir giderdik eskiden. Bütün günümüz orda geçerdi. Çocuğu uyutup MR çekiyorlar. Sonuç aynı hiç değişiklik yok. Baktım ilacı yok, çaresi yok. Anca çocuğu yoruyorlar bıraktım ben de. Çok anlıyorum seni rabbim feraha çıkarsın. :KK36:

Anladım canım tekrarlamaması güzel. Güzel haberler alırsınız inşallah. Benim kızım serebral palsili. Biz de 6 ayda bir giderdik eskiden. Bütün günümüz orda geçerdi. Çocuğu uyutup MR çekiyorlar. Sonuç aynı hiç değişiklik yok. Baktım ilacı yok, çaresi yok. Anca çocuğu yoruyorlar bıraktım ben de. Çok anlıyorum seni rabbim feraha çıkarsın. :KK36:
Amiin canım inşallah. Allah'ım bütün çocuklara şifa versin. Çok geçmiş olsun size de. Çok zor gerçekten çocuklar içinde çok zor bizim içinde çok zor. Allah'ım beterinden korusun

Ayda 1 mutlaka gelmez

Süpersin maşallah

🤣🤣

Evet ya gerçekten öyle ama şöyle bişey de var uzun kollu crop bulmakta zorlanıyor boyu uzun olunca kollar kısa kalıyor

Günlerdir deri ceket arıyor yok bulamıyor beden zayıf m alsa büyük geliyor s alsa kol kısa kalıyor🤣🤣🤣

Evet ya gerçekten öyle ama şöyle bişey de var uzun kollu crop bulmakta zorlanıyor boyu uzun olunca kollar kısa kalıyor

Günlerdir deri ceket arıyor yok bulamıyor beden zayıf m alsa büyük geliyor s alsa kol kısa kalıyor🤣🤣🤣
😁 Bende crop olmayan bişey bulmakta zorlanıyorum valla. Ya boyu kaç oldu canım maşallah 😍

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini okuyacağız burdan🙏

Evlatlarımızın tırnaklarına taş değmesin 🙏

X